切換到寬版
  • 8029閱讀
  • 122回復

[自創小說]最終章10.0<<魔界激戰篇>>第八話 同伴(4/2) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 100樓  發表於: 2008-02-09
very good
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 101樓  發表於: 2008-02-10
引用第99樓虎皇於2008-02-09 07:22發表的  :
璇瓏人氣咁高 唔比佢跟埋去我實比人打 }.`no   
而且故事諗住寫佢異轉 va6e]p*Oy  
至於米兒 本來之後o既故事佢佔o既位置較輕 |AD" }8  
講打佢又唔多打 而且星仔唔會比佢打 B<^yT@Wc  
.......
rf@Cz%xDD  
咁你就真係錯了 )T2 V< 3l  
唔係個個都要打先得架 w4I&SLm-b  
有好多角色都只係陪襯架咋 oW[];r  
你都識講 XR2Gw 4]  
星仔絕對唔會比米兒去打 yE+Wb[H[  
咁打黎做乜 `4GEq2%  
重有 ::goqajV  
你記唔記得佢地點解要去聖城-_- lQ5d.}O&  
這是大前題-_-
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 102樓  發表於: 2008-02-10
引用第101樓慘絕人寰於2008-02-10 00:21發表的  :
咁你就真係錯了 0eMO`8u[A  
唔係個個都要打先得架 W{@,DQ  
有好多角色都只係陪襯架咋 e@j&c:p(Y  
你都識講 |XGj97#M  
.......
S1vUP5cZ  
講左米兒會對結局有重大影響 只係戰鬥度佢唔會佔好多位 !4Oj^yy%  
事實上 我都想寫多d璇瓏 咁岩出異轉 而且以佢o既性格唔會唔去 ScCp88KpFI  
所以寫佢去埋
離線leonocean
發帖
icash
只看該作者 103樓  發表於: 2008-02-10
加油呀!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 104樓  發表於: 2008-02-10
引用第102樓虎皇於2008-02-10 11:52發表的  :
講左米兒會對結局有重大影響 只係戰鬥度佢唔會佔好多位 LlF|VR&P.  
事實上 我都想寫多d璇瓏 咁岩出異轉 而且以佢o既性格唔會唔去 HKXtS>7d  
所以寫佢去埋
0Yo(pW,k  
我問你點解佢地去聖城-_- Ny" "lcy  
你都要記得點解-_-
離線cchpwps6a30
發帖
icash
只看該作者 105樓  發表於: 2008-02-10
愈泥愈緊張@@
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 106樓  發表於: 2008-02-10
快d作埋下一隻la!!!好好睇呀
啊~有朋友真好~
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 107樓  發表於: 2008-02-21
快d出la 我d homework都唔做泥see
死人
love
屈人屈到
離線gary123
發帖
icash
只看該作者 108樓  發表於: 2008-02-22
都算ok啦
gshhs
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 109樓  發表於: 2008-02-25
ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1                                                                                              
1條評分
死人
love
屈人屈到
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 110樓  發表於: 2008-02-25
引用第109樓coco1996於2008-02-25 15:26發表的  : |U^ ff^]  
ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]  [表情]
){>;eky  
你....沒事吧....  都滿好看呀
離線幽靈
發帖
icash
只看該作者 111樓  發表於: 2008-02-25
快d出下集啦,好期待
離線gary123
發帖
icash
只看該作者 112樓  發表於: 2008-02-25
唔係太 ok
gshhs
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 113樓  發表於: 2008-02-27
十萬個對唔住 iuHG9#n  
最近有野做 作唔到 lHGv:TN  
聽日一定作到 多多支持
離線leonocean
發帖
icash
只看該作者 114樓  發表於: 2008-02-27
引用第113樓虎皇於2008-02-27 19:18發表的  : MoX* e  
十萬個對唔住 [表情] [MEa@D<7N  
最近有野做 作唔到 F@I_sGCcb  
聽日一定作到 多多支持
9/%|#b-z  
ok,u +oil la!
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 115樓  發表於: 2008-02-28
快d la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 8zGzn%^  
會死人ga 我等到............
死人
love
屈人屈到
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 116樓  發表於: 2008-03-02
引用第110樓廁所為上於2008-02-25 15:26發表的  :
你....沒事吧....  都滿好看呀
有事
死人
love
屈人屈到
離線coco1996
發帖
icash
只看該作者 117樓  發表於: 2008-03-04
hey 快d la如果金日無我就kill u
1條評分
死人