切換到寬版
  • 84956閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1420樓  發表於: 2010-10-20
引用第1416樓dwchan於2010-10-20 14:41發表的  : E3.W#=o  
喔喔喔~ y?R <g^A  
終於更新了~ fbx;-He!  
撒卡好性感@@
cVP49r}}v  
我沒有感覺 |$|nV^y  
v0jz)z<#  
引用第1417樓pinkyjohnny於2010-10-20 14:47發表的  : ]uj.uWD  
小銀果然強 Tm~#wL +r  
撒卡個頭好專業 U*qK*"k  
用鼠繪的嗎? !P i? !  
9V4V}[%  
On96N|  
.......
2Z IpzH/8  
不強.... 8w@W8(3B  
專業? u7y7  
還差太遠... nE "b`  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... `aWwF} +Y  
反而線我就是用鼠繪拉線絛 2h? r![  
fY\tvo%  
引用第1418樓andickb123於2010-10-20 15:09發表的  : 4K?H-Jco  
個頭髮既繪畫手法好好,我超喜歡喔=v=
KbuGf$Bv  
是嗎... e,j? _p  
引用第1419樓無神論乂於2010-10-20 19:07發表的  : L&gEQDPgq|  
好想拉開佢件杉 ==
k~9Ywf  
色鬼 $qyM X[  
>G3 J3P(  
===== # V9hG9%8  
OHtZ"^YG  
下回送上迪倫...
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1421樓  發表於: 2010-10-20
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整
[ 10238252在2010-10-20 21:21重新編輯此帖 ]
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1422樓  發表於: 2010-10-20
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的 : 3A/MFQ#2  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
X10TZ  
>oYwzK0&  
先看清楚 然後發問 $[;eb,  
\J g#X:d  
不強.... L#MxB|fcr  
專業? hpe s  
還差太遠... O. f3 (e!  
鼠繪不會上到美麗的筆的.... X?xm1|\  
反而線我就是用鼠繪拉線絛
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1423樓  發表於: 2010-10-20
引用第1422樓小銀saki於2010-10-20 21:29發表的  : T1 .@Tbbt  
J, U~ .c  
我的意思係用咩筆刷拉
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1424樓  發表於: 2010-10-20
引用第1423樓10238252於2010-10-20 22:21發表的  :
我的意思係用咩筆刷拉
'v)+S;oB  
v)pWx0l=  
鼠繪不會上到美麗的筆的 $ $+z^%'_  
O/@ [VPf  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的! (Gs g+c   
K?eo)|4)DB  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣 IMEoov-x  
+T;qv x6  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果! }Ec"&  
引用第1421樓10238252於2010-10-20 20:57發表的  : GY :IORuA4  
我想知你頭髮的陰影用滑鼠點整[表情]
Ghe=hhZ  
可以做到 看你如何花功夫 ai2}vR  
D4T+Gk"n  
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! n-WvIy  
============== B}T72!a  
l/M+JT~R  
什麼是線絛?怎用鼠繪拉? _CT|5wQF<  
wpmtv325  
SAI y5 +&P  
用鋼筆 大小0..5/1.0 畫出一絛線 -v&srd^  
V!!'S h  
然後按下 ctrl 看見那一些點 就可以拉出一絛不同彎曲的線 6?~pjMV  
N|d@B{a(  
只要按下shift 就可以把全點一起拉去 | mX8fRh  
I<#kw)W!  
按下AIT 就可以把黠消除 4K% YS  
?!vW&KJZx  
明白沒有?
離線我唔係人
發帖
icash
只看該作者 1425樓  發表於: 2010-10-20
人來!!給我把她的褲子脫下來!~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1426樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到! e V#H"fM  
============== #B[>\D"*  
.......
