切換到寬版
  • 81185閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2006-11-26
引用第159樓至尊2006-11-26 22:32發表的:
咁呢一類的打法算唔算係狗戰來呢?仰或是其他?
+u0of^}=  
唔算,只要自己小心就行la
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線tonytommy
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2006-11-27
驚天動地的新技術......可能啦
其實我完關於'技術問題POST '之後, QjY}$  
我唔係好明點樣先可以做到技術既景界, AYfOETz  
而做唔到屈機. e72Fz#<q  
仲有唔係好清楚咩係遊擊, C`i#7zsH  
例如可以用天魔or小丹做例子, =|1_ 6.tz  
希望可以得到解答. O|8@cO  
@u9L+*F  
ps:唔好叫我去技術問題POST(http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=11529)到睇, Eb4NPWo  
我係想要完美的解答.
[ 此貼被tonytommy在2006-11-29 08:29重新編輯 ]
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2006-11-28
引用第153樓至尊2006-11-26 22:03發表的: yR>P  
我想問悟地用音速刀封位再使用真狂或者超虎逼你去邊再用真虎車過黎算係邊一樣的戰術?仰或是其他呢?
n<8WjrK  
呢點都可以叫做技術-.- =|E "  
因為人地唔可以屈死你屈到你冇得反應-.- &wK:R,~x6  
你可以用d勁d嫁招打番佢-.-
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2006-11-29
sor xS1n,gTA  
回錯post &B(z**+9  
真的回錯 :38{YCN  
我本來想回tomy發的post
[ 此貼被kim哥在2006-11-29 21:07重新編輯 ]
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2006-11-29
這是頂置wo /lC# !$9vz  
何來對post呀[汗] *zPqXtw!j  
o664b$5nsI  
我從你言語中感覺唔到你知技術有咩重要性囉 :%sBY0 yF  
那你同小白們有何分別
元聚
發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2006-11-29
Re:驚天動地的新技術......可能啦
引用第161樓tonytommy2006-11-27 08:48發表的: jaEe$2F2  
其實我完關於'技術問題POST '之後, KuJ9bn{u!C  
我唔係好明點樣先可以做到技術既景界, UPGUJ>2Z  
而做唔到屈機. "YI,  
仲有唔係好清楚咩係遊擊, W_M#Gi/ AL  
例如可以用天魔or小丹做例子, X\;:aRDS  
.......
Im~DK  
技術不是一種境界 Z4/D38_  
而是一種品德 &/U fXKr  
遊擊方面是正面的(技術上用語) &YY`XEG59O  
而拉登就係往往比人用遊擊做借口 ;:bp?(  
而將自己講成一種技術 i+O7,"(@  
所以好多人會將遊擊誤認為非技術  'l5  
所以遊擊基本上都算係技術 lW| =rq-|  
至於屈機方面 x,mt}>  
請你再睇睇我既post nBk&+SN  
將真係唔了解既地方再發問 EF<TU.)Zf  
因為本人了解唔到你想問咩,所以答唔到你
元聚
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2006-11-29
我用ex既 x"q]~u<rB  
佢走黎走去 rEWJ3*Hb  
我狂用氣功砲打佢得唔得ga?
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線tonytommy
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2006-11-30
咁我想問下點樣可以打個陣時用技術去打 q!Ek EW\n  
仲有我真係唔明咩係拉登,咩係遊擊(睇左都係) 8D)1ZUx7`  
可唔可以有詳細d既介答
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2006-11-30
引用第166樓風神野郎2006-11-29 22:56發表的: QP\:wi  
我用ex既 h.R46:  
佢走黎走去 O W.CU=XU  
我狂用氣功砲打佢得唔得ga?
X(/fE?%;  
係唔得嫁-.- E\D,=|Mul  
你狂用氣功根本就係屈機-.-
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2006-11-30
引用第167樓tonytommy2006-11-30 04:03發表的: %pjY^tM/  
咁我想問下點樣可以打個陣時用技術去打 ~/A2 :}Cp=  
仲有我真係唔明咩係拉登,咩係遊擊(睇左都係) NpGi3>5  
可唔可以有詳細d既介答
6 9 $R.  
技術-.- ZhCd**  
就係你果種打法係冇屈機,拉登,龜戰-.- 90uXJyW;d  
但係你唔可以只係出一招-.-(有時都得-.-) ! xM=7Q k  
仲有你唔可以唔比人地反擊就殺到人地-.-(你d係屈機除左2可以一招ko一地-.-) nmn/4>  
之後果d等樓主講la-.-
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2006-11-30
...... >x%HqP#_V  
我想問-.- 8Y8bFWuc  
我用柏高等一地打我我就避-.- afHRy:<+%  
之後立即反擊咁算唔算龜戰-.-(我隻柏高200敏都好慢-.-唔咁打實輸-.-) bK}ZR*)  
一係死用遠功人地一來就走-.-
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2006-11-30
引用第170樓無聊的人2006-11-30 08:58發表的: eXsp0!v  
...... (D[~Z!   
我想問-.- +cXi|Zf  
我用柏高等一地打我我就避-.- 8h)7K/!\  
之後立即反擊咁算唔算龜戰-.-(我隻柏高200敏都好慢-.-唔咁打實輸-.-) fX:q ]  
一係死用遠功人地一來就走-.-
9[\do@  
有拉登成份
元聚
離線tonytommy
發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2006-12-01
拉登同遊擊有咩分別家(睇左都係)
發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2006-12-01
引用第172樓tonytommy2006-12-01 05:28發表的: Ok)f5")N %  
拉登同遊擊有咩分別家(睇左都係)
Tt{X(I} J  
遊擊係左右交攻 GMZ6 dK  
拉登係係咁用遠攻 "x]7 et,  
之後人地近個時就用強力近攻技 I  m-M2n  
之後又走去第2到不停用遠攻 ,>qtnwvlHP  
hFtjw 6  
p.s.當然唔會完全同上邊講既一樣 _d7;Z%  
不係拉登就係當人來就走個類型 BE&8E\w  
其實我了解唔到你唔明我第一張d咩囉 *1-0s*T  
不如你copy比我睇 %@ >^JTkY8  
等我再解釋下吧
元聚
離線tonytommy
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2006-12-02
唔洗睇我以前第一個post啦 /W f.Gt9[  
你已經help左我好多對技術的理解 FeZWS >N  
好彩我唔屈機又唔係拉登ja
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2006-12-03
唔係呀-.- #68$'Rl"o1  
我用遠攻之後人地過來我會同佢打一陣近攻先走-.-
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2006-12-03
引用第175樓無聊的人2006-12-03 02:10發表的: DuAix)#FN9  
唔係呀-.- S}Z@g  
我用遠攻之後人地過來我會同佢打一陣近攻先走-.-
tNqSCjQ~_c  
有想遠離對手既行動都已經係拉登既一部份
元聚
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2006-12-03
迪雲vs度用真龍同龍光,之後沖埋去用真昇係唔係狗戰
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2007-01-06
亨利如果只用矢雨同降龍(當然是常常用)   屈機成立嗎?

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2007-01-06
引用第178樓皇道使者2007-01-06 10:49發表的: / U~yYh  
亨利如果只用矢雨同降龍(當然是常常用)   屈機成立嗎?
@o<B>$tbu4  
要睇實際戰法才會知
元聚
快速回復
限100 字節

上一個 下一個