切換到寬版
  • 12775閱讀
  • 134回復

[分享]我個歷奇配得點? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-04-18
引用第39樓dwchan於2011-04-18 21:04發表的  :
怎麼每次也剛剛好修倒0?GD
]TQjk{X<  
 Cfi5r|S  
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. u[% #/  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
[ 小鬥士在2011-04-18 21:12重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-04-18
引用第40樓小鬥士於2011-04-18 21:06發表的  :
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. ,yC~{ H  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
rkD(K G9E  
論壇性亂咁up ka(xU#;  
3cnsJV]  
如果你真係個完美主義者 Xd4~N:  
堅持要0蚊既 )TxhJB5|  
咁我好好奇點解你開果d廢post咁多錯字同錯文法 KS%,N _F<  
3TJNlS  
仲有 cD 1p5U  
我唔相信會有人咁得閒得登計下夾埋要幾多錢 , vR4x:W  
之後又會有人咁得閒so你俾咁多錢你 @+xQj.jNC  
之後又會咁得閒唔覺意汁到錢有人so你果百幾千game錢收左佢 H;v*/~zl  
yVW)DQ 4?  
有冇咁多巧合? n9#@ e}r  
故事唔該作好d ;;2s{{(R  
創意度0分 wBr0s *1I  
<fP|<>s$@1  
嘘をついてるみたいね J9o ]$.e  
でもさ、物語を作ったら、信じられるのを作りなさい MQI6e".  
こんな物語、小学生のよりも最悪だ ,Rf<6/A  
そう 今わたしは日本語であなたを嘲笑ってる ej0q*TH.  
悔しいならば、来い O)hNHIF  
日本語でも中国語でもいい f#!Ljjf$;  
でもその前に、ちゃんと自分のレベルをアップしてください R8mL|Vb|  
信じられる、わかられる話を作ってください
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-04-18
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看 OH&&d=~  
VlK WWQj  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 s8R.?mhH=  
qLcs)&}/A  
星奇 w|NLK  
無影腳        150MP(體) d !>PqPo  
破空腳        200MP(體) QqRL>.)W  
十字旋風拳    400MP(體) &L_(yJ~-  
拳風          150MP(元) .}^m8PP  
破空拳        200MP(元) H=*;3gM,'  
旋風炮拳      350MP(元) Mq-;sPsFP  
粉身碎骨      500MP(元) >2%!=q3)  
真十字旋風拳  850MP(元) SlmgFk!r!  
爆裂狂轟     100%MP(元) q>,i `*  
星奇【異】 y3d`$'7H>  
狂獸狙擊      200MP(體元) t1D6#JP(a  
元力球        200MP(元) emTqbO  
魔界地獄      250MP(元) /CH*5w)1   
魔獸之怒火    300MP(元) Qax=_[r  
十字烈風拳    400MP(元) "zv?qS  
終極魔龍噬   1000MP(元) Ty7x jIs  
超界旋風拳   3000MP(元) v&|o5om  
/op8]y  
悟地                    龍翼 mzDbw-#  
狂虎斬      150MP(體)   猛虎拳       150MP(體) oh|Q&R  
鬼車腿      180MP(體)   虎威腿       200MP(體)                         1X]?-+',.  
虎翔霸      300MP(體)   狂虎彈       250MP(元) oB+drDp8U  
音速刀      200MP(元)   超猛虎拳     300MP(元) f`T#=6C4|  
真狂虎斬    250MP(元)   我行我道     330MP(元) : x W.(^(d  
昇空鬼車腿  300MP(元)   虎牙炮轟     500MP(元) oPl^tzO  
超虎翔霸    500MP(元)   火鳳凰       570MP(元) xse8fGs  
真虎翔霸   1000MP(元)   怒虎震空彈   750MP(元) &S/KR$^ %  
終極皇道   100%MP(元)   猛虎無影    100%MP(元) }DoNp[`  
悟地【異】              龍翼【異】 L_Z>*s&  
虎煌霸      200MP(元)   光速矛       250MP(元) ?8pRRzV$  
虎牙截擊    300MP(元)   破獄猛虎拳   300MP(元) K;Fy&p^d  
超虎斬      300MP(元)   光之華       350MP(元) rxt)l  
虎門鬼車腿  350MP(元)   光華閃現     400MP(元) \#L}KW  
絕地音速刀  350MP(元)   光之翼       400MP(元) bIR7g(PJ.b  
真虎捕影    550MP(元)   聖神重壓     800MP(元) Rkgpa/te"  
絕地猛虎   3000MP(元) rQCj^=cf;~  
Ean #>h  
Dz8)u:vRS  
歷奇   ).5$c0`U&  
鬥志激昂   280MP(力)                 |pA3ZWm  
連環鐵拳   200MP(體)     z]K:Amp;Z  
重鎚出擊   300MP(體)   !2=< MO  
霸王拳     350MP(體)   z`XX[9$qm  
霸王截擊   400MP(元)   n' &:c}zKO  
霸王流星擊 500MP(元)   mqQN*.8*  
霸王轟山拳 500MP(元)   YB*I'm3q  
流星大爆破 550MP(元)   zW8rC!  
歷奇【異】             bs/Vn'CE  
大地震盪   120MP       (/JiOg^cw  
神風裂震   120MP       " 5,'K~hz  
百倍威力Z 400MP       '_>8_  
霸王重鎚Z 450MP       'Y `or14E  
qi!+ Ceo}  
蓋亞 w6aq/m"'  
地藏殺        100MP(體) kocgPO5  
絕地破        300MP(體) 3,t3\`=  
剋-絕擊       400MP(體) h_n`E7&bG  
滿月斬        600MP(體) e-Mei7{%  
牢不破        300MP(元) @#rF8;  
瞬雷一擊      350MP(元) p%[/ _ -7  
牢動破        350MP(元) Y'H|Tk^`  
大地之武      500MP(元) d#NG]V/   
諸神的黃昏   100%MP(元) ]2Zl\}GwY  
蓋亞【異】 },+ &y^  
絕地殺        100MP(元) bL-+  
閻王捆綁鏈    120MP(元) \xR1|M  
半月破        300MP(元) /6QwV->  
sN"<baZ  
天魔 QY|Rz(;m  
連環冷凍波         200MP(元) 9Zw{MM]  
連環火焰彈         200MP(元) Qq+$ea?>  
冰火飛馳           280MP(元) Yv>kToa\^  
冰火五重天         300MP(元) @Jr:+|v3B  
炎冰重炮           480MP(元) ^Y,nv,gYn  
極地大火山         600MP(元) }hRw{#*8  
灼冰展翅           650MP(元) v[57LB  
天厄神怒          100%MP(元) ebfT%_N  
冰火渾圓     150HP 250MP(元) grrM[Y7#~b  
ZW7z[,tk<.  
暗黑迪雲-Darkdavis m9M#)<@*  
黑魔裂斬            30MP(元) (ZSd7qH"  
暗影亂舞           150MP(元) _Oc5g5_{  
螺旋昇龍霸         180MP(元) KDxqz$14 -  
龍影砲             200MP(元) ?h\fwF3  
黑龍百烈拳         400MP(元) mBN+c9n/  
黑龍煉獄焦         480MP(元) xl>8B/Zmf#  
9?]69O  
安德魯-Android Y].,}}9k  
$\Oc]%  
數碼風暴     150MP RqB 8g  
電腦幻象     300MP 4 ))ZBq?  
黑色彩虹     400MP ;S0Kf{DN2  
超震動刀     420MP H< 51dJn~  
百足纏手     500MP W-D{ cU  
狂凶極惡     550MP XtCG.3(L Y  
克拉雷之火  100%MP

