切換到寬版
  • 1303閱讀
  • 16回復

比人勁吵我拉登狗.... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線皇道使者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-28
我同個lv133既EX打,我用亨利既....
佢就叫我唔好玩拉登,我就話看看點....
咁我地就係到打啦,跟住我扣到佢得番少少,之後比佢打死左。
之後話我死拉登狗.....
之後就走左喇....

我心想:亨利基本上得一招降龍唔算遠攻......唔通要我用一招同個齊招EX打咩.....

ps.成日比人吵我拉狗,我都好唔開心

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-28
其實咩叫做拉登??
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-28
我覺果個人好賤,比賽一定有d人係遠攻,有d人係近攻,咁唔通人地用域多同力奇打,用力奇果個人話用域多果個人唔可以用遠攻,咁唔通用域多果個人淨係用拳頭打用力奇果個人咩?????我講得對不對先????
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-28
根本D人唔鋸,就話你拉登
只要你係技術好,就算爆屈遠攻,你刀唔係拉登
仲有,victor無近攻,得遠攻,金咪次次刀係拉登咩
果D小白唔鋸就話人,呢D已經係家常便飯,你唔洗唔開心ka啵
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-28
引用第3樓love_miko2006-08-28 18:15發表的“”:
根本D人唔鋸,就話你拉登
只要你係技術好,就算爆屈遠攻,你刀唔係拉登
仲有,victor無近攻,得遠攻,金咪次次刀係拉登咩
果D小白唔鋸就話人,呢D已經係家常便飯,你唔洗唔開心ka啵

唉.....LFO多幾個好像你e種既人就天下太平......
有d人仲衰.....
比我勁殺,一次都未殺過我,跟住又話轉人再打,我就話食飯唔得閒打.佢就話我淆低啦,跟住對我絕交.....(十分無奈)

離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-28

個人好白
明知henry冇咩可能only用近招同你打就唔好打la
成日限人用咩招
你叫佢唔好出ex拳佢都唔肯la~
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-28
我都係咁~真係好賤,自己淆低又話人地淆低,又同我絕交~
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-28
引用第1樓~菲沙~2006-08-28 18:04發表的“”:
其實咩叫做拉登??

拉登..即係走黎走去用遠攻!!
離線toby8123000
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-28
引用第4樓☆金柑☆2006-08-28 18:35發表的“”:
唉.....LFO多幾個好像你e種既人就天下太平......
有d人仲衰.....
比我勁殺,一次都未殺過我,跟住又話轉人再打,我就話食飯唔得閒打.佢就話我淆低啦,跟住對我絕交.....(十分無奈)

唔駛咁灰心既~
亨利呢個人物,唔用拉登,咁用咩呢= =''唔通專登行去人地道用穿心矢咩???
其實只係d人唔夠人打,就話人拉登~
我都試過好多次啦,有人次我用阿deep都有人話我拉登= =''個d人真係好賤耶~
如果你俾人話拉登,你可以叫佢一齊唔好用技,淨係用拳頭同佢打囉!
咁樣咪知道係技術定係拉登囉!
版主,我撐你呀!!!
8k f: http://i118.photobucket.com/albums/o106/toby8123000/2007_7_8_2021.46.jpg?t=1185192246
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-28
引用第8樓toby81230002006-08-28 20:43發表的“”:
唔駛咁灰心既~
亨利呢個人物,唔用拉登,咁用咩呢= =''唔通專登行去人地道用穿心矢咩???
其實只係d人唔夠人打,就話人拉登~
.......

穿心都可以避姐......
ps.多謝你先㊣

離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-29
難為你係版主,咁的話都講得出

仲有D小白,聽清楚甚麼係拉登
用henry唔代表係拉登,係睇你用成點

講番先
遊擊=/=拉登 , 遠攻=/=拉登
唔好同我講話henry得一招遠攻就係度屈拉登箭呀
拉登唔係咁解
即是無心進攻
不斷逃走,迴避不是逃走
就算打唔中都照出

亦可以咁講(一個例子)

通常都係狂走

之後儲夠魔出招

儲夠魔繼續出招

一係就最到最左~出遠攻

人地過黎又走開狂出遠攻

簡單來說...屈招only~

你同過愛神屈比特(bank)打就會明
佢係一個有品的henry例子
離線~{景}~

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-29
個ex唔會係暗塵 宿掛 ?!
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-29
引用第11樓~{景}~2006-08-29 09:41發表的“”:
個ex唔會係暗塵 宿掛 ?!

暗塵 宿係150lv的,所以唔係佢

路少唔會咁容易比人打低的
除非用狗招la
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-29
引用第8樓toby81230002006-08-28 20:43發表的“”:
唔駛咁灰心既~
亨利呢個人物,唔用拉登,咁用咩呢= =''唔通專登行去人地道用穿心矢咩???其實只係d人唔夠人打,就話人拉登~
.......

請小心你的說話
話你知亨利打埋身都可以好勁
同埋你個句野,令我極道反感
穿心根本係可以玩埋身
只係睇你怎樣用或打only
我覺得穿心打埋身重勁
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-29
我覺得亨利D招可以作出好多變化,穿心矢其實主要係遠攻,不過必要時可以作解圍之用:有一次俾班特種狂射我,佢地射到我D血唔夠100個陣,我難得有一次跌低既機會,我一起身就狂用穿心矢KO佢地,咁樣我先拾番條命,其實降龍掌你唔好睇佢好似好廢,其實佢極度實用,如果連埋霸王上弓可以互相發揮,不過提醒一下大家,呢招只係岩打VS,仲有要SP過1000既人先好敢去試,我個亨利而家115LV,連SP都未過1000(底同加裝都係未過-_-),所以大家唔好學我,對付龍翼EX唔駛狂用穿心矢,用矢雨同降龍掌已經可以屈死佢,矢雨可以話係前衝型招式既剋星,只要遲佢四分一秒出呢招就可以破解任何前衝型招式(有機會失敗),至於降龍掌,我提議可以滾地滾到去人地身邊再駛出,可以食晒成招降龍掌(降龍掌唔止個掌有攻,佢衝上去個下都有兩HIT),或者先出霸王上弓,咁樣命中率雖然減少,但係威力大大加強,都係個句,SP過1000先好做

寫得唔好唔好鬧我呀><
1條評分
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-08-29
其實我覺得打VS除左出穿心同降龍外矢雨都勁好用-_-
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-08-29
引用第15樓~瘋人~2006-08-29 13:03發表的“”:
其實我覺得打VS除左出穿心同降龍外矢雨都勁好用-_-

矢雨突擊好玩d,勁快既速度都可以打中人,對手都唔知發生咩事= ="

快速回復
限100 字節

上一個 下一個