'rgV]Oy  
vJs /ett  
7 #`:m|$  
鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 O5w\oDhMb  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 *{bqHMd4L  
[;bLlS,  
什麼是線絛? 吾識答你 |ipppE=  
怎用鼠繪拉?  我地用字吾同姐
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1427樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 @QofsWC  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 utXcfKdt  
.......
e:]$UAzp  
我都更唔知道你講咩野! ! WmpnPr1  
我想講! w@4+&v>O  
你要問可唔可以問清楚D! A@4Cfb@  
咩野陰影效果! l d@^ $  
你是指什麼 l#Tm `br  
咩野線絛!? }`X$ '  
可能我理解能力差啦! aVlHY E  
你問點用鼠繪拉? ?!ig/ufZ  
你是指線線定係咩野!? :zCm$@  
我都答左你點拉啦? fHiCuF  
你唔知我講咩可能我語言有問題啦! VmW_,  
b({2|R  
吾知你UP乜 cjL!$OE6  
>>我係指鼠繪跟繪圖版唔一樣!!! K{c^.&6D  
Cn,dr4J[  
"世上冇野係冇可能" t t=$:}A  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 F^ f]*MhT"  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀 z)0Fk  
我對電繪仲未認識到更多 ! xiiZ'U  
大大 請你教教我啦 >3JOQ;:d8  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀 DI\^ +P  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 7D,+1>5^Ne  
w?[)nlNW  
世上冇野係冇可能 la-+ `  
X*sF-T$.  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面=] fAK  
] 3v  
引用第1樓10238252於2010-08-28 01:05發表的  : _ n>0!  
最特別的係天尊生氣時會有瞳孔 O =fT;&%.  
其他時間係冇既 [表情]
.'4 *'i:  
你問咪d無聊野做咩? 5segzaI  
我鍾意加咪加lor
[ 小銀saki在2010-10-20 23:02重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1428樓  發表於: 2010-10-20
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 A4# m&o  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 Nb$)YMbA  
.......
f; 22viE  
嗯!請教人還這種語氣! WN0^hDc-  
m?csake.Me  
回SAKI:冷靜
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1429樓  發表於: 2010-10-20
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  :
你問咪d無聊野做咩? K(_nfE{  
我鍾意加咪加lor
{RzlmDStV  
<$UY{"?  
算啦 既然你都吾知我講咩野 O|8p #  
當我冇問過你 rc"Z$qU?  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 `InS8PLr  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀 U?kJXM2  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 kefQH\<X  
你鍾意LOR =] M[X& Q  
請你教教我啦 1X=}  
冇問題呀 有埋圖TIM Jo2:0<VL  
s]}P jh8  
E*CY/F I_  
[Y5B$7|s<  
PS: D@! #79:)  
你問咪d無聊野做咩? P[D ^*}  
我鍾意問咪問lor
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1430樓  發表於: 2010-10-20
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  :
算啦 既然你都吾知我講咩野 58WL8xu  
當我冇問過你 c\7~_ w2  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 hbn2(e;FZ  
.......
IRD?.K]*  
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1431樓  發表於: 2010-10-20
引用第1430樓dwchan於2010-10-20 23:27發表的  :
我不是精通電繪,但以我所知,鼠繪不能做到 但能仿出呢個效果~
UhXZ^ k3  
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1432樓  發表於: 2010-10-20
引用第1424樓小銀saki於2010-10-20 22:29發表的  :
鼠繪不會上到美麗的筆的  
那陰影 筆鼠繪是拉不到的!  
但可以花功夫時間技巧去做到一樣

如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!
可以做到 看你如何花功夫
但筆刷的效果滑鼠就一定做不到!

BUvE~l.,|  
B"P-h^oiV  
%a$ l%8j&  
引用第1427樓小銀saki於2010-10-20 22:56發表的  : -C1,$mkj  
sT ]JDC6  
"世上冇野係冇可能" K*NCIIDh  
>>哦! 真係唔好意思啦 不如你教反我啦 _[SW89zk  
我真係想知道點用老鼠拉出一絛跟繪圖版一樣ge筆刷效果呀   @|BaZq,g  
我對電繪仲未認識到更多 ! Te_%r9P|2  
大大 請你教教我啦 `o4alK\  
我正係識用鼠繪用勁多時間畫出一幅跟筆刷效果差唔多ge野呀   cdY|z]B  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀
> PHin%#  
`\Z7It?aDs  
C+tB$yahO  
RE 6d&#N  
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : bh V.uBH  
}M*yE]LL;Z  
,aq0Q<}~lc  
算啦 既然你都吾知我講咩野 ^/b3_aM5d  
當我冇問過你 vVBu/)  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 R+}7]tva6C  
.......
aGSix}b1P  
哇! ny'?Hl'Q  
好勁啊!! #k?uY g8  
小教學! ~?E.U,R  
仲要簽埋名! \2]M &n GT  
這裡原來還有神人的! 我係時候收山 跟呢位師父學野啦!
