切換到寬版
  • 11272閱讀
  • 111回復

魔獸信長簡單介紹;D`(組信長VLAN55) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2010-09-11
引用第94樓黑球於2010-09-10 19:51發表的  :
剪片剪直江變羊開大秒唔到本多果段出黎98
一向都冇講係滅邊個ac:)笑話
一切既野都係你以為:)

你可以100%肯定你次次用大都殺到?
用埋冰計又點最緊要你死同有300
輸左仲咁多野講你都幾厚面皮
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2010-09-11
引用第99樓糯米滋於2010-09-10 21:57發表的  :
我呢排開電腦都無乜時間…更何況玩信長…
等我公開演出完左先啦=]
但我唔明點解要玩滅號…
仲有…打團戰既…
.......

輸左就開多個ac:0)
你問佢 佢話打55滅號吧 我話打3分佢又唔制 友誼佢又唔制
同埋打之前串得人既 輸左預左比人串番

叫老死幫手打55都唔得?為左打羸你o的咁既人請槍未免太浪費
另外呢 有人上vlan cut圖post上去 點知人地都話S版屈 sosad
話埋你比你 我老死係vlan babo團既人 識都識番o的勁小小架嘛
自己走去拉雜軍挑人55滅號 輸左就話人請槍=[

呀..係呀.. 你話我直江冇人輔 殺唔到本多
我都幾次單殺本多 多次百地輔z殺 信長本身係個圖係玩單機架咩?何況係團戰?

當我眼殘冇睇細節 不過依加見到佢自己即日開過個ac都幾心涼=]
離線黑球
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2010-09-11
引用第101樓極♂霍雷於2010-09-11 09:59發表的  :
輸左就開多個ac:0)
你問佢 佢話打55滅號吧 我話打3分佢又唔制 友誼佢又唔制
同埋打之前串得人既 輸左預左比人串番
.......

wow,請槍請個勁d既
好呀,夠唔夠膽打多場姐??
一句到尾,滅ggc ac+以後唔可以再上bbs??夠唔夠膽??
babo團???聽都未聽過,你淆定唔淆?
我係估唔到有d人羸左之後msn私底下串柒柒,重要自己冇料係度扮四條
原來請槍先羸就可以咁串咀既,ok~大家一齊請槍打返場,夠唔夠膽??
離線黑球
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2010-09-11
引用第100樓mca05006006於2010-09-11 01:32發表的  :

我係唔肯定我100%次次用大都殺到
不過我最少起碼唔會因為唔係靠自己羸之後羸左再私底下串柒柒種人,重要放埋相果d係度侮辱人
輸左就唔比講野?咩道理?你定既道理?
離線vixcext
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2010-09-11
引用第100樓mca05006006於2010-09-11 01:32發表的  :

又一個有趣的人.
輸了在唔可以講野
那你就是世界第一嗎?
你的世界上不會只有輸贏吧
輸了說話便叫厚面皮,你的價值觀真有趣
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2010-09-11
引用第102樓黑球於2010-09-11 12:11發表的  :
wow,請槍請個勁d既
好呀,夠唔夠膽打多場姐??
一句到尾,滅ggc ac+以後唔可以再上bbs??夠唔夠膽??
babo團???聽都未聽過,你淆定唔淆?
.......

下!? 我意為你上次已經請左槍[shocking]
梗係淆啦 怕你請埋人代打tim
叫老死打55又叫做請槍 真係好野
輸左就輸左 廢重串__
你咁既料就咪叫人打滅號啦 攞面黎掉

到你依種人打 咁我重要打幾多十萬次?次次輸又打串人打
打之前串得人既 輸左預左比人串番

引用第103樓黑球於2010-09-11 12:14發表的  :

我係唔肯定我100%次次用大都殺到
不過我最少起碼唔會因為唔係靠自己羸之後羸左再私底下串柒柒種人,重要放埋相果d係度侮辱人
輸左就唔比講野?咩道理?你定既道理?

真係笑死 自己實力 自己就話信長玩合作 之後合作得好又話唔係用自己實力
攪_笑 你o的咁既料 有可能單殺到人咩? 你連1個都單殺唔到重嘈

引用第104樓vixcext於2010-09-11 12:17發表的  :

又一個有趣的人.
輸了在唔可以講野
那你就是世界第一嗎?
你的世界上不會只有輸贏吧
.......

