切換到寬版
  • 7152閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 e&K7n@  
jw /@]f;N  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 m63>P4h?  
小則扣分,大則先停止發言權 QyrB"_dm  
希望雙方用更好既態度討論 *|cs_,3  
o#D'"Tn!  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊 IU"n`HS  
搶戰績仲吾認[sosad]
}0>\ %C  
係鬼- -果陣大家亂打緊. ty@D3l  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 6I|9@~!y[  
4F!%mMq  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( I@1VX5  
我開始發覺你連串人都唔識 /1hcw|cfC  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : "Fxw" I <  
傻仔追xx( 7V"Jfh4_  
我開始發覺你連串人都唔識 Qs 'dwc  
講野唔經大腦
NH,4>mV$!  
傻婆連名都無:( //#]CsFiP  
你好識串人講野好經大腦? !!])~+4pP  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( )2b bG4:N  
你好識串人講野好經大腦? iv6bXV'N  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
tk+t3 +  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 3`ze<K((  
-------------------------------------------------------------------------- _2xYDi  
話說版主幾時禁依條友仔言? ^E3 HY@j  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 o q cu<]  
--------------------------------------------------------------------------  >fgV!o4  
話說版主幾時禁依條友仔言?
.u;'eVH)a}  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ `u7twW*U2  
你係男定係女唔知有咩野出奇? Ap`D{u/  
係都禁你言先你係度扇風點火=]  83:qIfF  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 OTwXc*2u]  
-------------------------------------------------------------------------- |c!lZo/  
話說版主幾時禁依條友仔言? 7.xJ:r|  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
R)qK{wq(1E  
無論作為一個好手或是前輩  tD}HL_  
良性指導才是最應該的 {,i='!WIm  
2v\-xg%1  
SQx:`{O  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : ^b(> Bg )T  
}@w Xm  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ DR#[\RzNI  
你係男定係女唔知有咩野出奇? ]lzOz<0q  
係都禁你言先你係度扇風點火=] Z(fhH..T`  
8^dsx1U#  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 z50f$ !?  
Q*AgFF%wn  
T 9?! .o  
<2R xyoDL6  
我要說的都完了~ AkR ZUj\  
下一個回應是否最後的發言機會 +l_$}UN  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 vR"<:r47?  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : gJ>HFid_C  
就黎post都鎖埋 >K;'dB/m;1  
Z;JZ<vEt92  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, ;i> <03  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ `&U ['_%  
你係男定係女唔知有咩野出奇? ?%HtPm2< %  
係都禁你言先你係度扇風點火=] qEpP%p  
R%Yws2Le 2  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? :q4 Mn r  
我才說了兩句就點火了? "zO+!h'o  
你要不要數一數你發了多少次言? |7I.DBjR;  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? cZ7b$MZ%9  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? -j9R%+YW<  
不禁你言,禁誰言? -3r&O:  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : JPk3T.qp  
Q=9S?p M  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, UmU=3et<Wj  
jL)aU> kN  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : nx,67u/Pb  
就黎post都鎖埋 zq]V6.]J  
ap9eQsC  
我唔係神追~ ,Ql3RO,  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, ~rY<y%K  
a$t [}D2  
可能系我用詞不當吧 +I\ bs.84  
其實我想表達的是 o(~JZi k  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] P!YT{}  
如再有用詞不當請提醒x) dt3Vy*zL  
我中文好差 (DK pJCx  
---------------------------------------------------------------------- N??<3j+Iu  
咁就比人禁言 T*h+"TmE  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 6lWO8j^BN  
其實我想表達的是 X?7$JV-:  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] U;V. +onv  
如再有用詞不當請提醒x) 'pm2C6AC  
.......
@fE^w^K7  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 cF vGpZ  
---------------------------------------------------- Gh{k~/B  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 giu~"#0/F  
---------------------------------------------------- o$-8V:)6d  
話說dw,我看了你88笑了sosad
v\MH;DW^Z  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 ,F-tvSc\Q  
其實我想表達的是 Qs?+vk?*h  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] cLYc""=  
如再有用詞不當請提醒x) VmUM _Q~  
.......
6/-!oo   
從很早的時候就已經變成了罵戰= = {!/y@/NK2  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 V.-?aXQ*  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
v2n0[b0  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 gZjOlp  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
q`aY.dD=O  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
#eC;3Kq#-  
怪就怪某2位地球人交配後....................... v\Y}(fD  
明白吧?
1條評分