切換到寬版
  • 11275閱讀
  • 111回復

魔獸信長簡單介紹;D`(組信長VLAN55) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-04
引用第19樓mca05006006於2010-09-04 02:53發表的  :
所以玩11.2b;)

s版.. vlan竟然攪比賽 一隊一百蚊 加20蚊去食5份m記好過
離線sasalree
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-04
引用第19樓mca05006006於2010-09-04 02:53發表的  :
所以玩11.2b;)

11.2b 本多肥左無敵,織田 已經過強,?.?
有技術1lv無裝星仔能打贏無技術200lv有裝迪倫嗎?
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-04
引用第21樓sasalree於2010-09-04 10:41發表的  :

織田無強暈,人地真田同裝同本多打
毛毛 宇佐暈幾秒相信本多都無左4份1血
如果一打一睇下邊個爆多d姐-_-
u狗還我迪倫ac
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-04
引用第21樓sasalree於2010-09-04 10:41發表的  :

你咁講講曬啦
聯合夠有真田
而且打團獸個時比人針比人圍你估咁易肥?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-04

真係唔好講笑
本多真田肥起左玩晒? 你要知本多真田幾難肥(雖然本多都幾易肥下
但係有秀吉 直江 你覺得有英會無敵?
法英軟 打英10秒魔水內殺到就贏 殺唔到就輸
重有敏英專秒法師 加仔 服仔 片倉
雖然11.2b都有可能會輸英 但係會唔平衡?
s版根本傻仔版黎(村上竟然變左控場英? 樹人竟然取締直江位置!?

引用第23樓mca05006006於2010-09-04 12:52發表的  :

你咁講講曬啦
聯合夠有真田

團戰出裝方法都唔同啦 唔計打團 街場有直江同你cp針殺你得得啦 如果風魔都cp既話已經唔洗食cp=]
真田同服仔 呀國 加仔cp=] 夠搶嗎?
打路既話 雙變 鋒衰秀吉已經玩死你 平手單乳 單乳竹中 竹中黑田 黑田石川
我想講單單一隻偷錢公扑你馬你已經唔洗肥
離線冰之神話
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-04
吹到點冇用既 實戰先有用 不如挑場團戰
離線黑仔
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-09-04
挑機啦,唔好講咁多
離線vixcext
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-09-04
真田打路好易肥 出舊回魔開1技,手殘既都尾刀到
織田有法師,職合無?
不如唔好講街場啦.講團戰仲好
街場亂黎既
離線黑仔
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-09-04
引用第24樓極♂霍雷於2010-09-04 13:21發表的  :
團戰出裝方法都唔同啦 唔計打團 街場有直江同你cp針殺你得得啦 如果風魔都cp既話已經唔洗食cp=]
打路既話 雙變 鋒衰秀吉已經玩死你 平手單乳 單乳竹中 竹中黑田 黑田石川
.......

>>真係唔好講笑
本多真田肥起左玩晒? 你要知本多真田幾難肥(雖然本多都幾易肥下
但係有秀吉 直江 你覺得有英會無敵?
法英軟 打英10秒魔水內殺到就贏 殺唔到就輸
重有敏英專秒法師 加仔 服仔 片倉
雖然11.2b都有可能會輸英 但係會唔平衡?
s版根本傻仔版黎(村上竟然變左控場英? 樹人竟然取締直江位置!?

yes,真係唔好講笑
你係咁自我矛盾你到底想點?又話難肥又話易肥
又話可能會輸但係又會唔平衡
s版傻仔版???村上變控場英?咁佢係11.2b既定位係咩,肉盾?爆塔英?,請詳細列明
樹人取締直江位置?咁不如你一世玩死直江啦,唔好玩其他英,正係識死守係11.2b版一世冇進步

街場有直江同你cp針殺你得得啦 如果風魔都cp既話已經唔洗食cp=]

風魔cp既話點解唔夠搶cp=[?人地火步風魔唔係下下一野秒哂d cp,你加仔服仔果d行埋去見到d兵冇乜血一個電卷都夠汁人cp啦
真田同風魔一隊,如何搶cp?除非你隊友cp你又要cp嫁姐369

打路既話 雙變 鋒衰秀吉已經玩死你 平手單乳 單乳竹中 竹中黑田 黑田石川<<打路既話你見到呢d組合就要諗方法拆解,唔係下下話冇得打
玩左咁耐信長我相信你識出叮叮同埋練下用魔水反應掛?唔會見到人地雙變你重走埋去普攻食兵掛,加上你都可以放馬睇位之後秒人嫁姐
邊得黎咁易比人玩死?

我想講單單一隻偷錢公扑你馬你已經唔洗肥<<<800蚊,cd時間又耐,你唔洗肥係唔係因為你自己本身食兵慢先?係既話你就要自我檢討下啦
加上冇人叫你隻馬企定定,如果隻偷錢佬追住你馬黎大既你都要識得控馬

你以上講既野根本係全部睇個人技術,如果你冇技術你用乜都係廢,人地用乜都係勁
離線dennisant200
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-09-04
引用第24樓極♂霍雷於2010-09-04 13:21發表的  :
.......

11.2b村上唔係控場咁係咩?

如果直江針殺一隻既話咁其他路既果d咪多左機會肥
加仔唔夠直江風魔搶?招3技cp仲快過風魔
對面出得組合既話咁自己果面都出得既姐
偷錢佬招野2百幾秒cd 點會搵唔過$800
離線leon峰
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-09-04
和平d 討論~
嬴既關鍵除左技術之外~仲睇合作,英夾唔夾
更新(L)lf2ver2.25版 ~ 直接飛到文章吧
離線命運wkw
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-09-04
引用第30樓leon峰於2010-09-04 19:35發表的  :
和平d 討論~
嬴既關鍵除左技術之外~仲睇合作,英夾唔夾

不如話贏既關鍵除左技術之外仲要爆大本
離線gor
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-09-04
引用第20樓極♂霍雷於2010-09-04 09:08發表的  :
s版.. vlan竟然攪比賽 一隊一百蚊 加20蚊去食5份m記好過

之後好似KYO有份搞信長比賽(11.2B/信2)
羸左變金最小都好似過千
參加都有獎369

引用第23樓mca05006006於2010-09-04 12:52發表的  :

你咁講講曬啦
聯合夠有真田

真田大技沒魔免;會戰最多十秒
槍神代替

引用第25樓冰之神話於2010-09-04 19:17發表的  :
吹到點冇用既 實戰先有用 不如挑場團戰

好吧;有意ADD MSN(信11.b vlan55)
[email protected]

引用第26樓黑仔於2010-09-04 19:20發表的  :
挑機啦,唔好講咁多

離線冰之神話
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-09-04
沒裝vlan ggc可以嗎?你夠5人?
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-09-04
係咪下載晒就得?
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-09-04
槍神至愛~~
爆擊高強~~
離線黑仔
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-09-04
引用第32樓gor於2010-09-04 19:57發表的  :

msn已add
等你應機
離線gor
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-09-04
引用第36樓黑仔於2010-09-04 21:41發表的  :
msn已add
等你應機

左左木秀吉(;
輸左sosad`
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-09-04
.......

你覺得團戰有無可能出曬你講個d英?
離線123456789di
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-09-05
引用第38樓mca05006006於2010-09-04 22:50發表的  :
你覺得團戰有無可能出曬你講個d英?

冇可能吧...
信長前中後期..攻,,法裝都係咁勁,,當然..後期攻裝強過法xd
放LFO卡
到我個Post睇下
http://ibbs.hk/read.php?tid=78116