切換到寬版
  • 17820閱讀
  • 178回復

[討論]純粹討論,失敗者既心態 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-09
LFO玩vs對戰居多,不過有多數既都會自己人聚埋一齊打 %hlspI(J  
而比人"挑機"   "挑戰"  "挑釁"既人 hP J4Oj1O  
輸左既心態真係好唔要得 .s/fhk,  
通常某d ser既玩家,輸左之後會有以下反應 RkF D*E$  
"lag機" ch5s<x#CE  
"o n  9" *zO&N^X.4  
"屈招" }U@m*dEG  
"冇技術" i` A  
"輸左玩野即刻走場"
_DRrz naw  
多數係咁啦,呢排仲多埋"圖書館機"呢種特別稱號 'H9=J*9oG  
新招式:開場名"o n 9(挑戰者名)唔好入來" v+6@ cC  
但事實,就係輸左,搵藉口唔認輸咁解lor... 4eVI},  
zr76_~B1u  
事實証明,輸左唔認輸既藉口層出不窮 IB.yU,v  
但係vs緊係有輸有羸,接受下唔會比死更難受掛? 57F%j3.|/  
不過有d識bug,外掛既人,就會見到該位挑戰者而唔敢挑戰 3#wcKv%>&_  
決定"21e"洗人!  再唔係,唔夠打,淆,彈該位挑戰者! ]j>i.5  
以上情況都係好唔要得... fJjgq)9  
Oc9#e+_&  
p.s.呢個帖唔止係討論失敗既者心態,都可以討論下羸左既人,會唔會串失敗者 a )*6gf<5  
       不過我敢肯定,如果長期出現呢d人,我真係驚vs都唔洗玩
[ 飛煞在2011-08-09 22:51重新編輯此帖 ]
離線琛仔
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2013-07-15
回 a81028332 的帖子
a81028332: g,lY ut  
我真係唔知e個係禁人 Y5TS>iEE]  
;x[pM_  
e9@(/+  
個個應該唔係我黎...11年無玩~~借左ac比人QQ cK}Pf+r>  
: q(9%^cV6  
V:^H4WvL\W  
sosad.小朋友齊__ = 我以前fd 不過佢好kai 妳要明白 ) h"Fla  
陸道: 連我fd比我個隻ac都系到@@ g^lFML| %  
----------------------------------------------------------------------------- jPwef##~7  
番番前題 CyTF b$Z  
....... PZ]5Hf1"  
o<\6Rm  
hi....好kai咩意思? zGs|DB  
4. 嚴禁發表文章出現謾罵、挑釁、侮辱、穢言、違反十八禁(情色、暴力、恐怖)之內容或連結。
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2013-07-05
輸就等於技術差?唔該唔好白痴 而家大把小白開卡倫邪鬼屈招囉咩事 樓主真係識教壞人。
離線deeploveyou
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2011-09-27
通常VS遇到沒品的 都會猛刷他戰績 HIQ]"Hl  
b*@&c9I;q  
等到他受不了 就會自己離房了 {/th`#o4b  
YLD-SS[/>  
但最近似乎發現 對方砍人物 戰績就沒了 Ks9FnDm8  
m j'"Z75  
根本浪費時間 跟心力 也懶得跟他生氣 m*Q[lr=  
hwEZj`9  
關房比較快.....
安安大家好
離線acz

發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2011-09-04
引用第174樓mom於2011-09-04 06:10發表的  :
我又唔會話威唔威既 , 我只唔想出招太快殺死佢
另外 ^rxfNcU7  
你未夠資格叫我做野
4U LJtM3  
夠唔夠資格我唔知,我整係知有人扮三合會出黎凶人姐:o? ! 4qps$p{  
自己都識講個屈字<< $ DABR  
轉頭又話自己冇屈,引人笑?定你自己想搞笑? !_^ {udB}  
呀~~仲有一樣野,我冇叫過你做任何事呀? '0])7jq  
另外如果你覺得用普攻打羸很威威的話,斬掉重練吧。 6.`}&E  
↑我只是如果你覺得用普攻很威的話斬掉重練而已<< m<,y-bQ*(  
有時候中文唔係太好的人我建議佢睇多幾次先好發文回人,免得出現什麼誤會嘛:o?
神のご加護を貴方に…

離線mom
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2011-09-04
— (暴走疾風) 罵戰注意 (2011-09-04 10:55) —
引用第171樓acz於2011-09-03 07:32發表的  :
請自重。 8^~ZNU-~v  
另外如果你覺得用普攻打羸很威威的話,請斬掉重練吧。
79c9 +  
我又唔會話威唔威既 , 我只唔想出招太快殺死佢 9bzYADLI  
Z>MJ0J76]  
另外 p Yi=q  
你未夠資格叫我做野
這就是所謂的規矩
離線acz

發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2011-09-03
引用第172樓adrian98於2011-09-03 09:35發表的  :
不如直接叫佢用腳玩讓果條友啦- -
Dil4ut- $  
 ;;"c+  
nrD=[kc!w  
])ZJ1QL1  
其實合戰正出普通真係屈過出招 VT~ ^:-]  
因為通常用普攻都係捉人收手 ea[a)Z7#  
加上普攻破招能力強大 7QL) }b.H  
普攻真係仲屈過出招 b!tZbX#  
r Xk   
8#JyK+NU  
你出招既話就當然唔好話起勢咁連人技 {~p %\  
又唔好起勢咁出技 nh.v?|  
咁樣其實就冇乜問題 '~ 6CGqU*  
E":":AC#  
都唔好話跑攻捉人收手連技 PT*@#:MA  
w\Eve:  
咁就ok i~PZvxt  
 u^eC  
WRyv >Y  
真空如果冇普攻連你都中既話 C&K(({5O  
唔該你斬掉你隻人物 9!OCilG  
斬掉你手指重練 k/rkJ|i+p  
垃圾都不如
]$k m  
已講哂我想講↑
神のご加護を貴方に…

