切換到寬版
  • 4321閱讀
  • 23回復

巳鎖POST [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線波仔xd

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-10
開場白可無視:吾知係我好彩定吾好彩啦,,次次入房D人係S機又好吾係S機又好,,都到慢過5:00 (你冇睇錯,,即係4分50幾)

SO我想召集IBBS各成員,,同我一齊刷返個正正常常既5分鍾M7

日期:8月14日(可調整)   時間:下午7點半點至10點(可調整)

PS" 可調整既意思即係如果有會員想打但時間不合可以調整下個時間

對象:最好係S機啦,,可以受一部A同B機,,不過最後都要睇睇你咩機
   另外就係至少要你識玩- -` 要禁ESC

PS" 我卡可以幫一個人一齊打,,

參加成員:卡:波仔xd
     防 :
     攻K3:
     補:

PS" 選取位置先到先得,,但到時可能會調整 ( 即係例如補係S 攻係B機會調一調轉 )
  **而且參加者必須留言及加我MSN通知**

PS" 中的PS" 我知道卡有涉及遊戲漏洞,,但我巳經問左版主,,佢批左比我開POST,,SO會員無須擔心

MSN:[email protected]
[ 波仔xd在2010-08-14 09:09重新編輯此帖 ]
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-10
其實唔卡都可以5分鐘1埸

離線stevenxau
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-10
如果吾係我部廢機LAG成咁...我諗我會參加既
離線放acc的人
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-10
點解5雙EXP打
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-10
我想有人搞做任貼仲好0_0
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-10
引用第4樓michael1212於2010-08-10 12:10發表的  :
我想有人搞做任貼仲好0_0

當呢個係咪得=)
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-10
我為人非常懶
永遠只想做卡的
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-11
最初識卡個時就好開心狂升廢機 但OC又OC夠 EX又EX過 咁又點 我最近在港韓服都開始刪機唔玩 港服兒家刪剩強人紅渣紅蟹B級劍西劉備 S級雙頭龍 多魯III同F91 隻隻都上曬EX 其他一律唔玩 最主要機體加幾多點都唔會起太大變化 紅星級人仕心照啦 基本上OC係未整好既昆錢系統 加上加點太刻薄了 加爆6圍滿點係冇可能 所以爆晒上EX既老手都係日打20場兼清任算囉 卡任讚G都費事入
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-12
引用第7樓吉野家於2010-08-11 17:16發表的  :
最初識卡個時就好開心狂升廢機 但OC又OC夠 EX又EX過 咁又點 我最近在港韓服都開始刪機唔玩 港服兒家刪剩強人紅渣紅蟹B級劍西劉備 S級雙頭龍 多魯III同F91 隻隻都上曬EX 其他一律唔玩 最主要機體加幾多點都唔會起太大變化 紅星級人仕心照啦 基本上OC係未整好既昆錢系統 加上加點太刻薄了 加爆6圍滿點係冇可能 所以爆晒上EX既老手都係日打20場兼清任算囉 卡任讚G都費事入

煩唔煩?
調整點囉黎俾你爆點?
唔爆唔得?
同埋呢 我想講呢
其實呢 六圍呢家野呢
表面數值黎咋
你試下是但搵部拳機全攻爆左佢
表面數值高
但實際上一定無多3個啲咁高攻
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-12
引用第8樓迪於2010-08-12 09:20發表的  :
煩唔煩?
調整點囉黎俾你爆點?
唔爆唔得?
同埋呢 我想講呢
.......

我不能夠同意你更多
完全講出我既心聲

PS.加防同HP都有少少用 不過都唔好太大期望
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-12
引用第9樓daviswys於2010-08-12 11:27發表的  :
我不能夠同意你更多
完全講出我既心聲
PS.加防同HP都有少少用 不過都唔好太大期望

都是求防身而已
可以加到多少?
慾望是無限
但是點數是有限的
[ 牙翼在2010-08-12 13:48重新編輯此帖 ]
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-12
引用第10樓牙翼於2010-08-12 13:09發表的  :
都是求防身而已
可以加到多少?
慾望是無限
但是點數是有限的

所以我不追求OC~~
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-12
引用第8樓迪於2010-08-12 09:20發表的  :
煩唔煩?
調整點囉黎俾你爆點?
唔爆唔得?
同埋呢 我想講呢
.......

煩唔煩?
睇你個衰款已上晒EX 唔想再升齋玩VS 好快你會想精益求精 刪左D多餘機體 我個fd重變態 刪剩S級EW系列

調整點囉黎俾你爆點?
其實+4點攻只會+30%攻擊力 某D機種加左之後會少D如S機 加爆唔等於+90%攻擊力(我都想) 呢個係極端加點法 其他5圍都一樣
真係想睇下K球爆6圍有幾好玩 9U又可讚多D錢

唔爆唔得?
唔爆就冇進步 機體突破唔到新境界 真係日日用EX機體去打VS咩

我隻小學雞紅兩星黑色多魯III,中午撞到未打下囉,我就冇你個朵咁勁,用新兵去打VS嘛,洗乜升Lv開技同人片?
[ 吉野家在2010-08-13 02:45重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線reliance
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-12
引用第12樓吉野家於2010-08-12 18:47發表的  :
煩唔煩?
睇你個衰款已上晒EX 唔想再升齋玩VS 好快你會想精益求精 刪左D多餘機體 我個fd重變態 刪剩S級EW系列
.......

