切換到寬版
  • 15332閱讀
  • 133回復

各位青年人 得閒有冇懷念童年??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線zsdfghjkl

發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2011-02-08
引用第119樓火仔於2011-02-08 20:26發表的  :
我好憎小黑咪,隻歌膠之外,d人物更膠,至於高達呢,我細時唔識,一開電視睇到係高達,一定叫悶,去到G我先開始睇,記得哂D野,但都係無心買高達,去到seed(基魔時代)因為劇情太好再加上我重玩機戰,重玩模型,細果事果d黃金勇者A貨都無賣,到加下我個櫃,一伴係高達,變型金剛,勇者估得好少,勇者同變型金剛太貴,又難搵(又奇g1時期狂派)

高達seed之後我就冇睇之後既d高達...基拉爆seed時代
去去~魔法~走!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2011-02-08
樓主玩戈兩樣都有玩..

激鬥戰車之前儲左幾多架 (不過最後好似比呀爸扔左)

數碼暴龍機我又係儲03..不過係綠色..(最後又唔知去左邊)

BTW" 樓主兩樣玩具都KEEP得咁好..呢到真係要讚一讚
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2011-02-09
引用第121樓波仔xd於2011-02-08 23:02發表的  :
樓主玩戈兩樣都有玩..
激鬥戰車之前儲左幾多架 (不過最後好似比呀爸扔左)
數碼暴龍機我又係儲03..不過係綠色..(最後又唔知去左邊)
.......

其實我有套戰隊機械人keep好多年,我搵日post上泥
超力戰隊既超力合體,d野唔見哂,得番把膠劍,綠牛頭果d,有d位都開始羊化
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2011-02-09
引用第122樓火仔於2011-02-09 00:21發表的  :
其實我有套戰隊機械人keep好多年,我搵日post上泥
超力戰隊既超力合體,d野唔見哂,得番把膠劍,綠牛頭果d,有d位都開始羊化

戰隊機械人我都有一隻..係合體後既機械人黎..

唔知係咩戰隊...形容下佢先 (睇下有冇人知道係乜黎)

頭:紅色獅子
左手/右手:白色豹
右手/左手:黃色狼 (好似係)
腳:藍色(唔知咩動物)
背脊:綠色飛雀

--------------------   題外話  -----------------------

有冇人之前有玩舊版爆旋陀螺..呢家仲有KEEP住?

我呢家拎返黎玩..唔知點解玩一兩下D環個個都爛哂

撞一撞就爛..唔知係咪氧化左..呢家冇得買返舊版戈D圓形環
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2011-02-09
引用第123樓波仔xd於2011-02-09 01:12發表的  :
.......

Yo~星獸戰隊
除左那猩猩之外還可以接受

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2011-02-09
引用第124樓勇氣誓言於2011-02-09 10:50發表的  :
Yo~星獸戰隊
除左那猩猩之外還可以接受

好勁呀

上YOUTUBE搵片真係星獸戰隊

http://www.youtube.com/watch?v=SAk-zMnajcM&feature=related

BTW" 但我隻機械人冇得分體

---------------------------------------------------------------------------------

呢套戰隊我都有..成套儲齊 (佢有好多隻的)

大概係5-6年前買..前1年比老豆偷偷扔左 (好似係)

http://www.youtube.com/watch?v=l3xialAMN4Y&feature=related
[ 波仔xd在2011-02-09 13:36重新編輯此帖 ]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2011-02-09
引用第123樓波仔xd於2011-02-09 01:12發表的  :
.......

你果隻似係星獸戰隊,
隻腳係未一隻藍色既猩猩?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2011-02-09
引用第119樓火仔於2011-02-08 20:26發表的  :
我好憎小黑咪,隻歌膠之外,d人物更膠,至於高達呢,我細時唔識,一開電視睇到係高達,一定叫悶,去到G我先開始睇,記得哂D野,但都係無心買高達,去到seed(基魔時代)因為劇情太好再加上我重玩機戰,重玩模型,細果事果d黃金勇者A貨都無賣,到加下我個櫃,一伴係高達,變型金剛,勇者估得好少,勇者同變型金剛太貴,又難搵(又奇g1時期狂派)

小黑咪好睇wo
仲記得以前有隻M仔

離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2011-02-09
舊版陀螺係青龍果D???

如果係我就有玩,,,仲好多隻TIM 不過換左屋就唔見哂...

PS果D玩具唔係我架- - 我只係係網到搵出黎

我最近都買左架凱輝戰車..

離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2011-02-09
引用第128樓~臭屁蟲~於2011-02-09 17:28發表的  :
舊版陀螺係青龍果D???
如果係我就有玩,,,仲好多隻TIM 不過換左屋就唔見哂...
PS果D玩具唔係我架- - 我只係係網到搵出黎
.......

仲以為你KEEP得咁好...

BTW" 呢家收黎做咩..冇人玩架啦WO
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2011-02-12
我D戰車都係舊屋果時唔見哂- -

離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-02-17
引用第130樓~臭屁蟲~於2011-02-12 11:18發表的  :
我D戰車都係舊屋果時唔見哂- -

你e家買番都冇乜用la
1.冇乜人玩
2.做擺設又5多靚

離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2011-02-20
我細個玩tommy火車+lego(都係火車)
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2011-02-23
引用第132樓小小鹹於2011-02-20 23:05發表的  :
我細個玩tommy火車+lego(都係火車) [表情]

你的童年還真可悲=[
90年代的玩具比現在戈d好好多
成日見d幾歲大的細路要父母買thomas=[

快速回復
限100 字節

上一個 下一個