切換到寬版
  • 84953閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1440樓  發表於: 2010-10-20
引用第1437樓小銀saki於2010-10-20 23:47發表的  :
答左我問題先啦!369 3HW&\:q5'M  
你更係神人啦 問人仲要那麼勁的語氣 x5V))~Ou  
我答左你你又要踩 6,MQT,F  
你入來踩場我緊係要收山啦 Yyr9Kj:  
.......
-A=3W3:C  
吾好意思 我D語氣勁得濟 搞到你甘嬲TIM DdU w ~n,  
又係你要我教你 而家又話我踩場 甘你想點呀?? *?]<=IV?  
PS: 無聊的問題 係你提出的
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1441樓  發表於: 2010-10-20
引用第1440樓10238252於2010-10-20 23:55發表的  :
吾好意思 我D語氣勁得濟 搞到你甘嬲TIM u@`a~  
又係你要我教你 而家又話我踩場 甘你想點呀?? h]+;"v6 /  
PS: 無聊的問題 係你提出的
LHXR7Fjc  
你對號入座??? 千幾張貼得你一個踩場??? i/H;4#Bz  
你理解唔到又話無聊 gmgri   
又要當無講過 你想點
>]xW{71F@  
pm傾啦!!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1442樓  發表於: 2010-10-21
不要吵了,我可在線上啊 kGo2R]Dd[  
wy tMoG\  
不如這樣好了,102你冷靜的說說的畫法 n%#3x o a  
大家也是同道中人,不要太火 lS7L|  
cNxxX!P/  
4%w<Ekd  
[ dwchan在2010-10-21 00:10重新編輯此帖 ]
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1443樓  發表於: 2010-10-21
引用第1441樓小銀saki於2010-10-20 23:59發表的  :
你對號入座??? 千幾張貼得你一個踩場??? * jWh4F,  
你理解唔到又話無聊 KN`k+!@/7  
又要當無講過 你想點
-6s:D/t1'  
pm傾啦!!
g3&nxZ  
千幾張貼得你一個踩場 自已睇返1437樓   :q*w_*w  
我吾覺我理解能力有事 K8MET&  
而家係你要我教你 有D誠意自已PM我 o5DT1>h  
PS:恭起你 你成功甘令我白費左甘多時間同你討論
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1444樓  發表於: 2010-10-21
引用第1443樓10238252於2010-10-21 00:05發表的  :
千幾張貼得你一個踩場 自已睇返1437樓   R2a99#J  
我吾覺我理解能力有事 Xm>zT'B_tJ  
而家係你要我教你 有D誠意自已PM我 YW&K,)L@  
PS:恭起你 你成功甘令我白費左甘多時間同你討論
OObAn^bt  
呢d無聊的問題我唔會再答了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1445樓  發表於: 2010-10-21
不要吵了,我可在線上啊 l`N#~<.  
DMG'8\5C  
媽的,冷靜一點可以嗎  .Vnb+o  
不如這樣好了,102你冷靜的說說的畫法 NWFh<  
大家也是同道中人,不要太火 z=U+FHdh/-  
下面你有用你上面所說的方法嗎 W0sLMHq  
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1446樓  發表於: 2010-10-21
引用第1431樓10238252於2010-10-20 23:32發表的  :
不如你上網查下係筆壓係統出先定筆刷選項出先?
bk<Rp84vL  
鼠繪能做到筆刷的效果嗎? y@I 9>}"y  
無可能! d%qi~koN_  
如果有可能! k6ry"W3  
那麼 就不會有繪圖筆出現了!!! YAT@xZs-  
=繪圖筆沒了筆壓
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1447樓  發表於: 2010-10-21
引用第1446樓小銀saki於2010-10-21 00:12發表的  :
鼠繪能做到筆刷的效果嗎? N7lg6$s Aj  
無可能! "A+7G5  
如果有可能! 'a+^= c  
那麼 就不會有繪圖筆出現了!!! o[_,r]%+D  
.......
Oo; ]j)z  
鼠繪吾用筆刷畫 甘又用咩畫呀?? W[Q<# Ju  
繪圖筆係貪佢筆壓方便渣 T~/>U&k}J  
你試試開鋼筆圖層 睇下有冇一様野叫筆壓??
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1448樓  發表於: 2010-10-21
引用第1447樓10238252於2010-10-21 00:17發表的  :
鼠繪吾用筆刷畫 甘又用咩畫呀?? @, fvWNI  
繪圖筆係貪佢筆壓方便渣 0~BaQ, A @  
你試試開鋼筆圖層 睇下有冇一様野叫筆壓??
7O*Sg2B  
我係答緊你! Cn 5"zDK$  
鼠繪無可能做到筆刷效果啊! tDL.+6/  
鋼筆可以用鼠繪拉線!!! fK=0?]s}I  
你係咪理解錯誤啊!? 2c[HA  
筆壓都唔知咩野!? D1-/#QN$1  
繪圖筆你有無用過啊!? cKkH*0B5  
繪圖筆的筆壓你知唔知係咩野!??? ~L<"]V+B  
支支繪圖筆都會有筆壓架!!! 5[X%17&t  
鼠繪就係一按下去ok 但係唔係筆壓啊! <t(H+ykh  
唔好識小小就扮野時好唔好? h?/E/>  
我真係好直接講!! P ah@d!%A  
你的畫係咪好好睇? - JEPh!oTt  
H*k\C  
[ 小銀saki在2010-10-21 01:29重新編輯此帖 ]
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1449樓  發表於: 2010-10-21
引用第1448樓小銀saki於2010-10-21 00:19發表的  :
我係答緊你! 4Dzg r,V  
鼠繪無可能做到筆刷效果啊! V/\Y(Mx c  
鋼筆可以用鼠繪拉線!!! g?xXX /Qe  
你係咪理解錯誤啊!?
