切換到寬版
  • 7920閱讀
  • 126回復

[自創小說]lfovs機甲鬥神傳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-01-04
引用第33樓火仔於2009-01-04 15:39發表的  :
妖,是鬼旦啦,有d字唔識打呀嗎,你咁叻你打番個頭尾碼比我,我馬上改比你睇
q*^Y8s~3I  
又有人爆粗 y^7ol;t  
)c'5M]V  
又連回 Ca: j N0  
F %OA  
本來「依招」都已經係口詞 D1&%N{  
h0YI PB  
「這招」先係書面 8hx4s(1!  
0!WF,)/T7i  
又唔睇我第一頁叫你注意既事 byj}36LN62  
JGP<'6"L$  
而家係人都知邊個想挑起罵戰
離線7088

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-01-04
引用第39樓炎‧龍於2009-01-04 15:44發表的  : l+6y$2QR  
各位 4)L(41h  
我不想做出一些令大家發火的事 T#;W5<"  
請不要罵戰 [表情]
至少不要說一些引起罵戰的說話吧 [表情] }?"}R<F|M,  
.......
.A;e` cKb  
我同馬桶已經好「專重」佢
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-01-04
引用第37樓7088於2009-01-04 15:43發表的  :
你唔好選擇性文盲
_a; E>   
我作文係唔好,你唔好睇,做肓,我都冇話我一定係作文天才 ^*CvKCS  
我d文係學校得果69頭70尾咁你想點呀
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-01-04
引用第42樓火仔於2009-01-04 15:46發表的  :
我作文係唔好,你唔好睇,做肓,我都冇話我一定係作文天才 `SFA`B)[5@  
Xk9mJ]31LC  
絕望了!!!我對你就讀的這間學校絕望了!!! kJQH{n+)R  
引用第41樓7088於2009-01-04 15:46發表的  : 0P{^aSxTP  
&zuPt5G|  
0ge"ISK  
又係佢話有咩錯要提出
離線7088

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-01-04
引用第42樓火仔於2009-01-04 15:46發表的  :
我作文係唔好,你唔好睇,做肓,我都冇話我一定係作文天才
|IcA8[  
自相矛盾 {GH0> 1&  
2X  X-  
明知自己唔識作文仲出黎獻世=[
點解咁春多文盲
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-01-04
引用第37樓7088於2009-01-04 15:43發表的  :
你唔好選擇性文盲 lXT+OJF  
有語病唔好學人作文 x/S:)z%X  
唔想全世界人眼殘=[
Exb? eHO  
叫佢「雞翼」咁怕佢又絕望咩-_-?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-01-04
引用第45樓goldcat0807於2009-01-04 15:48發表的  :
kgb:<{pJ  
佢自稱雞翼的說 RM3"8J  
引用第43樓廁所為上於2009-01-04 15:47發表的  : 20,}T)}Tm  
3/{,}F$  
又係佢話有咩錯要提出
]as+gZ8  
呢d咪叫出爾反爾囉
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-01-04
這種格式令人感到沉悶 >c@jl  
過份單調 h:=W`(n5u  
這樣跟你說滿意沒? XS(Q)\"  
引用第45樓goldcat0807於2009-01-04 15:48發表的  :
`]I p`_{  
叫雞翼當然絕望 szs.B|3X@*  
要叫(她)偽娘才行(被打
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-01-04
係「提議」,,,,唔係﹏「提意」 %$&_!  
作文係ok既,, ROJ=ZYof  
注意錯別字同埋口語=]"
離線7088

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-01-04
引用第47樓廁所為上於2009-01-04 15:48發表的  : -#Jp@6'k%  
這種格式令人感到沉悶 -VvN1G6.x?  
過份單調 D$Ao-6QE W  
這樣跟你說滿意沒?
*{(tg~2'(  
意見要比到咁既話咁樣聽日地球會爆炸
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-01-04
引用第41樓7088於2009-01-04 15:46發表的  :
y$9XHubu  
係呀,ed叫尊重呀,你當我傻,你加下哂我dpost文位,點計呀,係未比番我,咁叫做尊重,嘩 mM'uRhO+  
ed就係所謂(尊重),一開波話人係天才作文叫尊重,仲話同馬桶好尊重我,仲有麥水叫佢,果個人冇名你叫 zFr#j~L"  
細路,豆丁,不知天高地厚腸粉,一個就腸粉一個就馬桶都不如 v}.~m)  
唔好叫廁所為上,叫馬桶為上呀笨
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-01-04
引用第50樓火仔於2009-01-04 15:50發表的  :
係呀,ed叫尊重呀,你當我傻,你加下哂我dpost文位,點計呀,係未比番我,咁叫做尊重,嘩 bUe6f,8,  
ed就係所謂(尊重),一開波話人係天才作文叫尊重,仲話同馬桶好尊重我,仲有麥水叫佢,果個人冇名你叫 ,L; y>::1  
細路,豆丁,不知天高地厚腸粉,一個就腸粉一個就馬桶都不如 _sQhDi  
唔好叫廁所為上,叫馬桶為上呀笨
QtLd(& !v  
睇得出你非常笨 aZmac'cz{  
你不會連廁所和馬桶也不知是什麼? VDlP,Mm*  
那你的名字也不要叫火仔 F1/BtGvQE  
叫傻仔好了 QwLS L<.  
還有 |P-kyY34  
你形容的什麼腸粉 M %!O)r#Pn  
根本和你一樣 @=K*gbq5  
其實你是否在暗示自己? /d> Jkv  
引用第49樓7088於2009-01-04 15:49發表的  : dB8  e  
@&GY5<&b  
意見要比到咁既話咁樣聽日地球會爆炸
PJAM_K;  
爆炸唔好連累我地
離線7088

