切換到寬版
  • 5135閱讀
  • 27回復

[教學]多經LFO升LV意見 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-07-28
引用第19樓a10fc98於2010-07-28 12:10發表的  :
六種: P]mJ01@'  
XTro;R=#  
元力   5HqvSfq>?  
氣   hq|I%>y  
0` y*7.Ip  
防   FJCLK#-  
JOUZ"^v  
   9m+ejTK{U  
你最後個句同意一半!因為只是「有些」很久冇玩的不懂! dWK"Tkf\  
唔系全部
e\7AtlW"  
你答晒我d問題先得唔得? y`Nprwb  
2P( 6R.8;6  
講野1999 九唔搭八
冰の血繼限界!

離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-07-28
引用第15樓a10fc98於2010-07-28 10:42發表的  :
你地講既,咪又系最尾,死亡塔系一個好耐冇玩LFO既人講, !~_6S*~  
實際上,我都冇270LV甘高, 9cXL4  
我都系問番D現在高LV既人先
UpSa7F:Uw  
笑左 qp{3I("_  
你問班外掛270lv? 9'Cu9nR  
係人都知270唔會打咁既野升 &\iMIJ-  
真係班外掛西玩下你 ]MmFtdvE  
定係你9作出黎?.?
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-07-28
引用第21樓d523d323於2010-07-28 12:15發表的  :
笑左 30{+gYA  
你問班外掛270lv? TeHxqWx  
係人都知270唔會打咁既野升 p?' F$Wz  
真係班外掛西玩下你 ^0(`:*  
.......
q rF:=?`E  
我點知咁多姐! ; ]VLA9dC  
佢玩嗰陣,我都未玩.... /xb37,   
或者佢用外掛,因為佢唔玩既原因就系:俾GM封ac
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-07-28
引用第4樓a10fc98於2010-07-28 10:52發表的  :
謝謝!不如一起整升LV意見吧, U(\ ^!S1  
因為最近D人成日開POST問LFO升LV意見....... xz){RkVzP  
當然,有人認真回答;又有人話人昆POST....... @O| l A  
我怕又罵戰,到時就因為LFO升LV意見............ J\Z\q  
.......
Dw&_6\F @  
其實你開個咩post都好 , D人不肯去搜尋的話就會有以上情況的出現 t Z]b0T(e  
e$4l[&kH_  
罪魁禍首是不肯搜尋的人(cause) , 不是從中罵戰的人(effect) NBO&VYs|  
ee*E:Ltz\  
基本上我鐘意同一一齊打關多過升LV , 見我玩甘耐得3個人物就知.....
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-07-28
引用第23樓光之使者於2010-07-28 16:13發表的  :
其實你開個咩post都好 , D人不肯去搜尋的話就會有以上情況的出現
罪魁禍首是不肯搜尋的人(cause) , 不是從中罵戰的人(effect)
.......
A{ Ejk|  
你英文進步左咁多既(?)
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-07-28
引用第24樓d523d323於2010-07-28 16:50發表的  :
你英文進步左咁多既(?)
:a y-2  
你的問題令我產生好多問題... oWdvpvO  
1. 我甚麼的行為令你覺得我英文進步了? zP#%ya :I  
2. 英文進步左幾多 ? ^ ,yh384  
3. 我英文以前幾差 ? ;T?4=15c  
4. 我甚麼的行為令你覺得我英文以前差了? `+EjmY  
5. 我以前的事你怎知 ?
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-07-30
請樓主不要派膠吧 2?nhkast#=  
試問 星奇d近攻叫廢? 3bPF+(`J  
再加上星奇冇招遠攻 $_NP4V8|z/  
何來作比較?

愛莉(會心一擊)
離線~臭屁蟲~
發帖