切換到寬版
  • 7909閱讀
  • 126回復

[自創小說]lfovs機甲鬥神傳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-01-04
引用第41樓7088於2009-01-04 15:46發表的  :
我同馬桶已經好「專重」佢
u:}yE^8@  
好啦 )VkH':yCM  
下次不要再說一些令人發火的事了 hx!hI1   
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 aB~=WWLR\  
g-2(W   
事情就這樣結束好吧? x3=SMN|a  
我們還是等火仔的新文章吧。
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-01-04
引用第58樓火仔於2009-01-04 15:56發表的  :
係呀,絕死佢囉 JX2@i8[ ~  
馬桶為上 J+f*D+x1  
哂我d post文位,我鍾意篇文點都唔得架,洗唔洗你淮許,你係我麥水,我老豆,我呀媽,我miss,我呀sir定係我同學 nj BK{  
馬桶為上,我係姐,洗唔洗踩呀,我果到有冇打任踩,有就話姐,係都唔係你地講啦呀嗎,係都中毒魔人同慘絕人寰啦呀嗎,佢講我知都唔會講到罵戰,最多又係文法搞好d啦,咁炸,你不如改名叫馬桶不如,拿我篇野同人地心靈雞湯,人地果d好我n咁倍,你竟然拿果d做比如,你馬桶唔馬桶d
2!g7F`/B  
我幾時有拿你篇野同人地心靈雞湯? Hge0$6l  
你真係有左老人痴呆? \WZ]'o6  
咩叫馬桶唔馬桶d? >vc$3%L[$  
你的腦袋出現了問題 = GZ,P (  
我還是第一次看見這麼可笑的人 nQ^ c{Bm:  
這個人就是傻仔 yq\p%z$:  
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的  : |eFce/  
0I"r*;9?K  
好啦 ^Z:qlYZ  
下次不要再說一些令人發火的事了 *waaM]u  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 H4IJLZ3G  
{_ >}K  
.......
.WT ar9e#  
看得出樓主不能控制情緒 4 {Af 3N  
我已經非常尊重他 6@geakq  
他要耍小孩子脾氣關我什麼事?
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-01-04
引用第59樓7088於2009-01-04 15:57發表的  :
你係洛克人激鬥域同cz都咁叫架啦- -
vZ/Bzy@|  
咁我點知炎龍大大知我叫牙財- -
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-01-04
引用第62樓goldcat0807於2009-01-04 15:58發表的  :
咁我點知炎龍大大知我叫牙財- -
k5/W'*P  
我想知咩叫絕死佢 dxK3462  
你能否解釋 VFL W @  
我不太懂樓主這個小朋友的意思 \ICc?8oL  
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的 : y;xY74Nq  
 w  
好啦 ^M~Z_CQL2  
下次不要再說一些令人發火的事了 t?;\'  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 Dwg_#GSr  
Bb zmq  
.......
&^1{x`Qo=  
你的工作量是否就是評分 ~zph,bk  
要加分給樓主嗎?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-01-04
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的  :
好啦 ~Y3X*  
下次不要再說一些令人發火的事了  /wT<p  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑
.......
Nn='9s9F?}  
樓主所講既「意見」定義係乜 S?<hs,  
我地既「意見」已經好「專重」
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-01-04
各位能停止一下嗎- -?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-01-04
引用第54樓炎‧龍於2009-01-04 15:54發表的  : eI,H  
樓主我來評評你的作品吧-_-  ) fQ1U  
以下的評價請不要打我(閃
首先火仔你的作品是一個典型的「對答體」 'Y0h w  
只有對話而沒有描寫等文字 53WCF[  
.......
__Zex5Y#-  
係到多謝炎龍板主咁睇我先同多謝佢既意見,呀橙都比左意見我架啦,都係果樣文法,至於下面果幾層一個叫馬桶為上同7088,我係唔會接受佢既意見,我更想打佢,第一:心靈雞湯果d係神手先作到咁好,我唔係神手,第二人身攻擊,話人小一,第三踩到人死死下就板主講 mx5#K\  
我同馬桶好(尊重)佢,7088講果d所謂尊重我真係受唔起,同賣另外,請以下人士講番點比番d位我作文 qP BOt;N  
馬桶(廁所)為上 7088(99),如果唔講加狂踩,我會告你地兩個 )kDB*(?  
K5^`,} Q^  
"p]!= "\  
7~Z(dTdSG  
我放大個字 我停哂野,你加下哂我時間,唔該你地一係就唔好睇一係就睇,但睇果事唔好嘈
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-01-04
引用第65樓炎‧龍於2009-01-04 16:01發表的  : ?|~KF:,#}  
7=/iFv[  
我停止 /cT6X]o8  
樓主繼續 ZUkM8M$c  
那你會怎辦? sI.p( -K Q  
只要他不繼續作出任何挑釁行為 [&g"Z"  
我不會再跟他繼續 ,0c]/Sd*p  
引用第66樓火仔於2009-01-04 16:02發表的  : pu5%$}dBE  
IhRdn1&  
係到多謝炎龍板主咁睇我先同多謝佢既意見,呀橙都比左意見我架啦,都係果樣文法,至於下面果幾層一個叫馬桶為上同7088,我係唔會接受佢既意見,我更想打佢,第一:心靈雞湯果d係神手先作到咁好,我唔係神手,第二人身攻擊,話人小一,第三踩到人死死下就板主講 Dt! <  
我同馬桶好(尊重)佢,7088講果d所謂尊重我真係受唔起,同賣另外,請以下人士講番點比番d位我作文 (eAz nTU  
馬桶(廁所)為上 7088(99),如果唔講加狂踩,我會告你地兩個
~ #7@;C<nt  
隨便告 8@Bm2?$}g  
看來你不太記得自己所作的行為 pHXs+Ysw +  
你真的要打? P\WFm   
我很害怕 <HtGp6q  
是否又要告你恐嚇 @ ]!9;?so  
我無將你同心靈雞湯既人比 6_:I~TTX  
你告我這項幹什麼? D|*yeS4>  
踩到人死死下? K|Eelhm  
何以見得?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-01-04
引用第65樓炎‧龍於2009-01-04 16:01發表的  : U>OAtiq JX  
7377g'jL  
早就停止左 )E}@h%d  
如果樓主所講既「意見」一定要正面 I\x9xJ4x  
咁樣就等呢篇文腐落去 684d&\(s  
我已經冇野好講
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-01-04
引用第67樓廁所為上於2009-01-04 16:02發表的  :
我停止 W+/_0GgQ3  
樓主繼續 PR]b ]=  
那你會怎辦? Wa7wV 9  
只要他不繼續作出任何挑釁行為 ]<C]`W2{  
.......
c#>(8#'.U  
如果有一方想繼續的話 k}p8"'O  
我只好扣分了事
離線7088