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : WIKSz {"=/  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 :_k5[KT.]9  
.......
|tN:o= 6  
show你d唔知想點既廢野 /L{V3}[j  
意味不明
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : vN&(__3((  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 >=1Aa,_tc  
.......
/Bq4! n+  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 w"{mDL}c  
1999.你說什麼? AZ>F+@d  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠 S-5O$EnD  
學技次序早已在玩家心裡. i0n u5kD+d  
有必要開個記事本來記錄? ?t)Mt]("  
笑了
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-04-18
引用第44樓saradomin於2011-04-18 21:35發表的  :
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 ioB YxbY`  
1999.你說什麼? _MW  W  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠  W[f%m0  
學技次序早已在玩家心裡. )>tT ""yEl  
.......
!Qq~lAJO;  
多舊魚唔知想點 Lb#PiTJI  
4k!> JQor  
講真呢d野大家心中有想 WC Y5F  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 T 9FGuit9  
自然記晒 ,]tEh:Q C  
記事本記....多舊魚 !5 ?<QKOe  
你賣魚柳包都得
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-04-18
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難? _\<TjGtG  
YJ+l \Wb}  
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : w\M"9T  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
[b3$em<^JV  
我腦殘添 < 7Y)i>[u3  
加埋輕度智障 )Y`ybADd3  
少許手殘
離線acz

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-04-18
其實外唔外掛都冇人理你 %_G '#Bn<  
作咁多野托咩 >`|Wg@_  
最後咪又係睇到你用外掛 zCv)%y  
作黎都廢orz (1[Z#y[  
身有屎咪你依種囉/.\ lR/Ubo yy  
哥哥教下你喇 ~.#57g F"  
下次比人篤爆唔出冇人走出黎串多你兩句<<
神のご加護を貴方に…

