切換到寬版
  • 7135閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-29
— 本帖被 dwchan 執行鎖定操作(2011-07-30) —
首先,Bank ser已經有個出名冇技術,連屈都唔識既人,叫追... C Z8Fe$F  
+`pS 7d  
次次入人場都冇好下場,今次更引起連篇笑話,逼得不已先至俾太家睇下兼討論下... >]N}3J}47g  
D BDHe-1[+  
&YQ  
戰況好明顯,佢即使亂出鬼哭,邪波,唯我,獨孤三味都係輸 40TS=evG  
KL:x!GsV5e  
shjc`Tqm  
之後仲異轉亂出鬼哭... OO?d[7Wt0  
r':wq   
g ycjIy@t  
同場某人說的話... 9kmEg$WM  
0zrgK;9  
Xup rl2+  
w,hl<=:(FB  
-2NXQ+m ;  
真係無話可說,佢異轉亂出巨戰都算,巨戰快鬼哭咁多,佢都話難中... {)j~5m.,/o  
R`}C/'Ty  
7_Yxz$m  
最後呢句夠曬精警,我都無話可說了... >TSPEvWc  
eF]`?AeWQ  
yWI30hW  
p.s.呢d冇技術,連屈都唔知既小白,bank ser既朋友要注意了...
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-07-29
基本上打vs我已經唔會去bank打
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-07-29
其實我一直想知個追幾LV- -? E P1f6ps  
(好吧270我知道了...) @VdkmqXz  
樓主254 OMG
[ 魔法使命在2011-07-29 22:51重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-07-29
引用第2樓魔法使命於2011-07-29 22:44發表的  : Q{+*F8%8V<  
其實我一直想知個追幾LV- -? SB1j$6]OR7  
(好吧270我知道了...) DIs K+1  
樓主254 OMG
qV;E% XkkS  
這兩個數位字,代表什麼? =sm<B^yj  
MP/@Mf\<E  
p.s.大家討論下,邪鬼是否難用,連屈都唔識屈?巨戰比鬼哭難中?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-07-29
引用第3樓飛煞於2011-07-29 23:08發表的  :
這兩個數位字,代表什麼?
p.s.大家討論下,邪鬼是否難用,連屈都唔識屈?巨戰比鬼哭難中?
wDQ@$T^vh  
首先 M&QzsVH  
我係編輯過2次的... _+sb~  
原POST係冇留意追呢個人的事 5taR[ukM  
SO唔知佢幾LV %*}h{n  
所以問下 h+gaKh=k+  
/EIQMZuYp  
直至我係另一個POST知道佢係270LV... Ob~7w[n3  
所以做了第一次編輯 ]QU 9|1  
8=K%7:b  
第2次編輯則係單純吐糟您的等級
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-07-29
引用第4樓魔法使命於2011-07-29 23:12發表的  :
首先 *5QN:  
我係編輯過2次的... E"O6N.}.  
原POST係冇留意追呢個人的事 AZ9;6Df  
SO唔知佢幾LV CL|d>  
.......
> `1K0?_  
有啥好吐糟? &%UZ"CcA  
倒不如討論下我提出既問題...
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-07-29
話說追可是lag機高手,我剛才不明不白地被他一瞬間扣了半血。
離線
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-07-29
引用第6樓黑天狗於2011-07-29 23:21發表的  : O[|_ ~v:^  
話說追可是lag機高手,我剛才不明不白地被他一瞬間扣了半血。
;=UkTn}N?l  
條圖書館機友可以7到話我lag囉[369]
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-07-29
引用第6樓黑天狗於2011-07-29 23:21發表的  : IvX+yU  
w.(?O;  
聽說,人家是圖書館機... vd [?73:C  
因為咁,所以玩LFO也不順暢...而且技術也練不到?
離線
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-07-29
引用第8樓飛煞於2011-07-29 23:25發表的  :
聽說,人家是圖書館機... ]m :Y|,:6  
因為咁,所以玩LFO也不順暢...而且技術也練不到?
$q##Tys  
john ah john I uC7Hx`z  
佢曾幾何時有過技術
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-07-29
引用第9樓健於2011-07-29 23:28發表的  :
john ah john A : O"N  
佢曾幾何時有過技術
eVzZfB-=4}  
佢話自己用比堤好有技術嫁 Y[s}?Xu]w#  
不過係未有機會見到,我用蓮娜已經好好,獵牙係捉佢收手,冇硬格佢 s`|KT&r  
話說我c子打中佢既機率俾常人高,連技都係,好彩免用迪倫,只怕佢下場更悲
離線
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-07-29
引用第10樓飛煞於2011-07-29 23:32發表的  :
佢話自己用比堤好有技術嫁 _h 6c[*  
不過係未有機會見到,我用蓮娜已經好好,獵牙係捉佢收手,冇硬格佢 UY .-Qt  
話說我c子打中佢既機率俾常人高,連技都係,好彩免用迪倫,只怕佢下場更悲
F3t IJz>3  
-.-吹到自己用比堤有技術 7* [  
我用迪雲已經夠廢 N( f0,  
佢用比堤都吾夠我迪雲打
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-07-29
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? q,> C^p|2b  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? /} h"f5  
你好有技術?算把啦你我用比提打咪又係嬴你 你用nina咪得個一尾屈=]
離線davidswong
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-07-29
話說我用邪鬼同追打用頭三招就輕鬆ko它
離線
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-07-29
得個串串共片你又無慳啲好無^^?
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-07-29
引用第12樓追於2011-07-29 23:41發表的  : Z[0/x.pp$  
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? \;!7IIe#  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? - P "  
你好有技術?算把啦你我用比提打咪又係嬴你 你用nina咪得個一尾屈=]
o,S(;6pDJ  
知唔知咩叫冇圖冇真相? %$'fq*8b  
在場人士都見到你點樣慘敗... 0F.S[!I  
屈你?整污糟我隻手?
離線
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-07-29
引用第12樓追於2011-07-29 23:41發表的  : |.$7.8g  
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? ?RW1%+[  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? -@Urq>^v T  
g \ ou+M#  
吾識挽邪鬼所以1轉屈唯我 2轉屈巨戰都輸 kbJ4CF}H  
吾好將妳輸左既7事話我輸
離線
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-07-29
引用第15樓飛煞於2011-07-29 23:44發表的  :
知唔知咩叫冇圖冇真相? FC||6vJth  
在場人士都見到你點樣慘敗... @8+v6z  
屈你?整污糟我隻手?
L GVy4D  
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] p=zTY7L  
你隻手不嬲咁污糟... ,nGQVb   
玩星仔玩到你咁廢=] TtKKU4yp  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
離線
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-07-29
相度只係見你嬴但係你係屈嬴=]
離線
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-07-29
引用第17樓追於2011-07-29 23:47發表的  :
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=]  -T-yt2h(  
你隻手不嬲咁污糟... mV)t  
玩星仔玩到你咁廢=] ;ceg:-Zqo  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
JnIG;/  
我好認同妳依句 %+;l|Z{Uf  
妳比堤有冇輸比我迪雲有冇做過自己知;D