)jc`_{PQg  
->_rSjnM{  
請問你教過我d啥?
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1433樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 連回警告 (2010-10-20 23:43) —
引用第1429樓10238252於2010-10-20 23:18發表的  : UmEc") 3  
算啦 既然你都吾知我講咩野 R^*%yjy9  
當我冇問過你 <<<有得當???我殺左人 當我無殺過得唔得? q# C;iK4  
但係就唔識點好像繪圖版一樣 一筆就搞掂呀 %7}ibz4iF  
我絕對冇話過一筆就可以搞掂呀<< HAKB@h)  
但我係問緊點一筆搞掂?
[[FDt[ l4  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 P z< \q;  
你鍾意LOR =] <你估下有無可能? Te d1Ky2O  
請你教教我啦 xky +"  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀
Mj!g1Q  
RwyX,|  
sor連回了
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1434樓  發表於: 2010-10-20
引用第1432樓小銀saki於2010-10-20 23:36發表的  :
哇! P1G;JK  
好勁啊!! &iI5^b-P  
小教學! ,hSTR)  
仲要簽埋名! :q34KP  
.......
WJU[+|J  
多謝比面 M!4}B  
另外我吾係神人 i+ @t_pxc  
致乎你收吾收山吾關我事 %LjhK,'h  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! .dPy<6E  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
離線呀榮
發帖
icash
只看該作者 1435樓  發表於: 2010-10-20
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫   
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1436樓  發表於: 2010-10-20
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 +^<-;/FZue  
另外我吾係神人 &k@r23V7r  
致乎你收吾收山吾關我事 |yYu!+U  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! 2>h.K/pC  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~!
.......
lQl  
p?Jx2(%m  
請教我畫頭髮 = = *Ry{}|_8  
請教我畫線條= =
8j jq)d4#  
跪拜
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1437樓  發表於: 2010-10-20
— (dwchan) 給我冷靜一下 (2010-10-20 23:49) —
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  :
多謝比面 Ika(ip#]=  
另外我吾係神人 Jwe9L^gL  
致乎你收吾收山吾關我事 WN9K*Tt~o&  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! C ]+J  
好呀 平時晚上10點後吾好揾我 因為我訓左~
.......
| x/Z qY  
答左我問題先啦!369 ylPDM7Ka  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 qb?9i-(  
我答左你你又要踩 rBrJTF:.  
你入來踩場我緊係要收山啦 d,*#yzO  
又理解唔到我講咩野 L_QJS2  
哎...可能我理解錯誤啦!
Av"^uevfs  
FAIL 依家幾點?
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1438樓  發表於: 2010-10-20
引用第1433樓小銀saki於2010-10-20 23:42發表的  :
sor連回了
LS{t7P9K  
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀?? iw?*Wp25  
冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ?? CH4 ~9mmE  
我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1439樓  發表於: 2010-10-20
引用第1438樓10238252於2010-10-20 23:50發表的  :
你又吾知我講咩野 吾當當我冇問過你 甘你想點呀??冇問題呀 有埋圖TIM 真係多謝你啊 但係我唔係想問呢d呀 甘你想問咩呀 ??我要唔著太空衣 飛上天空 去咪太空 入咪太陽裹面 你甘想飛去天空 你米自己諗計LOR
+`s %-}-r  
講清楚d會死?唔通真係當? R0_O/o+{  
我想讚你炸 那麼大個點用一筆去做效果都見唔到 眼殘? Qk q9oZ  
你神人 你唔教我點得呢? 'mR9Uqq\  
我唔想罵戰鳥~ v cZg3:j  
因為唔小同d無聊的小_雞講野 :UDT! 5FNO  
你要同我吵 我唔介意比msn你 請pm我 B`i 5lD  
你呢d無聊的問題 你想我點答? ?O.1HEr  
問題係 你未答到我的重點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個