切換到寬版
  • 7131閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-07-29
引用第17樓追於2011-07-29 23:47發表的  :
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] 8&Y^""#e)  
你隻手不嬲咁污糟... [=^3n#WW  
玩星仔玩到你咁廢=] t3Y:}%M  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
;l-!)0 U  
雖然你初進論壇姐 w(TJ*::T  
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-07-29
引用第20樓飛煞於2011-07-29 23:49發表的  :
雖然你初進論壇姐 '1)$'   
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
Y0K[Sm>  
我無老作事實. SrK<fAkx  
只係講事實~ Y<ql49-X  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-07-29
引用第21樓追於2011-07-29 23:50發表的  :
我無老作事實. \3aoM{ztD  
只係講事實~ `&sH-d4v  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
)Z?Ym.0/  
係wo...不過無圖堅係冇真相 t9:0TBt-[  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼? .oUTqki  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-07-29
引用第22樓飛煞於2011-07-29 23:52發表的  :
係wo...不過無圖堅係冇真相 !~D}/Q;#}\  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼? zvH8^1yzG  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
9g"2^^wD  
你咪試下搵人開隻邪鬼我用nina走尼走去睇下人地巨戰打唔打得中我囉=] ssxzC4m  
我唔係幾識用邪鬼...但係你用nina就屈我招明?_?
離線
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-07-29
你咪又係得個屈係咁屈死果招... ?9\EN|O^  
唔屈咪又係輸=]
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-07-29
引用第24樓追於2011-07-29 23:56發表的  : @jSYB+D  
你咪又係得個屈係咁屈死果招... P} SCF  
唔屈咪又係輸=]
cm[&?  
好過妳屈吾屈都輸xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-07-29
引用第25樓健於2011-07-29 23:56發表的  :
好過妳屈吾屈都輸xx)
3? 7\ T#=  
我異轉邪鬼嬴你特迪=] <| +Ex  
自己檢討下先好講野啦-v-
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-07-29
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... cmg ^J  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... !~&R"2/  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? 5>j)kx=J9  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? sq[iY  
醫加就係叫你約戰,後事不計前縑,你怕嗎?
離線
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-07-29
引用第26樓追於2011-07-29 23:57發表的  :
我異轉邪鬼嬴你特迪=] A\#P*+k0  
自己檢討下先好講野啦-v-
pL%r,Y_^\x  
哦 嗯 是的 這樣吧 /3:q#2'v  
妳想我仲比咩反應妳 H 4!+q:<  
我當堂嚇一跳 G 0;XaL:  
然後得啖笑 _}VloiY  
最能表達我心情xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-07-30
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的  : 9Xo[(h)5d  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... -,{-bi  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... xOHgp=#D  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? [mr9(m[F  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? \3jW~FV  
t2iv(swTe  
我先無你咁得閒=] ~~,rp) )  
同你打你咪又係得個屈~ yxq}QSb \3  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? { F};n?'  
一個屈獵牙一個屈旋風腿兩個一齊圍串真係搞笑場面=]
離線
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的  :
我先無你咁得閒=] T!}[yW  
同你打你咪又係得個屈~ \Ro^*4B  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? K[7EOXLy  
@IP)S[^' t  
妳又何常吾系屈巨戰? nbTVU+  
五十步笑一百步
離線
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-07-30
引用第30樓健於2011-07-30 00:01發表的  :
妳又何常吾系屈巨戰? @MK"X}3  
五十步笑一百步
=_8Tp~j  
你地唔屈我我點會屈你地呀用腦諗下野啦=]
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的 :
我先無你咁得閒=] H2-28XGc  
同你打你咪又係得個屈~
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? S2VVv$r_6  
xDO7A5  
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的 : gX?n4Csy'  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... 9%iFV N'  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... m!OMrZ%)}  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? \BI/G  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈?
|k{-l!HI  
?Jtg3AY  
你講既野,人地一早清楚曬...點解你仲係唔明... =qvZpB7ZZ  
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  : w h$jr{  
i(6J>^I  
7> Pgc  
所以話你淨係識將責任推係人地到 K$REZe  
仲未知自己已聞名遍地...
離線
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-07-30
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  :
#cwCocw  
哦 嗯 然後呢? s([Wn)I  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_? <2P7utdZ  
$~'T f>e  
用腦諗下野啦=]
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-07-30
希望大家良性討論~呢一區主觀性既回應比較多 hswTn`f  
但請堅持自己立場和論點既同時 Rk<%r k  
也學會接納他人既意見 DA LQ<iF  
4=p@2g2"H  
重要既係唔該大家注意用詞和語氣 }#b %"I0  
不要讓小弟介入 Y5jYmP<  
謝謝合作
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-07-30
引用第33樓健於2011-07-30 00:03發表的  :
哦 嗯 然後呢? _ +KmNfR  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_?
用腦諗下野啦=]
YkbO&~.  
你屈旋風腿先=] DM2Q1Dh3  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-07-30
引用第32樓飛煞於2011-07-30 00:03發表的  :
所以話你淨係識將責任推係人地到 l\U*sro<  
仲未知自己已聞名遍地...
n1)'cS5}  
你呢加開po尼煩我我有咩野問題?_? gX"T*d>y  
你屈完人嬴左仲要話人無技術你無野嗎=]? &enlAV'#)O  
無技術果個係你囉自己搞風搞雨又話人地將責任推係你到... 4(iS-8{J  
其實最有問題果個係你... 7z>+w  
玩lfo無技術唔夠人打就屈=]
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-07-30
引用第35樓追於2011-07-30 00:10發表的  :
你屈旋風腿先=] 9T]va]w?#  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
9H8=eJd  
系b0系b0 |Rk37P {  
我又吾記得左 4Qhx[Hv>(  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-07-30
引用第37樓健於2011-07-30 00:12發表的  :
系b0系b0 taBO4LV  
我又吾記得左 hxP6C6S  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
)e#fj+>x)  
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... TLX^~W[gOm  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-07-30
引用第38樓追於2011-07-30 00:14發表的  :
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... |c]> Q  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
j}i,G!-u  
聽講好似系我同妳1.1緊  KhLg*EL  
搶戰績仲吾認[sosad]