切換到寬版
  • 2210閱讀
  • 48回復

Milklok小店 賣卡倫Ac 靈魂共鳴卡3盒 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線milklok0413

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-03
賣:
人物:迪倫  剎卡  2個人既2信都有 未開
念源體90天
有卡倫......
迪格斯都有

放靈魂共鳴卡 未開

武官人物....

智達人物

霸王紫炎彈

賣卡倫Ac 229lv
齊迪倫同剎卡 有晒2信
有意加我msn傾
[email protected]
有得改密碼 有E-MAIL
幫升 唔會用外掛
1-150lv 2日ok  38$
1-200lv 3日ok  68$

有意留POST THX

有意add我msn
[ milklok0413在2011-05-28 01:37重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-03
白名單:

黑名單:
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-03
交易記錄:
1.mankit94104(龐士 · 杰) 我用石破天驚換佢迪雲信物
2.牙影,我用絕地一擊同help佢傳錢換佢真龍波
3.zerolee2004,我用$90同佢收左大天使+散彈波
4.~瘋人~,佢用90$換了我的新生邪鬼_戰之道
5.zerolee2004,我以100蚊換佢迪雲奧義+龍飛鳳舞+愛心轟炸
6.魂閃,我用180蚊收佢終極超昇龍
7.chanping,我用金光劍影換佢20hkd+真昇[巳入],龍光[巳入]
8.zerolee2004,我用60蚊換佢連環旋風閃+幾張白卡
9.乂百樂乂,我用荊棘纏身換佢人尊ac
10.kelvin831,我用20蚊換佢散彈波(未入)
11.rudolf8162,我用魔法王密碼換鑽石風暴
12.三仔,我用審判之火換佢60網用
13.牙奇,我用60網用換佢魔法王密碼 ps:本身用魔法王密碼換rudolf8162的冰寒穿心戟 點知收左佢先反口話唔換 無誠信 貪!!
14.鬼人,我用五百萬匹引擎換佢80蚊
15.timothy1993,我用300跑點換佢極惡邪靈+冰寒穿心戟x2
16.慘絕人寰,我用魔法王密碼+滑翔刀換佢升冰尊100>150
17.乂百樂乂,我用陸道異轉ac換佢300蚊 差110蚊 <佢fd用乂百樂乂ac話佢入左醫院 等佢出返梨就可以拎返d錢

1.冥王‧翊星簷,我用亡命光束換左佢龍光砲
2.天魔=0=,我用巨錢1e2換左佢超昇同魔光
3.千月嵐,我用滑翔刀換佢60蚊
4.小金金,我用密集導彈換佢超虎斬
5.HANDSOME,我用超虎斬換佢60ya
6.jo123,我用真十字旋風拳換佢60蚊
7.98707934,我用醉八虎換佢原始冰塊
8.jo123,我用魔界地獄換佢80蚊
9.Taristy,我用音速射球換佢60ya
10.lfo_xd,我用追魂十字斬+昇天腿換佢驚天掌
11.換2轉AC ,我用人尊ac換佢銅ac
12.1231231231230,我用亡命光束換佢真昇龍霸
13.§樂※小店∮,我用60網用錢換佢鑽石風暴
14.winghong926 ,我用60現錢收佢冰川寒流
15.william991,我用滑翔刀換佢宇宙冰河
16.briantam27,我用散彈波+冰火五重天換佢60網用 ps:抽到撒卡兩招A__A
17.狼人,我用轟地雷換佢升lv服務
18.briantam27,我用邪狼凍牙拳換佢米迦勒粒子炮
19.jason2431,我用2set裝換佢餓虎殺
20.william991,我用換狂龍亂舞佢真十字旋風拳
21.3424,我用狂虎斬換佢虎威腿
22.ktktktk,我用十級暴風換佢升ex145>150

1.天剎,我用收$40收左佢個迪雲人物
2.斯榮,我用璇瓏的手帕換佢真昇龍霸
3.帆之影,我用原始冰塊換佢100蚊現錢
4.帆之影,我用五百萬匹引擎換佢110蚊現錢
5.斯榮,我用阿修羅的慈愛換佢真虎翔霸
6.帆之影,我用終極龐士_煉獄之門換佢100蚊
7.CrAzY_DiLuN,我用奧龍換佢7張未入閃卡
8.mkh,我用密集導彈+祝融匕首+藥水投擲+一d未入eq換佢魔界地獄+50蚊
9.鳳,我用灰飛煙滅換四翼魔蝶
10.天剎,我用四翼魔蝶換佢60蚊
11.天剎,我用原始冰塊換佢80蚊
12.?慼A我用龐士心臟+阿修羅的慈愛換佢邪鬼ac
13.626,我用邪鬼ac換佢240蚊
14.ccs,我用泰加_連環旋風閃換佢40蚊
15.帆之影,我用米迦勒粒子炮換佢宇宙冰河
16.quit,我用鬼神震怒換佢30蚊
17.神的禮物,我用龐士心臟換佢20蚊+甲賀三分斬
[ milklok0413在2011-05-28 01:42重新編輯此帖 ]
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-03
離線狼刺
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-03
迪倫??$$
平收惡魔人野及任何SIC
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-03
引用第4樓狼刺於2010-08-03 16:26發表的  :
迪倫??$$

自出
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-03
引用第3樓aegisblitz於2010-08-03 16:10發表的  :
http://ibbs.hk/read.php?tid=52513&fpage=3
any thing can ch 迪倫?

冇野岩
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-04
每天推一推
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-04
念源體90天可換嗎?
pm me
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-04
迪倫?$
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-04
引用第9樓12345678901於2010-08-04 18:29發表的  :
迪倫?$

自出
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-09
每天推一推
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-09
每天推一推
1條評分
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-10
每天推一推!
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-11
每天推一推!!
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-15
每天推一推!!!
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-15
引用第9樓12345678901於2010-08-04 18:29發表的  :
迪倫?$

賣出了@@
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-16
每天推一推!!!!
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-16
引用第8樓tommywu於2010-08-04 18:23發表的  :
念源體90天可換嗎?
pm me

Pm左你
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-16
引用第3樓aegisblitz於2010-08-03 16:10發表的  :
http://ibbs.hk/read.php?tid=52513&fpage=3
any thing can ch 迪倫?

冇野岩我@@
快速回復
限100 字節

上一個 下一個