切換到寬版
  • 1592閱讀
  • 9回復

差唔多2年冇玩 好多問題想問番 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線24352333

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-05
問題1:有冇網搵到全故事圖(撒卡果一篇開始冇睇)<--想玩lfo最主要原因之一就係想睇故事-.-)

問題2:我重玩ac 我2個ac同pw都記得哂  不過就係唔知點解多左好多唔係我開既人
果d人既名全部都係叫做「xx影」(影之前有個符號唔識打)   或者「xx大爆炸」(只限peak?)
我1個ac見到 我諗可能係比人爆左去用  但我2個ac都係咁(注 我冇比過ac人)
(注2:我當年唔玩係比人爆ac 冇哂人物 今次一玩就咁樣)

如果我改左密馬咁應唔應該? 因為佢最少都有買過幾包遊戲包升級左ac

問題3:合左體 加左1000攻防  之後過左時間分解  咁人物仲有有冇1000攻防?

問題4:我之前唔玩果陣yahoo d卡好多未入 果陣yahoo未封  咁e家點算?
遊戲:rfo lfo
動漫:家教海賊死神火影旋管學園
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-05
首先登記一個u1 ac,重點牢記u1 ac登記的身份証號碼,不能更改的,改e-mail要有登記的身份証號碼,比人爆了ac就可以用來改資料,但好多人也用呢個方法放了ac比人又改晒資料取回ac去昆人,然後連上lfo  ac。

.開啟「越一會員帳號」的方法
        .登記遊戲帳號的方法

解體後配點不變。

yahoo你之前無備份卡序同密碼,就無嫁啦,忘記它,等於忘記了歡喜……
[ 大俠陳在2010-08-05 05:52重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-05
問題3:合左體 加左1000攻防  之後過左時間分解  咁人物仲有有冇1000攻防?

仲有,但係好多post都話有加點優惠的...前幾天gm改回冇加點優惠,即是加點按你合體果個人物的點
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-05
問題1:有冇網搵到全故事圖(撒卡果一篇開始冇睇)<--想玩lfo最主要原因之一就係想睇故事-.-)
呢個嘛..
其實我係有意作整合的...
問題係需要大量的時間和精力...

問題2:我重玩ac 我2個ac同pw都記得哂  不過就係唔知點解多左好多唔係我開既人
果d人既名全部都係叫做「xx影」(影之前有個符號唔識打)   或者「xx大爆炸」(只限peak?)
我1個ac見到 我諗可能係比人爆左去用  但我2個ac都係咁(注 我冇比過ac人)
(注2:我當年唔玩係比人爆ac 冇哂人物 今次一玩就咁樣)
明顯個AC已被公諸於世
係咁比人玩BUG吧+_+

如果我改左密馬咁應唔應該? 因為佢最少都有買過幾包遊戲包升級左ac
您想保護自己AC就絕對要改
最好就快D開個U1 AC改PW...

雖然可能比人開左多...
而且要刪返哂所有您AC所有角色(係全部)

呢點請放心
解左攻防依然不變

問題4:我之前唔玩果陣yahoo d卡好多未入 果陣yahoo未封  咁e家點算?

請死心
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-05
引用樓主24352333於2010-08-05 05:25發表的 差唔多2年冇玩 好多問題想問番 :
.......

抵你死唔記得ac~故事自己打啦= =
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-05
引用第4樓暴走賢於2010-08-05 11:37發表的 :

佢係打到既就神早打左啦  回:yahoo d野冇左lu  我之前都冇左
離線hkargo
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-05
引用樓主24352333於2010-08-05 05:25發表的 差唔多2年冇玩 好多問題想問番 :
.......

引用第4樓暴走賢於2010-08-05 11:37發表的 :

你眼有事= =?
睇都唔睇清楚話人抵死= =,
樓主真係慘= =,無備份yahoo個d招= =
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-05
引用第6樓hkargo於2010-08-05 11:43發表的 :
你眼有事= =?
睇都唔睇清楚話人抵死= =,
樓主真係慘= =,無備份yahoo個d招= =

4樓直頭係用屎眼野啦
離線bcheung
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-05
.......

冇左D Yahoo card 又冇留 record??
只能說:節哀順便吧!
歡迎大家黎我間店! http://ibbs.hk/read.php?tid=79659多謝多謝!
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-05
引用第3樓魔法使命於2010-08-05 09:45發表的 :
呢個嘛..
其實我係有意作整合的...
問題係需要大量的時間和精力...
.......

整LA~
由S1開始
支持你

仲有好多人冇位影了~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個