切換到寬版
  • 81066閱讀
  • 291回復

技術問題POST(大家可以在內問技術問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2006-11-07
迪雲好用係散彈,同超昇(我用時既主打)
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2006-11-07
引用第104樓無聊的人2006-11-06 22:00發表的:
域多:首先真衝過來之後我"綠"去你後面睇你點死- -或者用榕柏高果招放擋招ko你- - SZ-%0z  
陸道:同上 R|{6JsjG10  
風尊:佢係咁追你風尊行得好快- -十級出招快收招又快好鬼難避- - 0Bn$C, -  
幻音:開人物mp係主要生果三隻野會冇mp- -都話人地-你sp你點聚埋佢地一齊 f#414ja  
.......
xH\'gli/  
域多:總之你實際打就知域多幾廢 +MOUO$;fGt  
陸道:唔知你UP乜 =5_8f  
風尊:行得快可以用定身既招架嗎,我玩風尊玩到去117LV我仲唔知十級有幾易閃咩 il-v>GJU7{  
幻音:你聚埋一齊就自然唔駛SP去同人打遊擊LA,SP係近身可以話係廢既(打幻音既時候)
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2006-11-07
引用第121樓殘影之歌2006-11-07 18:13發表的:
域多:總之你實際打就知域多幾廢 f? [y-  
陸道:唔知你UP乜 &e_M \D  
風尊:行得快可以用定身既招架嗎,我玩風尊玩到去117LV我仲唔知十級有幾易閃咩 yXrFH@3   
幻音:你聚埋一齊就自然唔駛SP去同人打遊擊LA,SP係近身可以話係廢既(打幻音既時候)
hig^ovF  
都話石化左你我look去你後面睇你點死呀\./ =5^L_, 4c2  
幻音:一定-左你sp仲打近戰呀?! :!3CoC.X|c  
風尊:行得快就打得快!!!!我123lv我會唔知咩(日日係到串人係到用lv話人)
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2006-11-07
引用第122樓無聊的人2006-11-07 20:00發表的:
都話石化左你我look去你後面睇你點死呀./ x1$fkNu  
幻音:一定-左你sp仲打近戰呀?! #=7~.Y  
風尊:行得快就打得快!!!!我123lv我會唔知咩(日日係到串人係到用lv話人)
$0D]d.w=  
我想講一講:幻音的近攻未必廢,但係又唔係算太強勁,佢招飛杖有效範圍唔算大,只係HITS數較多而已,如果佢召3隻野出黎做護衛,咁咪玩中距LOR
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2006-11-08
引用第123樓至尊2006-11-07 22:15發表的:
我想講一講:幻音的近攻未必廢,但係又唔係算太強勁,佢招飛杖有效範圍唔算大,只係HITS數較多而已,如果佢召3隻野出黎做護衛,咁咪玩中距LOR
FuLP{]Y+AM  
唔係呀!- - &JtK<g  
我冇話佢近攻廢- - j5G8IP_Wx  
只係-左人地sp仲同人地打近攻冇好處嫁- -
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2006-11-08
引用第120樓andickb1232006-11-07 18:09發表的: 9`$fU)K[Pl  
迪雲好用係散彈,同超昇(我用時既主打)
op/HZa  
r|{h7'  
我把davis當bat用的 (@p E  
主打:龍光炮
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2006-11-08
引用第125樓danielchanhk2006-11-08 19:23發表的:
我把davis當bat用的 SWN i@  
主打:龍光炮
sbjAZzrX2i  
遠攻主打係龍光炮,咁近攻呢?
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2006-11-09
迪雲打近攻好d y< W?hE[  
龍光炮有得擋嫁- -
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2006-11-09
引用第126樓至尊2006-11-08 19:29發表的:
遠攻主打係龍光炮,咁近攻呢?
(# Z2  
近排發現龍光可以扯著人呢打,唔知係唔係...
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2006-11-09
箭佬點玩...小小就比人話拉... 3v)v92;  
A`v(hBM  
=_=凸
高登童子軍不停侵入各大論壇
各壇主小心: )