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-04-18
引用第45樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
多舊魚唔知想點
講真呢d野大家心中有想 o=PW)37>  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 5g;mc.Cvt  
.......
I0;gTpt9  
你賣魚柳包都得 < lol muDOY~.  
笑了成分鐘 L>lxkq8!Q  
[h>A<O  
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 `uqe[u;`6  
狂龍>防下攻>防下上攻>必一>絕龍 C0khG9,BL  
通常唔學大地斬 - ^Y\'y2  
抱歉,我已忘了招或名字
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-04-18
引用第49樓saradomin於2011-04-18 21:42發表的  :
你賣魚柳包都得 < lol T?1e&H%USV  
笑了成分鐘[表情]
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 d_ &~^*>  
.......
Gsy90  
高手請受小弟一拜 $dKo}  
E};1 H  
我都係3.0末先玩 4KW_#d`t  
高手高手 [t*-s1cq  
+JB*1dz>8  
學招次序真係自然記 \SWuylE  
記事本 ZfS"  
<唔多想用既腦殘圖都用埋俾你
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-04-18
引用第47樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
我腦殘添 < !1 <>][F  
加埋輕度智障 uK[gI6M  
少許手殘
JaN53,&<  
l5U^ lc  
同我一樣都有d個度活躍症? l 1BAW$  
引用第48樓acz於2011-04-18 21:41發表的  : qIO)<5\[%d  
其實外唔外掛都冇人理你 R?:(~ X\  
作咁多野托咩 h0l_9uI  
最後咪又係睇到你用外掛 Slp_o\s$@  
作黎都廢orz  (cp$poo  
身有屎咪你依種囉/. %.:]4jhk  
.......
3B4C@ {  
xfqU atC  
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo

齊招!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
n&E /{o(  
轉行唔作故事 (>-(~7PR  
改做串人喇?
神のご加護を貴方に…

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
uJJP<mDgA  
係呀係呀你又知既 LhKUZX,P8  
B_0]$D0 ^  
我中埋風添波 ?xo<Fv  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 ZIaFvm&q7Z  
乜你又係呀?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : P)hawH=  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300
rB3b  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 cONfHl{  
唔會, 我也有. A Zv| |8p  
廢就是廢 "C9.pdP\8  
無得怨
離線acz

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 DZ0\pp?S  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 }F (lffb  
.......
F6#U31Q=  
此故事純屬老作 aV?r%'~Z  
如有雷同,實屬巧合 Jl,\^)DSw  
n!y}p q6  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : 9i#K{CkC|  
|)u|@\{  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 Q@#Gm9m  
唔會, 我也有. G3t 4$3|  
廢就是廢 l ~ /y  
無得怨
FI(M 1iJ  
}sS1 p6z  
話說有讀寫障都回得咁爽 2E}^'o  
依加讀寫障係咁濫架咩?
神のご加護を貴方に…

離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 K1>(Fs$  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 yw)Ztg)  
.......
|1(9_=i'  
m =2e1wc  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症 LlG~aGhel  
8?7:sfc  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : Bh,LJawE  
tC -H2@  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 da&f0m U  
唔會, 我也有. #`H^8/!e  
廢就是廢 k|}S K9  
無得怨
cZ~\jpK  
> ak53Ij$  
我無怨lb,到e加係我都唔知自己點分six(同音)d野,同我自己一直都在想點解自己分享/分six都屎,想得太多就會一會e唔記得自己想咩,說真,我都想和人談點解我d分享/分six會屎,你地可能看不明的了,我e加都唔知點打我的心態出坭,我次次回人地d帖,都係想打出自己的心聲出坭,但係次次都打唔到,先會無啦啦比你地話...
[ 小鬥士在2011-04-18 22:01重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-04-18
引用第55樓acz於2011-04-18 21:48發表的  :
話說有讀寫障都回得咁爽 ~U~4QQV  
依加讀寫障係咁濫架咩?
9bT,=b;  
學家要重新對讀寫障礙重新定義 U)p P^:|  
?Y~>H 2  
rkl/5z??  
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  : |7I.DBjR;  
cZ7b$MZ%9  
EF{_-FXY  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
-3r&O:  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-04-18
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  :
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
MnsnW{VGX  
我笑左成分鐘 -zz9k=q  
仲要記得錯:) bah5 f  
果然有番咁上下 Pwz^{*u]  
唔係邊度有咁多故仔作? j &Ayk*  
引用第57樓bk的卓男於2011-04-18 21:50發表的  : u6jJf@!ws  
g m],  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
M)EUR0>8  
這是醫學上重大的突破
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-04-18
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo
OR"ni  
砲人之餘也忘不了砲自己 W {dx\+  
這是叫作同歸於盡嗎- -