切換到寬版
  • 7099閱讀
  • 60回復

U1睇泥有d想放棄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2012-01-04
回 39樓(火仔) 的帖子
火仔:2011年動漫我都有去,都有買杯,買左300蚊,有個杯以20蚊放出,另外有d卡有30蚊40蚊放出,加下得番d咩創招活動先有既招(例如:霸王地x龍),係無人問幾錢,一直放係到,ags都無去,本新想去,但工作太忙無時間, .. (2012-01-04 01:13) 

= =
你用ps3同online game比= =?

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2012-01-04
回 40樓(暴走疾風) 的帖子
暴走疾風:= =
你用ps3同online game比= =? (2012-01-04 09:07) 

我諗佢係唔夠錢一邊比ONLINE GAME一邊比PS3
敗者無一死 將來富如山
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2012-01-04
火仔:2011年動漫我都有去,都有買杯,買左300蚊,有個杯以20蚊放出,另外有d卡有30蚊40蚊放出,加下得番d咩創招活動先有既招(例如:霸王地x龍),係無人問幾錢,一直放係到,ags都無去,本新想去,但工作太忙無時間, .. (2012-01-04 01:13) 

6-7隻GAME

原來全部都係THE BEST呀....舊到唔舊既GAME

隻隻百幾蚊...
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2012-01-04

lfo 係1隻2004既game
宜家ps3你玩果d應該係大作啦
2樣野比到架?
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2012-01-04
其實PS3 同online Game
真係比唔到...首先機種唔同...此外遊戲都唔同
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2012-01-05
回 42樓(乂百樂乂) 的帖子
乂百樂乂:6-7隻GAME
原來全部都係THE BEST呀....舊到唔舊既GAME
....... (2012-01-04 14:29)

我搵d勁game多,12月頭星矢無雙(剛出時買唔到,後期買到一隻二手),2011年12月尾既無雙大蛇2(現在部份地方無貨,最少要等到月中,有都少得好高價,),11月的神秘海域,落訂等出既2月生化(ps3),3月的忍者外傳3(另稱忍者龍劍傳3)。
藍字為二手,仲有其他game,不能盡錄

回某位版主話我唔夠錢比onlone+ps3 e一個問題,online game我都無玩一段時間,仲落錢去online game到做咩?咁無玩咁d錢就緊係去哂ps3到

以上為離題話

紅字為正題
另外既係,ps3同online game的確比唔到,但如果你話online game同ps3二out一,我會out online game唔out ps3,不類係lfo定其他online 都好。

sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2012-01-05
回 41樓(saizen) 的帖子
saizen:我諗佢係唔夠錢一邊比ONLINE GAME一邊比PS3[表情] (2012-01-04 09:23)

我想提提你,我唔係無錢比2方面,我加下只會比一方面(ps3),online game對我泥講可以係一種回億,我由9月至加下1月頭巳經無再接觸任何online game資訊(唔計上論壇吹水),online game玩得多,自然會厭,個個月新鮮出,係跟唔上,更無可能叫你一個月換一次電腦,咁痴線掛,如果你係果d人既話,我自己無哂野講啦(我部電腦用左5年幾,加下個u都未期,就掛,我都未換)
1條評分威望-3
saizen 威望 -3 重覆回應相同留言 2012-01-05
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2012-01-05
回 45樓(火仔) 的帖子
火仔:我搵d勁game多,12月頭星矢無雙(剛出時買唔到,後期買到一隻二手),2011年12月尾既無雙大蛇2(現在部份地方無貨,最少要等到月中,有都少得好高價,),11月的神秘海域,落訂等出既2月生化(ps3),3月的忍者外傳 .. (2012-01-05 03:07) 

咩叫勁GAME呢.....

勁貴既GAME??

我衣家都係得星矢同GVG....夠玩有餘

只係想買番D舊GAME....