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-01-04
引用第69樓炎‧龍於2009-01-04 16:03發表的  :
如果有一方想繼續的話 b,YNCb]H  
我只好扣分了事
7KX27.~F  
66樓已經繼續 o{! :N>(  
早就停止緊
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-01-04
引用第69樓炎‧龍於2009-01-04 16:03發表的  :
如果有一方想繼續的話 Dr kTM<  
我只好扣分了事
jT =|!,Pn  
我睇上面果2位想開波多d囉,放賣大隻字,我停哂,係佢地哂我時間,哂緊我個post入面既位,咁加下我唔知點作落去 l"%80"zO  
唔信板主請自看
1條評分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-01-04
引用第70樓7088於2009-01-04 16:04發表的  :
66樓已經繼續 f4b9o[,s2e  
早就停止緊
v={{ $=/t  
我相信66樓是在回應52樓時準備的 KDq="=q  
:86:U 0^  
當然在準備的時候,準備的人只會看到60樓以上的回覆 nYj rEy)Q  
卻看不到65樓所說的。 R-S<7Q3E0=  
#%\0][Xf  
就是這樣。
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-01-04
引用第72樓炎‧龍於2009-01-04 16:07發表的  :
我相信66樓是在回應52樓時準備的
當然在準備的時候,準備的人只會看到60樓以上的回覆 *9EwZwE_K  
卻看不到65樓所說的。 q>.7VN[ vE  
.......
d#rr7O  
我是在發了67樓後才看見66樓 nc k/Dw  
引用第71樓火仔於2009-01-04 16:07發表的  : 1@}F8&EZ  
<|}Z6Ti  
我睇上面果2位想開波多d囉,放賣大隻字,我停哂,係佢地哂我時間,哂緊我個post入面既位,咁加下我唔知點作落去 ` Npa/Q  
唔信板主請自看
j8` B  
不知是哪位又說什麼kai什麼?
1條評分
離線7088

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-01-04
引用第73樓廁所為上於2009-01-04 16:08發表的  :
)/$J$'mcxd  
算了馬桶 [`\VgKeu  
唔好嘈落去
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-01-04
引用第73樓廁所為上於2009-01-04 16:08發表的  :
E)_n?>Ar  
我有對你在67的回應有評分麼?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-01-04
引用第75樓炎‧龍於2009-01-04 16:11發表的  :
我有對你在68的回應有評分麼?
Z yGoOk  
68樓是我的-_-
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-01-04
引用第75樓炎‧龍於2009-01-04 16:11發表的  :
我有對你在68的回應有評分麼?
DDeU:  
68樓不是我哦
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-01-04
引用第76樓7088於2009-01-04 16:11發表的  :
68樓是我的-_-
RjW wsC~B  
被弄得精神緊張了
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-01-04
因有人搞事,原定第二章中下章 a4*v'Xc5  
會係之後時間再開,另外之後位置會作文章用途,如有咩意見就打落去,但望各位不要比多邪面意見,例如某兩人 \|HtE(uCM1  
thx ~,)jZ-f w  
6W i n!4  
聲明出左,嚴重聲明多一次,我唔想再同d所謂意見人嘈,有咩事pm解決,唔好睇,想睇既就唔好嘈+慢慢睇,但唔好拿我篇野同心靈雞湯果d比,比唔到 C~En0G1  
3aqH!?rVU  
aXe&c^AR  
NUsxMhP  
:c*"Dx'D  
我嚴重對e兩個人既言行作出嚴重警告係最後警告.如果我之後既文章(隻係打後文章),又係e兩個罵戰大王嘈的話,我會馬上告比當值板主 2-4N)q  
我理得你咩星,係我到罵戰,我照殺,另外本人想炎龍板主大大在此當值。
[ 此帖被火仔在2009-01-04 16:20重新編輯 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個