人地一隻ex都無
仲有就係,佢只係玩佢鐘意既機,唔會好似你個fd咁,會有多餘機

雖然有時候我隻fazz會被隻oc5全攻既s能天已爆三刀打背秒左
不過,玩遊戲都係求開心,我都係oc3就算數,放太多錢落去,我認為唔太好
可能你永遠都明白唔到果班追求ex既人,因為根本就係兩個世界既人黎

講進步,講新境界,最後咪又要睇你自己技術
比部ex全攻既地死你又點,唔識玩一樣比人圍

仲有就係,人地係招人刷關
而唔係叫人分享佢對呢隻遊戲既感想
離線
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-12
引用第12樓吉野家於2010-08-12 18:47發表的  :
煩唔煩?
.......

SOR
我一部EX都無
一向玩未強化機
有冇強化對我黎講根本唔會有大分別
只能答你 我一向齋玩VS
同我熟既人都知我玩SD心態係點樣
我玩SD玩成點
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線eeeex
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-13
煩唔煩?
.......

你真係好煩,永遠自我出發
你同樂古個班小學雞無咩分別

上ex就勁?搞笑?
多餘機?基本上合得出黎就係對佢有愛
合完又del?又係搞笑
噢,抱歉,唔記得左你係只係為打機而玩sd高達tim
誤會左你

如果要oc先可以"精益求精"既話,我韓服d機,真係無機架唔洗del=)
雖說我韓服得3架機係過左oc5
禁我又要del左得 oc3既白狼 oc3既flag oc3既實戰式?
講野用下腦

唔升機玩vs有問題?我e家日日都係拎架oc3既flag custom去玩
唔通我又要"精益求精"?
哥哥=(你比太多mmorpg洗左腦

點解唔可以日日拎架ex機去玩對戰?
我鍾意個架機,我日日用佢玩,佢自不然就會上左ex
唔通上左ex我就唔玩得,用ex機玩又唔係"精益求精"?

照你所謂既爆點既話,我相信sd依家經已無玩人
好似你禁講開隻game出黎,相信死得仲快過某game

叫你講韓名又唔撚講,真係煩撚到系禁
係呀,我e家係爆撚緊粗,又點究樣?
係勁既,就比個名黎,比我睇下你點撚 樣"精益求精"
對住你e種 唔撚小唔撚鬆化既小學雞,真係唔粗唔得
迪,你鍾意禁我言就禁,得把死人口既自大撚真係忍唔到
我講埋我個比等你黎搵我  
記住我個名 DevilGinsengCat

定係你只係吹水先唔搵我 
我真係好想見識下所謂既"精益求精"
唔敢黎既就自重下,煩到hi禁
[ eeeex在2010-08-13 00:53重新編輯此帖 ]
1條評分

離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-13
引用第15樓eeeex於2010-08-13 00:29發表的  :
你真係好煩,永遠自我出發
你同樂古個班小學雞無咩分別
上ex就勁?搞笑?
.......

你宜家比你頭像更可怕~~
不過我不能夠同意你更多
中我心聲

PS.有無人知佢SD港同KR咩名 我都好想睇下佢係咩水甘勁
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-13
樓上吾好罵戰啦- -` 呢到我地盤黎架  

PS" 點解冇人肯參加/____\`
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-13
引用第17樓波仔xd於2010-08-13 11:38發表的  :
樓上吾好罵戰啦- -` 呢到我地盤黎架  [表情]
PS" 點解冇人肯參加/____`

一點到六點都唔會玩SD LA(一部份人)
多數出街 不如6:30到9:00
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-13
波仔,對不起
我已經超不爽這個混蛋
喵,罵到非常好,但是他都是不會覺悟的說
迪,你扣分便扣分吧
煩唔煩?
.......

1.+4點攻只會+30%攻擊力=請問這個是怎計出來的,求公式/解釋
如果沒有解釋,你這句純粹是自己估計出來的。所以沒有任何參考價值

2.如果可以滿6圍的話,那麼分5個機體等級來幹什麼?而且爆6圍多數只限在單機遊戲,玩機戰、SD高達系列便比較常見
在Online Game便較難找到有這樣的機制

3.「唔爆就冇進步?」如obey所說,什麼進步、什麼新境界?最後去到VS都是說技術
我自己的紅渣都是升到高級便開始打VS,即使OC杯具了我也繼續去打VS
精益求精?打VS練技術才是精益求精的說

說回重點…

如果說別人煩的話,請你用鏡看清楚你自己
回顧在這一區,你做了什麼?
經常說什麼騙人、GM怎樣不好
如果你是用放錢在這遊戲
你便不要說什麼騙人
你情我願的嘛
算了,我覺得這樣說是沒用的
你繼續你的一成不變吧…
1條評分