切換到寬版
  • 3923閱讀
  • 60回復

尋日終於買了~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-08-20
唉...你就好啦.
我勁想要xbox360的..........
但係有人買左部wii,所以無得買...
聽講KINECT要好大個廳先玩到,唔知係咪呢?
仲有XBOX360上網係咪要比錢?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-08-21
引用第19樓乂百樂乂於2010-08-20 01:06發表的  :
都係 2隻字 岸狗 如果出到其他字 我實打埋出尼
XBOX360 玩親既 都係上網
.......

咁改左機果d人?
個個玩親都要上網,咩道理,我唔知道x box 360改左機之後上唔上到網,我唔信咩人都為上網而買囉
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-08-21
引用第19樓乂百樂乂於2010-08-20 01:06發表的  :
都係 2隻字 岸狗 如果出到其他字 我實打埋出尼
XBOX360 玩親既 都係上網
.......

我唔上網的
因為我身邊D fd全部都唔買360
我都唔知之前買個金會員做乜9
加陣直頭唔掂部360
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-08-21
樓主實在太有錢了= =
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-08-21
樓主覺唔覺你屋企好多奢侈品.?
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-08-21
引用第24樓michael1212於2010-08-21 16:18發表的  :

無衝凸嫁= =
樓主夠錢is ok
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-08-21
想換
但我部360仲新新地
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-08-23
引用第24樓michael1212於2010-08-21 16:18發表的  :

人家自己努力賺錢得回來
不是我們那種問家人拿錢便有的人啊
奢侈品又如何?反正又是自己賺到的錢得來的
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-08-23
引用第27樓牙翼於2010-08-23 23:14發表的  :
人家自己努力賺錢得回來
不是我們那種問家人拿錢便有的人啊
奢侈品又如何?反正又是自己賺到的錢得來的

就算係賺錢都要分咁d比屋企人,得番果d一係入銀行一係就洗哂佢,比我有8000蚊,第一個時間買左部psp3000,換一部手機 (n記5800),得番果d錢就入哂去銀行
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-08-24
引用第28樓火仔於2010-08-23 23:58發表的  :
就算係賺錢都要分咁d比屋企人,得番果d一係入銀行一係就洗哂佢,比我有8000蚊,第一個時間買左部psp3000,換一部手機 (n記5800),得番果d錢就入哂去銀行

人家有分你不知道而已…
不要將別人跟你比較
他的人工跟你的一樣嗎?

而且我相信樓主不是這樣的人
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-08-24
引用第28樓火仔於2010-08-23 23:58發表的  :

一個月有8000蚊的話
比我一定唔會即卡搞咁多- -
起碼儲多幾多月先大洗一筆
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-08-24
引用第30樓牙笨於2010-08-24 00:41發表的  :
一個月有8000蚊的話

簡單來說
百樂一個月的人工是不只8000
離線sam976
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-08-24
引用第13樓火仔於2010-08-19 21:55發表的  :
x box 360上網其實無咩用,無人會真係上網連線
p.s話說我係psp同nds友,問多一句,點解你一個月可以洗成千幾二千蚊,你做邊行?

你無知唔緊要,但唔該唔好係度亂吠,
我玩開PS3隻MW2最多見過50幾萬人上網玩,何況係XBOX360?
你又冇XBOX360又要係度扮野,我唔知你想入黎串嘴定係做乜
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-08-24
引用第32樓sam976於2010-08-24 00:51發表的  :
我玩開PS3隻MW2最多見過50幾萬人上網玩,何況係XBOX360?
你又冇XBOX360又要係度扮野,我唔知你想入黎串嘴定係做乜

不知道=/=無知
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-08-24
引用第32樓sam976於2010-08-24 00:51發表的  :

關無知咩事?,我唔係咁信真係唔信d人玩xbox360係為上網同人連線,同賣xbox有咁多隻game係上網連線先算
仲有,你玩ps3,唔同xbox360
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-08-24

甘我可以話你知

我老豆有長俸 仲有份工做 月入2萬 3萬

我唔洗比錢屋企

我金個月到衣家...洗左6千幾7千啦

引用第34樓火仔於2010-08-24 01:29發表的  :

關無知咩事?,我唔係咁信真係唔信d人玩xbox360係為上網同人連線,同賣xbox有咁多隻game係上網連線先算

你己上轉香港討論區 discuss.com.hk

基本上....買親XBOX360 都要上網 唔係點開AC

引用第30樓牙笨於2010-08-24 00:41發表的  :

一個月有8000蚊的話

我係個個月都洗甘多
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-08-24
你做邊行有咁多錢?  我家人最多都係去到9000$ 仲有咩野唔洗比家用 你唔比係咪敗家左d 就算你家人話唔洗比  你都要親自比佢地  仲要1個月洗成7000$買d唔係成日玩既野 唔計x box 我真係好想知你做邊行 衣家有大學既學位都好難有野做 我唔知點解你有咁多錢  我都唔會信你做老師

離線sam976
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-08-24
引用第34樓火仔於2010-08-24 01:29發表的  :

依家10隻xbox game 9隻都有得上網啦...你唔係唔知呀?
xbox同ps3有好大分別?d game有好多都係一樣,xbox玩mw2架人肯定多過ps3
我怕你連mw2係咩你都唔知:x
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-08-24
引用第37樓sam976於2010-08-24 02:01發表的 :
依家10隻xbox game 9隻都有得上網啦...你唔係唔知呀?
xbox同ps3有好大分別?d game有好多都係一樣,xbox玩mw2架人肯定多過ps3
我怕你連mw2係咩你都唔知:x

x box有老返 但係唔知連唔連到
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-08-24
引用第36樓harryx123於2010-08-24 02:01發表的  :
你做邊行有咁多錢?  我家人最多都係去到9000$ 仲有咩野唔洗比家用 你唔比係咪敗家左d 就算你家人話唔洗比  你都要親自比佢地  仲要1個月洗成7000$買d唔係成日玩既野 唔計x box 我真係好想知你做邊行 衣家有大學既學位都好難有野做 我唔知點解你有咁多錢  我都唔會信你做老師

我做裝修

好過做老師
快速回復
限100 字節

上一個 下一個