切換到寬版
  • 7151閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-07-29
引用第17樓追於2011-07-29 23:47發表的  :
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] 1g# #sSa6  
你隻手不嬲咁污糟... ;*ix~taL%  
玩星仔玩到你咁廢=] Jd\apBIf  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
?Xdak|?i  
雖然你初進論壇姐 9Zry]$0~R  
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-07-29
引用第20樓飛煞於2011-07-29 23:49發表的  :
雖然你初進論壇姐 #HS]NA|e@  
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
<YA&Dr3OD  
我無老作事實. (~zd6C1.  
只係講事實~ K{n{KB&_&  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-07-29
引用第21樓追於2011-07-29 23:50發表的  :
我無老作事實. "V{yi!D{<  
只係講事實~ )54%HM_$k  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
qV5DW0.  
係wo...不過無圖堅係冇真相 -{^}"N  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼? hhoEb(BA  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-07-29
引用第22樓飛煞於2011-07-29 23:52發表的  :
係wo...不過無圖堅係冇真相 29XL$v],  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼? s1?[7yC  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
EyY.KxCB  
你咪試下搵人開隻邪鬼我用nina走尼走去睇下人地巨戰打唔打得中我囉=] wP,JjPUt  
我唔係幾識用邪鬼...但係你用nina就屈我招明?_?
離線
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-07-29
你咪又係得個屈係咁屈死果招...  |W< +U  
唔屈咪又係輸=]
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-07-29
引用第24樓追於2011-07-29 23:56發表的  : HYmn:?H  
你咪又係得個屈係咁屈死果招... JmEj{K<3I  
唔屈咪又係輸=]
wj[$9UJb  
好過妳屈吾屈都輸xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-07-29
引用第25樓健於2011-07-29 23:56發表的  :
好過妳屈吾屈都輸xx)
0?>d Cu\  
我異轉邪鬼嬴你特迪=] `O'`eY1f  
自己檢討下先好講野啦-v-
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-07-29
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... Uk\Id ~xLV  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... &?h,7 D;A  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? b:w?PC~O  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? xZV1k~C  
醫加就係叫你約戰,後事不計前縑,你怕嗎?
離線
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-07-29
引用第26樓追於2011-07-29 23:57發表的  :
我異轉邪鬼嬴你特迪=] VX1-JxY  
自己檢討下先好講野啦-v-
[W7CXZDd  
哦 嗯 是的 這樣吧 wH@Ns~[MA  
妳想我仲比咩反應妳 :eCU/BC4  
我當堂嚇一跳 LSRk7'0  
然後得啖笑 &Udb9  
最能表達我心情xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-07-30
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的  : )'+8}T]xQ  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... k-^mIJo}  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... 5f 5f0|ok  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? :w^Ed%>y7  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? #e$5d>j(  
L}pt)w*V1j  
我先無你咁得閒=] W@I|Q -  
同你打你咪又係得個屈~ Zo~  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? @P?~KW6<|  
一個屈獵牙一個屈旋風腿兩個一齊圍串真係搞笑場面=]
離線
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的  :
我先無你咁得閒=] 85Otss/mM  
同你打你咪又係得個屈~ ) iN /ua  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? >E{";C)  
DBr ZzA  
妳又何常吾系屈巨戰?  KJaXg;,H  
五十步笑一百步
離線
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-07-30
引用第30樓健於2011-07-30 00:01發表的  :
妳又何常吾系屈巨戰? D!Pq4'd(  
五十步笑一百步
9\mLW"  
你地唔屈我我點會屈你地呀用腦諗下野啦=]
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的 :
我先無你咁得閒=] [6%VRqY  
同你打你咪又係得個屈~
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? gM u"2I5  
t!W(_8j  
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的 : 1Z+8r  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... W14 J],{L  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... -w}]fb2Q>  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? C'.L20qW  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈?
Bn#?zI  
*rs5]U<  
你講既野,人地一早清楚曬...點解你仲係唔明... S >X:ZYYC  
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  : =S+wCN  
e.7EU  
IEsEdw]aZE  
所以話你淨係識將責任推係人地到 M/>7pZW   
仲未知自己已聞名遍地...
離線
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-07-30
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  :
v7BA[ jQr  
哦 嗯 然後呢? 9kN}c<o  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_? B(LWdap~  
~:kZgUP_f  
用腦諗下野啦=]
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-07-30
希望大家良性討論~呢一區主觀性既回應比較多 zT =Ho   
但請堅持自己立場和論點既同時 4ni<E*  
也學會接納他人既意見 #C~+JL  
c]x1HvPE  
重要既係唔該大家注意用詞和語氣 jSD#X3qp  
不要讓小弟介入 f=(?J T  
謝謝合作
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-07-30
引用第33樓健於2011-07-30 00:03發表的  :
哦 嗯 然後呢? w j*,U~syB  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_?
用腦諗下野啦=]
V, Z|tB^  
你屈旋風腿先=] s1M Erd  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-07-30
引用第32樓飛煞於2011-07-30 00:03發表的  :
所以話你淨係識將責任推係人地到 _D+}q_  
仲未知自己已聞名遍地...
6 bomh2  
你呢加開po尼煩我我有咩野問題?_? X@$f$=  
你屈完人嬴左仲要話人無技術你無野嗎=]? _BM" ]t*  
無技術果個係你囉自己搞風搞雨又話人地將責任推係你到... Ee)T1~;W  
其實最有問題果個係你... ]9YJ,d@J  
玩lfo無技術唔夠人打就屈=]
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-07-30
引用第35樓追於2011-07-30 00:10發表的  :
你屈旋風腿先=] a H 4c02s$  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
vL|SY_:4  
系b0系b0 r;B8i!gD  
我又吾記得左 \.C +ue  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-07-30
引用第37樓健於2011-07-30 00:12發表的  :
系b0系b0 t`WB;o!  
我又吾記得左 ~c8? >oN(  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
K-e9>fmB#  
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... sc|_Q/`\.  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-07-30
引用第38樓追於2011-07-30 00:14發表的  :
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... +J_c'ChN  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
)!Jc3%(B  
聽講好似系我同妳1.1緊 b^ L \>3  
搶戰績仲吾認[sosad]