切換到寬版
  • 7163閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 GUqG1u z9  
'6e4rn{  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 )G?\{n-  
小則扣分,大則先停止發言權 98O]tL+k/u  
希望雙方用更好既態度討論 GCiG50Z=  
U6*[}Ww  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊 _u u&?<h  
搶戰績仲吾認[sosad]
mCk_c  
係鬼- -果陣大家亂打緊. @ <2y+_e  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 zTfjuI|R  
'[%Pdd]! E  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( EA1&D^nT  
我開始發覺你連串人都唔識 C;/ONF   
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : ~,KrL(jC  
傻仔追xx( &[j9Up'   
我開始發覺你連串人都唔識 ')yYpWO  
講野唔經大腦
xr@;w8X`^  
傻婆連名都無:( V_m!<s r(  
你好識串人講野好經大腦? 60n P'xfR  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( ^q/$a2<4  
你好識串人講野好經大腦? Nl,iz_2]  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
+$VDV4l  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 5bXpj86mY  
-------------------------------------------------------------------------- P2`F" Qsq  
話說版主幾時禁依條友仔言? +]-'{%-zK  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 *>zOWocxD  
-------------------------------------------------------------------------- K8-1?-W  
話說版主幾時禁依條友仔言?
Kf(Px%G6K  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ E>*Wu<<  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 1R *;U8?  
係都禁你言先你係度扇風點火=] R=, pv'  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 5S&Qj7kr  
-------------------------------------------------------------------------- ouoIbA9X  
話說版主幾時禁依條友仔言? pjV70D8$A  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
4$N,|bt  
無論作為一個好手或是前輩 [5-Ik T0  
良性指導才是最應該的 g26_#4 P  
 vmfFR  
[4B (rra  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : q%f90  
9h-S,q!  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ *M:p[.=1  
你係男定係女唔知有咩野出奇? !{(crfXB  
係都禁你言先你係度扇風點火=] <~v4BiQ3l^  
6MU;9|&  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 +:70vZc:V@  
(k"0/*F4_  
=Ov,7<8o  
[ 4IqHe  
我要說的都完了~ |na9I6  
下一個回應是否最後的發言機會  >}]bKq  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 \ E5kpm  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : |6Iw\YU  
就黎post都鎖埋 _XrlCLp: d  
XJS^{=/  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, n36@&q+B&  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ ?$/W3Xn0%  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 0\"]XYOH  
係都禁你言先你係度扇風點火=] < r b5'  
+tYskx/  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? EzCi%>q  
我才說了兩句就點火了? uBM%E OE  
你要不要數一數你發了多少次言? 4QNwu7TeR  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? j zZEP4  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? >DzW  OB  
不禁你言,禁誰言? ?#ywUEY* i  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : $V_w4!:Q  
"*d%el\63  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, %]F{aR  
HXqG;Fds(  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : Jy]}'eE?pr  
就黎post都鎖埋 r"KW\HN8  
>T29kgF2  
我唔係神追~ 7 /DDQ  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, - I j  
{gS7pY%_W  
可能系我用詞不當吧 ? y^t  
其實我想表達的是 G5zsId dS  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] p+{*&Hm5  
如再有用詞不當請提醒x) +H3;{ h9,  
我中文好差 !O/(._YB`  
---------------------------------------------------------------------- qMcOSZ%8J  
咁就比人禁言 f\vg<lca  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 !>QD42  
其實我想表達的是 ~HyqHx y  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] #p|7\Y  
如再有用詞不當請提醒x) 3Qoa ?*  
.......
*bTR0U  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 `1U?^9Nf  
---------------------------------------------------- DTSK*a`  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 dQH9NsV7g  
---------------------------------------------------- b'5L|1d  
話說dw,我看了你88笑了sosad
q8e34Ly7  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 R#i{eE*WF  
其實我想表達的是 Vy giR|f-  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] n%Gk {h5  
如再有用詞不當請提醒x) i*g>j <`  
.......
1'>wrGr  
從很早的時候就已經變成了罵戰= =  b"C1  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 [N4#R  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
Qg\{d)X[N  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 ; n)9  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
dF?:&oP]  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
n%M-L[n  
怪就怪某2位地球人交配後....................... Q>,EYb>wI  
明白吧?
1條評分