LFO 我只想佢可以出齊亂十三魔人異轉比我就足夠了...
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2012-01-05
如果u1係冇心再搞
賣左lfo佢比第二個遊戲商算把啦
不過e家都冇乜人玩,可能冇遊戲商肯接手添
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2012-01-05
回 48樓(牙笨) 的帖子
牙笨:如果u1係冇心再搞
賣左lfo佢比第二個遊戲商算把啦
不過e家都冇乜人玩,可能冇遊戲商肯接手添 (2012-01-05 13:45)

哂氣la= =
lfo咁爛...
又多外掛又多小白 又無人玩 邊有遊戲商會接手-_-
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2012-01-05
LFO真係無啦 今日到無出D咩

離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2012-01-06
係6月果陣因為就黎動漫節, 就黎要做生意先谷行個勢, 個個禮拜有更新
一過左暑假即刻睬你地都傻
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2012-01-07
算啦, 始終LFO已經成為我的回憶...但係佢對我的影響的確很大
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2012-01-08
佢對我都影響好大
係我第2隻玩既onlion
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線小音
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2012-01-13
回 21樓(火仔) 的帖子
火仔:版主先生,請問我有說用6000蚊買ps3嗎,我只是說由拿到6000蚊到之後用自己的糧買ps3都無搞lfo的野,我可能打得唔夠清楚,但請下次睇完先好講
 (2011-12-29 01:02) 

火你老未
次次比人嘈先話自己打得吾清楚
拎到6000蚊 吾系比你玩你明白?
捐比D窮人仲好喇你
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2012-01-15
回憶過去 痛苦的相思忘不了

其實呢我就真係未聽過玩ONLINE GAME 要玩到換電腦吓
咁真係證明佢本身部電腦嚴重給力不足,我最叻都係換DISPLAY CARD既姐=[
一個月要換一次?! 網吧咩 咁做個友一定係糖鷹連 , 我斷估上面個條友唔係真係糖鷹連黎架吓化
well講起買咩psv呀ps3個d 本人呢d咁既野由上年月氹低到而家 岩先走去望一望連塵到封埋

鐘意就ctrl+a 唔鐘意就唔好喇

ps 係對上個幾個月我大執一次過買左一部6000蚊既notebook , 2000幾蚊既窮鬼精工錶 , 同一部gs2, 但係個6000蚊我全部氹哂去人生個筆買樓既首期入面 (h)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2012-01-16
回 55樓(pk9627) 的帖子
pk9627:回憶過去 痛苦的相思忘不了
其實呢我就真係未聽過玩ONLINE GAME 要玩到換電腦吓
咁真係證明佢本身部電腦嚴重給力不足,我最叻都係換DISPLAY CARD既姐=[
....... (2012-01-15 18:28)

部機就算唔係玩lfo都要換,本身巳經去到未期(即就死),d野會一步一步換
至於ps3我唔會比佢封塵,因為經常玩,係忙得制,e2星期少玩左

如果想睇ctrl+a就睇
本身我自己都有基金係銀行,不過有時買野超左要用到佢地,雖然唔係好想用,當係未來買私人樓的(手)期,至於果6000蚊就用左,無留到。
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2012-01-16
LFO係我唯一一隻肯駛錢既online Game
其他online Game一毫子的無用過
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2012-01-16
回 55樓(pk9627) 的帖子
pk9627:回憶過去 痛苦的相思忘不了
一個月要換一次?! 網吧咩 咁做個友一定係糖鷹連 , 我斷估上面個條友唔係真係糖鷹連黎架吓化
well講起買咩psv呀ps3個d 本人呢d咁既野由上年月氹低到而家 岩先走去望一望連塵到封埋
鐘意就ctrl+a 唔鐘意就唔好喇
ps 係對上個幾個月我大執一次過買左一部6000蚊既notebook , 2000幾蚊既窮鬼精工錶 , 同一部gs2, 但係個6000蚊我全部氹哂去人生個筆買樓既首期入面 (h)

最尾笑左
敗者無一死 將來富如山
離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2012-01-16
回 56樓(火仔) 的帖子
火仔:部機就算唔係玩lfo都要換,本身巳經去到未期(即就死),d野會一步一步換
至於ps3我唔會比佢封塵,因為經常玩,係忙得制,e2星期少玩左
如果想睇ctrl+a就睇
....... (2012-01-16 03:42) 

點解睇你講既野

感覺你係好似1個小朋友扮緊大人呢....

你唔洗向係網路上既人交代 你銀行有咩錢架o波...都唔關我事既...

你話自己有十萬九千七都得架啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個