切換到寬版
  • 2604閱讀
  • 28回復

[求助]想問下魔劍可以點交 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線buylfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-13
魔劍不能交易 F"p7&e\W|l  
禽日試過又跌唔到落地
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-13
引用樓主buylfo於2010-08-13 15:48發表的 想問下魔劍可以點交 : #%Hk-a=>)#  
魔劍不能交易 -|z ]I r  
禽日試過又跌唔到落地
魔劍係交唔到 自己打過算啦

離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-13
咁點解有人放魔劍
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-13
序號入嫁傻仔
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-13
引用第3樓暴走賢於2010-08-13 16:17發表的  : `w6*(t:T  
序號入嫁傻仔
>^=;b5I2K  
1+F0$<e}  
唔知唔洗話人傻仔呀 G?M<B~}  
你好擰醒牙傻仔
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-13
罵戰a_a? 傻仔姐- -唔洗咁嬲呀...
[ 云雀在2010-08-13 18:45重新編輯此帖 ]
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-13
引用第4樓buylfo於2010-08-13 16:46發表的  :
唔知唔洗話人傻仔呀 bhl9:`s  
你好擰醒牙傻仔
Yu}[RXC(=  
4C#r=Uw`  
我支持暴走賢 E5$Fhc   
你幾耐冇玩定新手? [t6Y,yo&h4  
1早講過魔劍不能交易............. _,<@II   
幫你(buylfo)5落.....
離線keroro789123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-13
你訓醒未 發post前請睇官網啦 不要在盲目問post呀 傻仔      
放卡倫ac550(正)吾主的魂40
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-13
其實你問靚D野好多官網都有講- - \[d~O>k2  
仲有把魔劍寫到明不能交易- -
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-13
我都知魔劍不能交易 1/v#Z#3[  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 (3Z;c_N  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 !xU[BCbfYV  
你唔答未算 7b7WQ7u  
唔洗傻仔呀 !8YA1 o  
你咁擰醒唔好問野丫傻仔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-13
引用第9樓buylfo於2010-08-13 21:10發表的  : ByacSN  
我都知魔劍不能交易 kJ?AAPC  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 <O.|pJus  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 5z:#Bl-,L  
你唔答未算 %a]Imsm  
唔洗傻仔呀 ornU8H`  
你咁擰醒唔好問野丫傻仔.......
(mioKO )?v  
/iL*)  
你想講咩 6Fc*&7Z+  
仲有 . I."q  
你問親嘅問題 OlgM7Vrl  
係官網有得睇 vnS8N  
爬文都有 tns4e\  
f@k.4aS  
唔話你傻仔 $&&+2?cx0  
話你咩好啊 <*9(m  
bwa*|{R  
傻仔
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-13
引用第10樓jackychan125於2010-08-13 21:38發表的  :
你想講咩 !L<z(dV|(  
仲有 F3t IJz>3  
你問親嘅問題 Qkw?Q V-`k  
.......
k9;t3-P  
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) %j2$ ezud  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 >WLHw!I!6  
PS: O為粗口
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-13
引用第11樓結城リト於2010-08-13 21:45發表的  :
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) fWb+08}C  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 -<sW`HpD'  
PS: O為粗口
yYP>3]z  
% [~0<uO  
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-13
引用第12樓jackychan125於2010-08-13 21:49發表的  :
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
y7R=zkd C9  
一早講過依家D人懶到7.7 無論技術交流區定討論區都有依D人
離線唯我獨尊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-13
傻仔-.-第日問之前爬爬文
次元帝 龍盟 一副係咩?_?
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-14
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 [=tIgMmz  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 *xITMi  
都話想知有冇d等別方法可以交 Xbrc_ V\_  
你唔知唔代表冇 EEo I|  
你好擰醒牙 _%23L|  
傻仔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : )4.-6F7U?  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 z-:>[Sn  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 n)z:C{  
都話想知有冇d等別方法可以交 uBn35%  
你唔知唔代表冇 Rha|Rk~  
你好擰醒牙 t* p%!xsH  
.......
/Ahh6=qQY  
#&fu"W+D96  
噤開多個相同嘅post = 廢post ledr[)  
你5爬文 我冇嘢好講 |`s:&<W+kp  
e+係叫你開post 前爬爬文 N R 4\TU  
廢事等你ed人開埋哂e d 噤嘅廢post 8j :=D!S  
爬文姐 z.?slYe[  
5洗死ar~ #0\* 8 6  
傻仔
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : xU6dRjYhH9  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 K{V .N</  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 +P,ic*Kq*  
都話想知有冇d等別方法可以交 4x3 _8/=  
你唔知唔代表冇 @A(jo32  
你好擰醒牙 C5$?Y8B3  
.......
vy2"B ch  
fakad#O  
係就係冇話唔爬文唔比問野... t5u#[*  
但前提係您冇做好自己的本份 wu &lG!#  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? ~C>Q+tR8  
_-^mxC|M  
[TFp2B~)#  
大佬啊... 7^mQfQv  
家陣您係有求於人.. Ap;^ \5  
請您用D問人會用D咁的態度問人的咩? <*-8E(a  
您咁樣比人的印象好極有限... mV)t  
只會帶黎反效果... hY !>>  
之前就係因為有個人搵唔到迪倫的分析POST.. ccp9nXv  
就開POST招人整個迪倫分析... $J,$_O6  
雖然問題係好正面.. V0&7MY*  
但佢的態度極之唔友善 01uj-!D$@  
反而用命令的口吻叫其他會員做分析 'Ffvd{+:8  
~l{Qz0&  
W}} ZP];  
結果? ! hEZV&y  
條友比人插到連想上IBBS都唔得姐~_~ `Mcg&Mi~  
您係咪要仲要用D咁的態度去問人野? qPWf=s7!  
jp@X,HES  
rc~)%M<[2  
如果係的... % }Y&qT?  
請您自重!!
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-14
引用第17樓↗魔仔☆於2010-08-14 14:55發表的  :
係就係冇話唔爬文唔比問野... D`X<b4e8/  
但前提係您冇做好自己的本份 8}4.x3uw  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? =MD) F  
.......
PxvxZJf$@  
8m `Y  
大佬呀 a G4 ^xOD  
請睇清楚我的問題 \Cin%S. C  
問題係唔係我想攪事 jUR* |  
我係只係唔知先問 $ndBT+ i  
你唔鐘意咪唔好答 Cw kQhj?  
而家唔係我想TIU起罵戰
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-15
引用第18樓buylfo於2010-08-14 23:51發表的  :
大佬呀 |Zp') JiS  
請睇清楚我的問題 Nl%5OBm  
問題係唔係我想攪事 :P+7ti@  
.......
g/P1lQ)  
*`/4KMrq  
好... \9od* y  
我就同您講清楚 b'R]DS{8  
-;qK_ x  
睇到了吧? p-rQ'e  
正常係冇可能交易到魔劍 [C~N#S[]  
sE|8a  
VsK8:[Al  
以前係有BUG可以交易魔劍 $ kMe8F_  
但一早修正左 m] p]J_6A  
erTly2-SJ  
5xNOIOpDB  
至於點交易 a[ sdYZ  
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=14 I|c?*~7*  
11.5有送過魔劍的序號 0QrRG$<4X  
!O'p{dj][  
JnnxXj30,  
============= K>XZrt  
您明白了嗎?? J#iuF'%Ds  
就係因您地班用唔知就問做藉口 wq1s#ag<  
搞到IBBS多左咁多冇意義的POST=[
快速回復
限100 字節

上一個 下一個