切換到寬版
  • 7181閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-29
— 本帖被 dwchan 執行鎖定操作(2011-07-30) —
首先,Bank ser已經有個出名冇技術,連屈都唔識既人,叫追... 8"ZcKxDk  
f::^zAV  
次次入人場都冇好下場,今次更引起連篇笑話,逼得不已先至俾太家睇下兼討論下... :m'(8s8  
WoSKN7*  
/d }5R@Oy  
戰況好明顯,佢即使亂出鬼哭,邪波,唯我,獨孤三味都係輸 7n;a_Z0s$  
wc}x [cS  
T{#=A$vu  
之後仲異轉亂出鬼哭... =:xJZy$  
V0#E7u`4  
Vj)"?|V  
同場某人說的話... 4 #lLC-k  
y^{ 4}^u-^  
oc-o>H  
s1%2({wP  
l`j@QP  
真係無話可說,佢異轉亂出巨戰都算,巨戰快鬼哭咁多,佢都話難中... R iLqMSq  
x< d ew  
Ia^/^>  
最後呢句夠曬精警,我都無話可說了... % 1<@p%y/  
j6 _w2  
 NY[48H  
p.s.呢d冇技術,連屈都唔知既小白,bank ser既朋友要注意了...
離線acz

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-07-30
引用第60樓dwchan於2011-07-30 00:52發表的  : v[m1R'  
我不希望再看到任何針對某會員的帖子 2l8z/o7v  
如果再有同類型的帖子出現,一概封鎖,嚴重的可能會扣分甚至禁言 &#]||T-  
W5 RZsS]  
跪求禁某人言(拜
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-07-30
我不希望再看到任何針對某會員的帖子 xkz`is77Y@  
如果再有同類型的帖子出現,一概封鎖,嚴重的可能會扣分甚至禁言 Bq \WG= Fd  
離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
=ThacZHb8  
怪就怪某2位地球人交配後....................... Mqsw YK-s  
明白吧?
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
t{ScK%S6  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
jKI0d+U  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 :Ojsj_Z;;  
心照就可以了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 O]SjShp  
其實我想表達的是 (c<MyuWb  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] z+>FKAF  
如再有用詞不當請提醒x) ~h Sr06IY  
.......
6 ZutU ~HS  
從很早的時候就已經變成了罵戰= =   SW ^F  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 G G]4g)O5  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 XN@F6Gj  
---------------------------------------------------- p_x@FA(  
話說dw,我看了你88笑了sosad
%z}{jqD&:X  
+1 好強大既一句88
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 ]!JUiFj"uD  
其實我想表達的是 s  bl> i  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] O _yk<  
如再有用詞不當請提醒x) z+RA  
.......
9~ [Sio~  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 > }& :y{z~  
---------------------------------------------------- 3 ZZ"mlk*  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, b4 Y<  
這是一個供會員討論技術的區
~F gxhK2+  
可能系我用詞不當吧 Ez\TwK  
其實我想表達的是 fVb~j;  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] >iZ"#1ZL2O  
如再有用詞不當請提醒x) .uo9VL<  
我中文好差 S.u1[Yz^  
---------------------------------------------------------------------- [;?CO<  
咁就比人禁言 Pv- i.  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : 6Z}8"VJr {  
就黎post都鎖埋 r5> 1n/+6  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
S6<z2-y  
我唔係神追~ wr) \GJ#>  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ e#<A\?  
你係男定係女唔知有咩野出奇? x,fX mgE  
係都禁你言先你係度扇風點火=] j9r%OZw{  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
[sXn B$  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? H?4t\pSS  
我才說了兩句就點火了? Ywo=w:'  
你要不要數一數你發了多少次言? *K '#$`2  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? qCI0[U@  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? [!S%nYs&8L  
不禁你言,禁誰言? 9zD,z+  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : ?58*#'r  
sHPK8Wsg  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, ai]KH7  
J z@2?wSp  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : T1A/>\Ns  
就黎post都鎖埋 4p&YhV7j)o  
9)S,c =z83  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, )E}eK-Yu  
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 iz:O]kI  
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 =U<6TP]{  
-------------------------------------------------------------------------- q NE( @at  
話說版主幾時禁依條友仔言? uY*|bD`6&  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
PU{7s  
無論作為一個好手或是前輩 ^fbw0  
良性指導才是最應該的 2_#V w&v  
% .n 7+  
qaN%&K9F8  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : z\Y-8a.]  
.~fAcc{Qj  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ aBx8wl*Vm  
你係男定係女唔知有咩野出奇? K#oF=4_/|  
係都禁你言先你係度扇風點火=] }!0nb)kL  
Y]!{ n W  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見  C`>|D [  
Kh;jiK !  
=_Y#uE$  
dr8` ;$;G*  
我要說的都完了~ U,)@+?U+h  
下一個回應是否最後的發言機會 ~}F$1;t0  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 cNd2XQB9=  
-------------------------------------------------------------------------- 68^5X"OGF  
話說版主幾時禁依條友仔言?
0bQm:J[(#  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ ?/,sKF74i  
你係男定係女唔知有咩野出奇? dU~DlaEy(  
係都禁你言先你係度扇風點火=] ,^ _aqH  
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( VS#i>nlT  
你好識串人講野好經大腦? GMZj@q  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
#<7ajmr  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 7b2N'^z}  
-------------------------------------------------------------------------- C(-bh]J  
話說版主幾時禁依條友仔言? pEjA*6v|,  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : 7/;Xt&  
傻仔追xx( =s P6  
我開始發覺你連串人都唔識 K/ q:aMq  
講野唔經大腦
T x_n$ &   
傻婆連名都無:( P]Z}% 8^O  
你好識串人講野好經大腦? %$ ^yot  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( n>X   
我開始發覺你連串人都唔識 %S22[;v{N  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…