切換到寬版
  • 7096閱讀
  • 60回復

U1睇泥有d想放棄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-12-28
回 18樓(hotcat) 的帖子
hotcat:我認為一日最衰都係帶頭玩外掛果班
冇佢地 就冇08年封ac單野
仲有 有d人用完外掛 比人封ac 仲可以上黎話冇
雖然單野有好多冇做過既人死左
但係u1後味果幾日都解晒d ac 比人del有異常既裝同人物
.. .. (2011-12-28 10:14) 

的確外掛令lfo 死得更快~
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-12-29
回 16樓(saizen) 的帖子
saizen:見到三叔mon d黑點都係等多一浸先買-_-
加上d game耐玩度不高-_-
 (2011-12-28 08:04) 

版主先生,請問我有說用6000蚊買ps3嗎,我只是說由拿到6000蚊到之後用自己的糧買ps3都無搞lfo的野,我可能打得唔夠清楚,但請下次睇完先好講
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-12-29
回 21樓(火仔) 的帖子
火仔:版主先生,請問我有說用6000蚊買ps3嗎,我只是說由拿到6000蚊到之後用自己的糧買ps3都無搞lfo的野,我可能打得唔夠清楚,但請下次睇完先好講
(2011-12-29 01:02)

我每次都睇完先講架喎

你都識講你打得唔清楚啦
敗者無一死 將來富如山
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-12-29
以前自己肯洗$落LFO度,e家洗少少$已經覺得5值
我寧願買下戈d懷舊玩物,起馬實實在在同保值,LFO一執左,d卡即變廢紙

離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-12-29
一早比外掛佬玩死左啦
1條評分威望-5
暴走疾風 威望 -5 注意用詞 2011-12-29
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-12-29
回 23樓(勇氣誓言) 的帖子
勇氣誓言:以前自己肯洗$落LFO度,e家洗少少$已經覺得5值
我寧願買下戈d懷舊玩物,起馬實實在在同保值,LFO一執左,d卡即變廢紙
 (2011-12-29 09:52) 

買野要為保值.....買得真辛苦....
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-12-29
回 23樓(勇氣誓言) 的帖子
勇氣誓言:以前自己肯洗$落LFO度,e家洗少少$已經覺得5值
 (2011-12-29 09:52) 

講起舊物一直都想玩返D初中時代舊既PC Game
但而家D電腦太勁...完全唔比玩doc game
好懷念以前win 98 / win xp既日子
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-12-29
回 25樓(乂百樂乂) 的帖子
乂百樂乂:買野要為保值.....買得真辛苦.... (2011-12-29 20:01) 

知你買野5睇價錢la=[

離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-12-30
回 27樓(勇氣誓言) 的帖子
勇氣誓言:知你買野5睇價錢la=[ (2011-12-29 21:15) 

買野唔睇價錢同買野要求樣野要保值係唔同架o波.....你唔好攪錯
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-12-30
我岩岩好似中左槍(?)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-12-31
題外話:psv加下太高價,再加上好多bug,太早買無咁好,有人話可以破到psv,但我覺得好難,3ds都封哂r4,係r43ds無野姐(注:絕唔提意要r43ds,因為當一有更新,你部機感應到張卡,就會鎖你機,(即打唔到正版同事打唔到番版,有d功能鎖死,要出去搵人幫搞,加下就唯d商店老細拿去任記到破)

自從我買左ps3之後,d錢全部都去哂ps3/買合金,咁當然,就泥新年,點都要儲番d錢過肥年。,所以lfo無架啦,最多當回億

1條評分威望-3
暴走疾風 威望 -3 與本版主題無關 2012-01-01
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-12-31
回 30樓(火仔) 的帖子
火仔:題外話:psv加下太高價,再加上好多bug,太早買無咁好,有人話可以破到psv,但我覺得好難,3ds都封哂r4,係r43ds無野姐(注:絕唔提意要r43ds,因為當一有更新,你部機感應到張卡,就會鎖你機,(即打唔到正版同事 .. (2011-12-31 00:59) 

硬件問題 點解會變左BUG既.....

高價....只係炒出尼姐

一早訂咪攪X點囉....
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2012-01-01
回 31樓(乂百樂乂) 的帖子
乂百樂乂:硬件問題 點解會變左BUG既.....
高價....只係炒出尼姐
....... (2011-12-31 01:30) 

題外話:係某d老細講,我都係咁e聽下,我識果位老細就話硬件問題多多,又無更新檔,重點既係佢既一句:改機,番版時代巳經結束,ps3,3ds,仲有psv未必再有番板。我買ps3果事仲千叮萬足我,唔好改機,買碟幫請佢,我幫請左佢5-8次到
1條評分威望-3
暴走疾風 威望 -3 與本版主題無關 2012-01-01
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2012-01-02
看來LFO真正成為回憶的日子不遠了...
離線andk22
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2012-01-02
以亡一早哈哈
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2012-01-02
仲有無野show來睇,
小弟自問未見過PSV同PS3,係咩野來嫁?
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2012-01-03
乜話~?有"d"想放棄架咋~?
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2012-01-03
lfo幾個星期無出新招果D

離線adrian98
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2012-01-03
我早已經當LFO係我既回憶了~
記得2011既動漫我用左最後既$150買左卡倫杯
諗住賣左D卡...
可惜無人問津... ...
可見LFO已冇咩人玩
唔緊要
果$150就當係我對LFO既最後紀念品
--------------------------------------------
一直..
我都冇del LFO
因為我諗當佢更新果時...
可以即刻上去玩下
但係...等左咁耐
竟然少少野都冇整過
就算係呃錢既產品都冇... ...
可見佢地都冇諗過再理隻game
我地又何需再等?

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2012-01-04
回 38樓(adrian98) 的帖子
adrian98:我早已經當LFO係我既回憶了~
記得2011既動漫我用左最後既$150買左卡倫杯
諗住賣左D卡...
可惜無人問津... ...
可見LFO已冇咩人玩
....... (2012-01-03 17:09)

2011年動漫我都有去,都有買杯,買左300蚊,有個杯以20蚊放出,另外有d卡有30蚊40蚊放出,加下得番d咩創招活動先有既招(例如:霸王地x龍),係無人問幾錢,一直放係到,ags都無去,本新想去,但工作太忙無時間,最後我更把原本用係lfo既錢都去哂ps3,買game,買周邊,game我都有6隻7隻game,玩ps3好過玩lfo,起碼唔會有d9唔答8既故事
快速回復
限100 字節

上一個 下一個