離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2011-09-03
引用第171樓acz於2011-09-03 07:32發表的  :
請自重。 hIHO a  
 +PD 5pr  
不如直接叫佢用腳玩讓果條友啦- -
離線acz

發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2011-09-03
引用第162樓kenneth6tsac於2011-09-01 19:31發表的  : sJvn#cS  
條友幾腦殘下 我同佢打 我乜都唔出 只係玩普攻屈死佢 佢話我屈普攻 MS)bhZvO  
之後我出招打 佢話我出禁招
%;gWl1&5  
請自重。 {,-#;A*yW  
神のご加護を貴方に…

離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2011-09-02
太強勁了...亨利對迪格(普攻)都打唔勝(?)- - cm<3'#~Q?  
輸都唔係咁傻話人屈普攻下話- -
離線mom
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2011-09-02
引用第168樓a81028332於2011-09-02 14:56發表的  :
差e招齊招好想要-_- "#%T*c{Tf0  
我用都冇用個so sad
qdhD6#r  
下次去網巴開比你玩=.=
這就是所謂的規矩
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2011-09-02
引用第167樓kenneth6tsac於2011-09-02 01:50發表的  : D+RG,8Ht  
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
F4*f_lP  
差e招齊招好想要-_- MYu-[Hg  
我用都冇用個so sad

離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2011-09-02
引用第166樓a81028332於2011-09-01 23:29發表的  : s(-$|f+s  
萄葡你龍虎
%G>*Pez %  
好耐了=.=
專心工作
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2011-09-01
萄葡你龍虎

發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2011-09-01
引用第163樓bk的卓男於2011-09-01 20:28發表的  :
其實合戰正出普通真係屈過出招
因為通常用普攻都係捉人收手 ,%6!8vX  
加上普攻破招能力強大 h6`v%7H?  
.......
}xJ ).D  
最老抽既係佢話我屈普攻   zO)Bf(  
N.(wR  
之後我用迪格招真空 同虎彈 每招只係用過2次=[ bS7%%8C  
k}18 ~cWM  
但最後都係唔知做乜用返普攻 =e*S h0dK  
E7 mB=bt>=  
老實講  我玩迪格 同巴力 真係玩普攻就算=.=  雖然話2隻都齊哂招 但普攻都夠做 `cg yiJ  
<Ukeq0  
條友仲要用亨利..真係唔小都唔得.
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2011-09-01
引用第163樓bk的卓男於2011-09-01 20:28發表的  :
其實合戰正出普通真係屈過出招
因為通常用普攻都係捉人收手 w5<&b1:  
加上普攻破招能力強大 >c)-o}bd^  
.......
\)M EM=U  
但系咁都吾洗強大到話人屈普攻吧(汗"
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2011-09-01
引用第162樓kenneth6tsac於2011-09-01 19:31發表的  :
條友幾腦殘下 我同佢打 我乜都唔出 只係玩普攻屈死佢 佢話我屈普攻 ^f] 9^U{  
之後我出招打 佢話我出禁招
我問 禁乜  佢話 真空- -"
PmA_cP7~  
其實合戰正出普通真係屈過出招 U]Fnf?(  
s+9b.  
因為通常用普攻都係捉人收手 YK V"bI  
加上普攻破招能力強大 b6^#{))"  
普攻真係仲屈過出招 V!f' O@p[  
42Cc`a%U  
J qK-vvI  
你出招既話就當然唔好話起勢咁連人技 ;HmQRiCg  
又唔好起勢咁出技  z:d+RMA  
咁樣其實就冇乜問題 \4|osZ0y  
]Z>zf] <  
都唔好話跑攻捉人收手連技 pA H 9  
 Fq!- %Y  
咁就ok y^:6D (SR  
+ooQ-Gh  
lT+N{[kLt*  
真空如果冇普攻連你都中既話 iI@(Bl]  
唔該你斬掉你隻人物 ?>iZ){0,  
斬掉你手指重練 89fl\18%  
垃圾都不如
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2011-09-01
引用第161樓健於2011-09-01 19:23發表的  :
只可以跑跳檔滾地[表情]
{y 7,n  
條友幾腦殘下 我同佢打 我乜都唔出 只係玩普攻屈死佢 佢話我屈普攻 D(gpF85t  
之後我出招打 佢話我出禁招 !d=Q@oy5  
OvW/{  
我問 禁乜  佢話 真空- -"
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2011-09-01
引用第160樓adrian98於2011-09-01 19:15發表的  :
咁咪即係咩招都唔出得,只可以比佢打?
{7eKv+30  
只可以跑跳檔滾地
離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2011-09-01
引用第159樓kenneth6tsac於2011-09-01 18:01發表的  : ){YPP!8cI  
迪格話說我普攻都比人話我屈普攻=[
o@>c[knJ  
咁咪即係咩招都唔出得,只可以比佢打?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個