離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2006-11-09
引用第129樓呀樂2006-11-09 18:32發表的: ?P@fV'Jo  
箭佬點玩...小小就比人話拉...
=_=凸
)k01K,%#)  
唔好日日用穿心咩得- - 9PjL 4A  
可以用其他招- -
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2006-11-09
引用第130樓無聊的人2006-11-09 19:54發表的:
唔好日日用穿心咩得- - (oX|lPD<b  
可以用其他招- -
";}Lf1M9  
X).UvPZ/  
箭佬得2招可以用=_= 35z]pn%L  
*F*c  
唔用呢招就得掌...掌扣得唔多又多MP=-=

離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2006-11-09
下..... ,/6V^K  
你個亨利得兩招玩來仲咩- - ,{:c< W:A]  
唔係話唔好用你出招果時唔好係咁出出到人定冇sp之後係咁射死佢- -
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2006-11-09
引用第132樓無聊的人2006-11-09 22:05發表的: @QI]P{   
下..... !+Z"7e nj  
你個亨利得兩招玩來仲咩- - `q* 0^}  
唔係話唔好用你出招果時唔好係咁出出到人定冇sp之後係咁射死佢- -
c\FyX\ i  
Sxf|gDC  
用穿心唔等於屈或拉登的 f Z$<'(t  
這點你請教屈比吧,我唔係好識講
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2006-11-09
引用第133樓danielchanhk2006-11-09 23:32發表的:
用穿心唔等於屈或拉登的 _Ptf^+  
fC xN!  
但係你屈到人地冇sp就可以打死人地- - %\N.m/5  
穿心又唔係用得多mp- - \<|a>{`7]i  
你咁樣都叫屈呀?!(不過咁樣嫁屈有d人可以用技術win到佢- -我都係- -)
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2006-11-10
引用第133樓danielchanhk2006-11-09 23:32發表的:
用穿心唔等於屈或拉登的 ^]'p927  
!f)'+_d  
$f>WR_F  
屈比唔係到==

離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2006-11-10
引用第122樓無聊的人2006-11-07 20:00發表的:
都話石化左你我look去你後面睇你點死呀./ cR@z^  
幻音:一定-左你sp仲打近戰呀?! y9s5{\H  
sE/9~L  
你玩左幾耐呀,我8月已經開左個風尊玩到而家我會唔知?
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2006-11-10
引用第132樓無聊的人2006-11-09 22:05發表的: qp{NRNkQ  
下..... 6&u,.  
你個亨利得兩招玩來仲咩- - 3Q;^X(Ml*  
L>L4%?  
其實亨利既招式都可以好多樣化…只係好多人用慣穿心矢同埋降龍掌(降龍掌係扣得多過穿心矢架),矢雨都好好用,可以連用tim,彈番黎又彈番去好好玩架,可以改善亨利近戰即死既問題,但係矢雨個攻好似幾少下…有大約6000
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2006-11-10
亨利根本係過強 h)<42Y  
最唔平衡既係 +}Q4 g]M8  
遠攻角色竟然有近攻既強招 9|e"n|[  
這先係最大既問題 Zq`bd55~  
不過其實將降龍掌改做 nQP0<_S  
無近身攻擊同將掌心攻擊既範圍放前d令到近身有大既空洞就可以改善好多
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線呀樂

發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2006-11-10
引用第138樓andickb1232006-11-10 20:01發表的: "@?|Vv,vn  
亨利根本係過強 UbibGa= )  
最唔平衡既係 pkU e|V  
遠攻角色竟然有近攻既強招 2%qn !+.  
這先係最大既問題 PHK#b.B>a8  
不過其實將降龍掌改做 h.9Lh ;j  
.......
0oJ^a^|  
`p{ !5  
咁點好
1條評分

快速回復
限100 字節

上一個 下一個