冇話唔可以講野既.. 輸左重串咀抵人插姐
"你的世界上不會只有輸贏吧"
^依句野只有一世都係咁失敗既人講得出

引用第59樓黑仔於2010-09-07 22:51發表的  :

係b版
11.2b版,你自己班人打我地

話左自己班人 輸左就話人廢 屈人請槍 失敗者既做法=[
[ 極♂霍雷在2010-09-11 15:00重新編輯此帖 ]
離線vixcext
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2010-09-11
輸左串你鐘意串返你既自由
但係同厚唔厚面皮等等絕對無關
你更加唔可以抹殺人說話機會
「依句野只有一世都係咁失敗既人講得出」
呢句話太白痴+唔用腦原諒我不加以回應
離線黑球
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2010-09-11
引用第105樓極♂霍雷於2010-09-11 14:51發表的  :
話左自己班人 輸左就話人廢 屈人請槍 失敗者既做法=[

你夠膽講係你老死?
一開波等人果陣全部人睇住你係度問你d隊友岩岩入場果個係唔係你fd
連自己老死個ggc ac名都唔知都叫老死?你都幾好野wor
咁姐係打定唔打呀?淆呀?請完槍重係度扮哂野冇請槍,笑話,講大話都唔洗眨眼
[ 黑球在2010-09-11 20:21重新編輯此帖 ]
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2010-09-11
引用第107樓黑球於2010-09-11 20:07發表的  :
你夠膽講係你老死?
一開波等人果陣全部人睇住你係度問你d隊友岩岩入場果個係唔係你fd
連自己老死個ggc ac名都唔知都叫老死?你都幾好野wor
咁姐係打定唔打呀?淆呀?請完槍重係度扮哂野冇請槍,笑話,講大話都唔洗眨眼

係呀淆啦 怕你請o的神團做槍手
你又點知我唔知我fd叫咩名? 我自己都有4個ac 咁你知唔知我會用邊個?  
就算有兩個係我老死o的fd  如果我老死既fd唔叫fd既 咁你咪繼續屈我請槍囉
你自己請槍請埋o的廢_ 隻立花都算得上唔錯
隻秀吉就0反到..
你都算得上最無賴 輸左重有面串人 掉埋下個既雙親既面sosad
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2010-09-11
只可以用一個道理黎解釋 近朱者赤 近墨者黑 廢既多算衰埋一堆堆
只有個信長係你fd 其他都係你請番黎既 特別係隻立花
你o的咁既料 有埋o的咁fd 重挑人玩滅團 番屋企耕田啦
同你o的廢料打 打黎冇意思 打得多技術都衰晒
人格更加比你o的無賴攪到變晒質
你挑人打滅號 打幾多十萬次既結果都係咁 輸到碌柒咁
掰了 廢料
離線黑球
發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2010-09-12
引用第109樓極♂霍雷於2010-09-11 22:11發表的  :
只可以用一個道理黎解釋 近朱者赤 近墨者黑 廢既多算衰埋一堆堆
只有個信長係你fd 其他都係你請番黎既 特別係隻立花
你o的咁既料 有埋o的咁fd 重挑人玩滅團 番屋企耕田啦
同你o的廢料打 打黎冇意思 打得多技術都衰晒
人格更加比你o的無賴攪到變晒質
.......

你挑人打滅號 打幾多十萬次既結果都係咁 輸到碌柒咁<<
打左一次,又唔敢打第2次,咁樣你又知我打幾多十萬次都係呢d結果?你先知黎?
我d fd係唔勁呀,玩信長係廢,最少起碼好過你機品,人地輸左做哂滅帳既野重要私底下係度侮辱人地
乜野道理??你試下講比出面既人聽睇下d人會唔會笑你,乜野叫秀吉0反到??打野打清楚d,唔好係度1999

fd個fd,姐係唔係你fd啦,唔係你老死啦,前言不對後語,你講野根本1999,講大話唔該講好d
唔好下下露出馬腳係度比人搵位入

叫你打多次又係度咁多籍口,乜野淆我請神團,你講到我咁廢又唔敢打,一句到尾,你咪又係要哂多次時間請槍所以唔打
你驚你阻到人呀??我屈你請槍??事實擺係眼前,你fd個fd姐係唔係你fd,咁樣重叫唔係請槍??又話係你自己既老死,姐係點??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2010-09-13
玩而已…何須太認真…
比盡你全世界最強
也只是一個遊戲而已