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-01-04
引用第51樓廁所為上於2009-01-04 15:51發表的  :
睇得出你非常笨 SKo*8r   
你不會連廁所和馬桶也不知是什麼? @eP (j@(^  
那你的名字也不要叫火仔 H<   
叫傻仔好了
#66u<FaG  
呢d有乜咁奇 [ub)`-6 u  
佢連7088四個數目字都可以睇成豬粉腸三個中文字 ;oOv~ YB7H  
爆炸唔好連累我地
[jTZxH<  
ok u win
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-01-04
引用第52樓7088於2009-01-04 15:52發表的  :
ok u win
MpJ]1  
你知佢咁多字唔識打 \o5/, C  
又成日打埋d粗俗的字句 *a` _,Q{x  
仲要打到語無倫次 dl+c+w"  
我怕他受不住壓力 O`.IE? h#  
會心臟病發
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-01-04
樓主我來評評你的作品吧-_- o3.b='HAm  
以下的評價請不要打我(閃 B Wzo|isv  
sd |c/ayh~  
首先火仔你的作品是一個典型的「對答體」 Q'rX]kk_  
只有對話而沒有描寫等文字 W1[C/dDc  
sX(rJLbD  
你可以從天氣,招式,人物動作等等從而描寫 *!,k`=.([#  
使文章的內容更豐富 @XH@i+ {B  
牙財也說過,你要將讀者視為甚麼也不知道的人 `9 1?^T;\F  
如果你只是單單在對話中說出招式名字,而不加以描寫出招動作等等 l(~NpT{=V  
那麼讀者只會天馬行空 z[0t%]7l  
dDqT#N?Y  
將兩個遊戲故事溶合,這點子的確不錯 (~^KXJ{->  
但要注意的是事情的起因 /re0"!0y  
兩個不同的故事人物怎麼會走在一起? Jg@eGs\*  
sf C/Q"Zs  
文法等等的評價我會交由橙去接手XD
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-01-04
引用第52樓7088於2009-01-04 15:52發表的  :
ok u win
}Q_ }c9?  
樓主佢依家小幾? 3EyVoS6D  
引用第54樓炎‧龍於2009-01-04 15:54發表的  : SOvo%L@  
樓主我來評評你的作品吧-_- Y%8[bL$ d  
以下的評價請不要打我(閃 IR"=8w#MP  
~.Cu,>fV  
首先火仔你的作品是一個典型的「對答體」 2bTM0-  
只有對話而沒有描寫等文字 3NrWt2?  
.......
i",oPz7  
難得ibbs有人叫我牙財- -
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-01-04
引用第54樓炎‧龍於2009-01-04 15:54發表的  : 3NgyF[c  
樓主我來評評你的作品吧-_- LZA pz}  
以下的評價請不要打我(閃
首先火仔你的作品是一個典型的「對答體」 ]}BT'fky#  
只有對話而沒有描寫等文字 e",0Er FT  
.......
IHj9n>c)[  
這可能也是姬絲的傑作xdd q#.+P1"U  
引用第55樓goldcat0807於2009-01-04 15:55發表的  : P6;Cohfh  
p}h9>R  
樓主佢依家小幾?
rTM0[2N  
你這樣說樓主會生氣的 `6y\.6j  
誰叫他的情緒控制得不好 axdRV1+s  
隨時會暴走
離線7088

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-01-04
引用第55樓goldcat0807於2009-01-04 15:55發表的  :
樓主佢依家小幾?
Dhp|%_>  
佢中五好似 XB\n4 |4  
不過睇佢個樣連小一都不如
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-01-04
引用第43樓廁所為上於2009-01-04 15:47發表的  :
又係佢話有咩錯要提出
LkIbvJCV  
係呀,絕死佢囉 D``>1IA]  
馬桶為上 O,?aVgY  
哂我d post文位,我鍾意篇文點都唔得架,洗唔洗你淮許,你係我麥水,我老豆,我呀媽,我miss,我呀sir定係我同學 - WK  
馬桶為上,我係姐,洗唔洗踩呀,我果到有冇打任踩,有就話姐,係都唔係你地講啦呀嗎,係都中毒魔人同慘絕人寰啦呀嗎,佢講我知都唔會講到罵戰,最多又係文法搞好d啦,咁炸,你不如改名叫馬桶不如,拿我篇野同人地心靈雞湯,人地果d好我n咁倍,你竟然拿果d做比如,你馬桶唔馬桶d
離線7088

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-01-04
引用第55樓goldcat0807於2009-01-04 15:55發表的  :
難得ibbs有人叫我牙財- -
{>R'IjFc  
你係洛克人激鬥域同cz都咁叫架啦- -
點解咁春多文盲
快速回復
限100 字節

上一個 下一個