切換到寬版
  • 7161閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-07-29
引用第17樓追於2011-07-29 23:47發表的  :
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] yN}<l%  
你隻手不嬲咁污糟... g87M"kQKA  
玩星仔玩到你咁廢=] ]b^bc2:  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
z 7*mT}Q  
雖然你初進論壇姐 iW? NxP  
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
離線
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-07-29
引用第20樓飛煞於2011-07-29 23:49發表的  :
雖然你初進論壇姐 s3gT6  
但係都唔洗老作事實,同埋唔顧自己既言行嫁...
MXY!N /  
我無老作事實. `&A-m8X  
只係講事實~ E>}3MfL  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-07-29
引用第21樓追於2011-07-29 23:50發表的  :
我無老作事實. 32):&X"AIh  
只係講事實~ p4wXsOQ}  
你係屈嬴左在場都知唔洗唔認無技術果個係你.
l'(7p`?  
係wo...不過無圖堅係冇真相 -B#>Jn#F  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼?  ,O"zz7  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
離線
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-07-29
引用第22樓飛煞於2011-07-29 23:52發表的  :
係wo...不過無圖堅係冇真相 |Orp:e!  
同埋你點解釋,屈完話自己唔識用邪鬼? AE 2>smp5@  
點解巨戰難中既?個人技術問題?
,v+~vXO&\  
你咪試下搵人開隻邪鬼我用nina走尼走去睇下人地巨戰打唔打得中我囉=] _kT$/k  
我唔係幾識用邪鬼...但係你用nina就屈我招明?_?
離線
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-07-29
你咪又係得個屈係咁屈死果招... -%^KDyZ<&  
唔屈咪又係輸=]
離線
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-07-29
引用第24樓追於2011-07-29 23:56發表的  : "eiZZSz  
你咪又係得個屈係咁屈死果招... R4Vi*H  
唔屈咪又係輸=]
yY$:zc"J  
好過妳屈吾屈都輸xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-07-29
引用第25樓健於2011-07-29 23:56發表的  :
好過妳屈吾屈都輸xx)
l |c#  
我異轉邪鬼嬴你特迪=] E6  2{sA^  
自己檢討下先好講野啦-v-
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-07-29
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... spE(s%dgL  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... <TL!iM  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? l H@hV  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? n .{Ud\|  
醫加就係叫你約戰,後事不計前縑,你怕嗎?
離線
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-07-29
引用第26樓追於2011-07-29 23:57發表的  :
我異轉邪鬼嬴你特迪=] llbf(!  
自己檢討下先好講野啦-v-
Y7TW_[_u  
哦 嗯 是的 這樣吧 3 ZZ"mlk*  
妳想我仲比咩反應妳 @2>A\0U  
我當堂嚇一跳 (%&HufT  
然後得啖笑 YueYa#7z  
最能表達我心情xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-07-30
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的  : :Pa^/i  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... avJ%J"j8z  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... 8` QbUQ6  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? ,".1![b  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈? qL;OE.?oA  
P2U^%_~  
我先無你咁得閒=]  `7v"(  
同你打你咪又係得個屈~ ""0 cw  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? )Z.v fc  
一個屈獵牙一個屈旋風腿兩個一齊圍串真係搞笑場面=]
離線
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的  :
我先無你咁得閒=] GkOZ =ej  
同你打你咪又係得個屈~ ]~YY#I":  
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? F'~\!dNL  
|^S{vub  
妳又何常吾系屈巨戰? z CS.P.$  
五十步笑一百步
離線
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-07-30
引用第30樓健於2011-07-30 00:01發表的  :
妳又何常吾系屈巨戰? Iez`g<r  
五十步笑一百步
4X}.aZO&b  
你地唔屈我我點會屈你地呀用腦諗下野啦=]
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-07-30
引用第29樓追於2011-07-30 00:01發表的 :
我先無你咁得閒=] pXhN?joe  
同你打你咪又係得個屈~
你只係嬴左咋嘛有咩野證據話我無技術??? S^q%+Z  
jap5FG+2  
引用第27樓飛煞於2011-07-29 23:58發表的 : KHT RoXt  
喔...新手上路都要識修帖,唔係連回嫁... Clo}kdkd_  
另外,你講來講去都係話我屈...但係又冇證據... H#+2l?D:"  
倒不如叫ibbs某人開帖,做觀眾,大家選人物挑場看看? -U BH,U  
定係你仲質疑緊你既技術?又話自己羸過定係想話我屈?
~_]i'ii8  
3nbTK3,  
你講既野,人地一早清楚曬...點解你仲係唔明... ty>9i]Y-  
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  : u[<ij  
GzN /0:b  
sqv!,@*q  
所以話你淨係識將責任推係人地到 hU~up a<dD  
仲未知自己已聞名遍地...
離線
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-07-30
引用第31樓追於2011-07-30 00:02發表的  :
K&{ruHoKB  
哦 嗯 然後呢? -%_vb6u  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_? KLpFW}  
!<UdG+iV  
用腦諗下野啦=]
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-07-30
希望大家良性討論~呢一區主觀性既回應比較多 U1=]iG<%  
但請堅持自己立場和論點既同時 AmX ~KK  
也學會接納他人既意見 fU>4Ip1?y/  
`G<|5pe  
重要既係唔該大家注意用詞和語氣 o9+fA H`D  
不要讓小弟介入 We@wN:  
謝謝合作
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-07-30
引用第33樓健於2011-07-30 00:03發表的  :
哦 嗯 然後呢? jP )VTk_  
妳吾屈巨戰我點會屈真豹?_?
用腦諗下野啦=]
3z!^UA>q  
你屈旋風腿先=] Gf<%bQ E  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-07-30
引用第32樓飛煞於2011-07-30 00:03發表的  :
所以話你淨係識將責任推係人地到 wQrD(Dv(yA  
仲未知自己已聞名遍地...
f=Kt[|%'e  
你呢加開po尼煩我我有咩野問題?_? N3|aNQ=X0  
你屈完人嬴左仲要話人無技術你無野嗎=]? +5ue) `  
無技術果個係你囉自己搞風搞雨又話人地將責任推係你到... 3bR 6Y[  
其實最有問題果個係你... otJHcGv  
玩lfo無技術唔夠人打就屈=]
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-07-30
引用第35樓追於2011-07-30 00:10發表的  :
你屈旋風腿先=] ez^b{s`  
我問你屈夠未你話未我咪異轉屈你囉ok?
<'92\O  
系b0系b0 =d1i<iw?-  
我又吾記得左  4d )Q  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
離線
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-07-30
引用第37樓健於2011-07-30 00:12發表的  :
系b0系b0 '/K-i.8F  
我又吾記得左 ]5h GSl2  
好似系妳屈滅絕死光先xx)
Zmr*$,v<y  
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... h2fTG  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
離線
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-07-30
引用第38樓追於2011-07-30 00:14發表的  :
唔係囉果陣唔係vs緊大家係度亂咁打我咪亂咁打... VLfE3i4Vwl  
你仲要屈我火尊搶你嬴都未同你計~
9t^Q_[hG  
聽講好似系我同妳1.1緊 p?+*R@O  
搶戰績仲吾認[sosad]