切換到寬版
  • 7256閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 vq` M]1]FO  
`8lS)R!  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 e.VQ!)>  
小則扣分,大則先停止發言權 K6EG"Vv !  
希望雙方用更好既態度討論 @#QaaR;4  
^JM O POm  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊 ]4onY >  
搶戰績仲吾認[sosad]
Q2Dh(  
係鬼- -果陣大家亂打緊. _$KE E|9  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 37 b6w6{D  
: G'a"%x  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( 39~te%;C7  
我開始發覺你連串人都唔識  LP'~7FG  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : 8 ,W*)Q  
傻仔追xx(  7LB%7~{<  
我開始發覺你連串人都唔識 @KRia{  
講野唔經大腦
&b'{3o_KN  
傻婆連名都無:( @RZbo@{~  
你好識串人講野好經大腦? ~ike&k{  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( N85ZbmU~  
你好識串人講野好經大腦? \]g51U!'  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
+6x}yc:yd  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 }~p%e2<  
-------------------------------------------------------------------------- SkmKf~v  
話說版主幾時禁依條友仔言? $b[Ha{9(v  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 l;$FR4}d  
-------------------------------------------------------------------------- `(DHa=s1  
話說版主幾時禁依條友仔言?
mM~&mAa+Z  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ I%($,kd}s  
你係男定係女唔知有咩野出奇? U5OFw+J  
係都禁你言先你係度扇風點火=] pWn]$HaoG  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 66sgs16k  
-------------------------------------------------------------------------- rCsC}2O  
話說版主幾時禁依條友仔言? n*i&o;5  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
-[&Z{1A4x4  
無論作為一個好手或是前輩 f,|;eF-Z  
良性指導才是最應該的 \Ui8gDJ8y5  
y~Yv^'Epf  
SL/'UoYm<  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : t,'J%)j  
>DbG )0|  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ )A6=P%;}>I  
你係男定係女唔知有咩野出奇? xA<-' 8ST  
係都禁你言先你係度扇風點火=] I Wm@pfC+g  
CIsX$W  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 %%I:L~c  
N"tX K  
, 9"du  
4=`1C-v?q  
我要說的都完了~ Dx=RLiU9  
下一個回應是否最後的發言機會 )2 q r^)  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 9V~hz (^  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : ~IP ATG  
就黎post都鎖埋  _VM}]A  
;49sou  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, :8hXkQ  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ uINEq{yo  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 3j[<nBsn.  
係都禁你言先你係度扇風點火=] /qq*"R  
Y t_t>  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? k Q_Vj7  
我才說了兩句就點火了? vXSA_" 0t  
你要不要數一數你發了多少次言? E@l@f  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? 7fd ,I%v  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? 9"L!A,& '  
不禁你言,禁誰言? Sht3\cJ8  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : %,@e- &>  
^vzXT>t-M  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, ;NAKU  
o/vD]Fs  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : Wh"xt:  
就黎post都鎖埋 C nD3%%  
Fa </  
我唔係神追~ 5g'aNkF6>  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, z_y@4B6>}  
iRv \:.aQ.  
可能系我用詞不當吧 3#F"UG2,_  
其實我想表達的是 / =v1.9(  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] C [8='i26  
如再有用詞不當請提醒x) _PP-'^ U  
我中文好差 8p/&_<mnW  
---------------------------------------------------------------------- hsI9{j]f  
咁就比人禁言 5fp&!HnG  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 'puiahA  
其實我想表達的是 #!4 HSBf  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] $n::w c  
如再有用詞不當請提醒x) &>}f\ch/  
.......
1%N[DA^<\  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 pJ@->V_  
---------------------------------------------------- ^VjF W  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 @$o^(my  
---------------------------------------------------- XILreATK@  
話說dw,我看了你88笑了sosad
M#SGZ~=1r  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 rL6Y4u0e%  
其實我想表達的是 w\5;;9_#  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] %xP'*EaM?  
如再有用詞不當請提醒x) H>|*D~RdT  
.......
OF1Qr bj  
從很早的時候就已經變成了罵戰= = aHSl_[  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 b|u0a6  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
\??20iz  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 bDT@E,cSi  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
i.0.oy>  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
FqXE6^  
怪就怪某2位地球人交配後....................... tx,q=.(  
明白吧?
1條評分