切換到寬版
  • 7081閱讀
  • 60回復

U1睇泥有d想放棄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-12-27
我e個sony死忠,自從買了ps3之後就無再接觸lfo既戶口/交易,直程唔想理,但u1好似完全想放棄。 網上抽卡最近更新係今年8月25號的抽卡活動,仲要只更新全閃卡,全閃卡的內容(8月)沒變,遊戲產品果一頁變成白雪雪,咩都無*包括只有網上才有的合戰招式同膠膠星人服裝,網上虛擬包變番做強者包,可能有人話,有咩咁出奇姐ed野,u1係咁架啦,但我個人覺得唔係咁諗,總係覺得2012年會d事發生,我咁樣講唔係想傳lfo汁粒,係覺得lfo由04年封測,公測到正式玩,陪伴唔少人,有d可能由中一玩到畢業/小學玩到上中學/一路工作一路玩,更有主要買野的買家都有玩,當然有人玩就有人離開,有d因為u1的平衡招式,亂封ac事件,有d覺得lfo玩唔過/唔想玩/換game/周圍都係外掛,無個正常,玩都無謂,更有d離開香港,出國讀書/工作,我就因為工作太忙加上對lfo無哂興趣(原因:外掛太多,好多係lfo識得的人早巳離開(即使想vs都無一個是正常玩家,是外掛居多),從而無了心機) ,我的lfo物品只得少量卡,但d卡加下都無人要,e家只得賤放/掉,無謂放
係屋企阻頂呀!

証據:http://www.u1game.com.hk/old_web/shop_lfo_close.htm

sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-12-27
可能又想黎一個大改革
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-12-27
今天才成功交易得到1500 u1點
仲有人收野咁我d 星空cash就有著落
敗者無一死 將來富如山
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-12-27
可否將格式弄好一點
有點難看的這樣...

但其實可能未完
剛剛才序章而已

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-12-27
回 1樓(龍翼87) 的帖子
龍翼87:可能又想黎一個大改革 (2011-12-27 18:25) 

you are so optimistic
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-12-27
回 4樓(dwchan) 的帖子
dwchan:you are so optimistic (2011-12-27 19:23) 

Not optimistic! But each different views
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-12-27
其實呢我想講好耐
不過我都係講事實 用我既覺度去睇
u1已經無能力控制lfo了
所以u1已經有80%放棄左
加上佢咁多代理...仲邊有時間理lfo
抽卡果d只係用泥昆下錢最既後手段
玩家一個一個咁走 lfo又廢開唔到場 搞到冇人開到場玩
lfo故事劇情越講越離譜 佢要收尾都真係有d難
故事已經爛到去合左體既最強武者都比人打敗 已經講到最終boss
加上佢地人手唔夠用
到最後真係無故事作落去就只好汁粒...

最壞打算應該係
u1無時間/無錢去理lfo最終汁粒 故事都已經不能作/爛尾收場 比如家教一般..
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-12-27
講真果句,由我拿到6000蚊到買ps3既野,我都無搞過lfo,如果u1真係放棄lfo既話,會有大量玩家蝕本(包括我),因為仲有好多現卡係手賣唔出
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-12-27
冇人話你知冇gm搞lfo啦咩
得返朱總係到hea住搞炸嘛
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-12-27
lfo依家係條扭乾左既毛巾, 揸唔出水咯, 咪paat 埋一二面囉
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-12-28
回 9樓(七星會員) 的帖子
七星會員:lfo依家係條扭乾左既毛巾, 揸唔出水咯, 咪paat 埋一二面囉 (2011-12-27 23:41) 

動漫節等睇戲
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-12-28
LFO成為歷史@@?
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-12-28
回 10樓(tommywu) 的帖子
tommywu:動漫節等睇戲 (2011-12-28 00:09)

咁多年黎u1 乜野遊戲展都係靠lfo, 甚至連上電視, 主要收入都係
所以動漫節應該會參加返...雖然一定唔夠以前多人
離線
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-12-28
LFO系令越一出名既GAME
亦系令越一身敗名裂既GAME
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-12-28
<仲有300招係手.___.'''' 唔知1$招有冇人收呢?_?

離線乂百樂乂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-12-28
我e個sony死忠,自從買了ps3之後就無再接觸lfo既戶口/交易
講真果句,由我拿到6000蚊到買ps3既野,我都無搞過lfo

此POST重點 又如何呢.....好威嗎....
PSV 日版機....唔洗去AGS排隊買甘X辛苦

我自從上次漫畫節買完LFO 產品...到衣家夠冇攪過啦....
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-12-28
回 7樓(火仔) 的帖子
火仔:講真果句,由我拿到6000蚊到買ps3既野,我都無搞過lfo,如果u1真係放棄lfo既話,會有大量玩家蝕本(包括我),因為仲有好多現卡係手賣唔出 (2011-12-27 22:27) 

政府派6000$唔係叫你用黎玩樂-_-

乂百樂乂:我e個sony死忠,自從買了ps3之後就無再接觸lfo既戶口/交易
講真果句,由我拿到6000蚊到買ps3既野,我都無搞過lfo

此POST重點 又如何呢.....好威嗎....
http://i.imgur.com/AV9AH.jpgPSV 日版機....唔洗去AGS排隊買甘X .. (2011-12-28 03:46) 

見到三叔mon d黑點都係等多一浸先買-_-
加上d game耐玩度不高-_-
敗者無一死 將來富如山
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-12-28
回 16樓(saizen) 的帖子
saizen:見到三叔mon d黑點都係等多一浸先買-_-
加上d game耐玩度不高-_-
 (2011-12-28 08:04) 

琴日出黎心淡已經係到渣住部psv黎玩

仲講埋佢段陰功史點樣 _ 人地AGS工作人員先辛苦地可以排隊尾買到
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-12-28
我認為一日最衰都係帶頭玩外掛果班
冇佢地 就冇08年封ac單野
仲有 有d人用完外掛 比人封ac 仲可以上黎話冇
雖然單野有好多冇做過既人死左
但係u1後味果幾日都解晒d ac 比人del有異常既裝同人物
不過堆人就帶頭叫人玩RFO 跟住真係唔好講啦
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-12-28
話說AGS我都專登走去買PS3大量套裝同Game
總共都使左五千幾蚊
不過今年唔抵去,大型攤位得Sony
快速回復
限100 字節

上一個 下一個