M __S)  
我:繪圖筆係貪佢筆壓方便渣 FsOJmWZ  
你:支支繪圖筆都會有筆壓架!!! w6> P[oW  
唉...我不能捉摸能你ga思考方式 1!)'dL0mI  
不過我而家要訓la 有咩明天再討論
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1450樓  發表於: 2010-10-21
引用第1449樓10238252於2010-10-21 00:24發表的  :
唉...我不能捉摸能你ga思考方式[表情] aUa+]H[  
不過我而家要訓la 有咩明天再討論
]vR Ol.  
你更係捉摸唔到啦! ex~"M&^  
你根本就唔明 唔識! 你點捉摸到!!??? 32 j){[PL3  
請問 dw 你明我說什麼嗎??
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1451樓  發表於: 2010-10-21
Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
引用第1450樓小銀saki於2010-10-21 00:27發表的  :
你更係捉摸唔到啦! Bkn]80W  
你根本就唔明 唔識! 你點捉摸到!!??? /160pl 4  
EGv]K|   
繪圖筆可以以自己落筆的力度,來做出線條的變化,對吧
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1452樓  發表於: 2010-10-21
Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
引用第1451樓dwchan於2010-10-21 00:32發表的 Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋) :
繪圖筆可以以自己落筆的力度,來做出線條的變化,對吧
01 +#2~S  
全中!就是那麼簡單!
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1453樓  發表於: 2010-10-21
Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
— (dwchan) 這是最後的警告 (2010-10-21 01:41) —
引用第1450樓小銀saki於2010-10-21 00:27發表的  :
你更係捉摸唔到啦! d{WOO)j  
你根本就唔明 唔識! 你點捉摸到!!??? J7EWaXGbz  
O]="ggq&  
老實講 我同你up甘耐對我黎講真係白費心機 =NK'xPr  
我袋錢入你袋 你都吾要 QDK }e:4q  
喂!你乜都明呀 cF9ZnT.  
去太空做大畫家呀 4},Y0QXw  
訓la  bye~
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1454樓  發表於: 2010-10-21
Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
引用第1453樓10238252於2010-10-21 00:35發表的 Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋) :
老實講 我同你up甘耐對我黎講真係白費心機 =@ P(cFJ/  
我袋錢入你袋 你都吾要 Vq OTrB1w/  
喂!你乜都明呀 .v=n-k7  
去太空做大畫家呀
"x:-#2+h  
離咩題! oq>jCOVh  
白費心機比反我講就係lor!!! :Xx7':5  
事實 只係呢d 那麼簡單的野!!! `B3YP1  
你都唔明!!  o/RGzPR  
我up咩都明!!?? op&j4R  
點解dw會明!!?? Dn>C :YS`  
你又唔知我講咩?? .lz= MUR  
你理解有出現問題???! ~(  rZ)  
做咩無啦啦要去去太空做大畫家!!??? {@" F/G+  
我真係好想問下!!
gV5mERK s  
=========================== O15~\8#'  
3Dh{#"88  
就算你發問什麼回答什麼!!!我不會作出任何的回覆!!!我認為你太過分!!!不但語氣起先!!!! 1iM(13jW  
而且不段逃避問題作出無意義的解答!!!!!!!
!D 'A  
S ->Sp  
============================================ sv\=/F@n  
$qoal   
DW抱歉了! 我在這樣搞出這樣的氣紛! Y\(?&7Aax  
可能我真的太過小氣,這事情我激動了!我可能理解/回答的能力極有問題! `RqV\ 6G+  
這事情可能是我錯! PDh!B _+  
可能一排都不能送上畫! 各位 對不起
!!
[ 小銀saki在2010-10-21 01:28重新編輯此帖 ]
1條評分
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 1455樓  發表於: 2010-10-21
唉..人有不同畫法自然唔同嫁啦.. gF~ }  
小小問題其實冇什麼我罵 /'>ck2drjk  
放鬆D ~!~~~!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1456樓  發表於: 2010-10-21
再罵重罰(完)
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 1457樓  發表於: 2010-10-21
小銀啊!別意氣用事! g%f6D%d)A  
個個人嘅畫法都5同,不用理會別人那套 .t|B6n!  
你看!你看你畫的畫多麼的美,有多麼的人在追 VpmD1YSn  
今次的撒卡已經顯示到你又更上一層樓了 '"Y(2grP  
別要令支持你的人失望吧 HFrwf{J  
繼續畫啦
閃光昇龍霸
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 1458樓  發表於: 2010-10-21
對呀,不要敗給小說團那些易放棄的人 Z`Sbq{Kx  
小銀的貼一直在第一層已是實力的證明吧
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 1459樓  發表於: 2010-10-21
引用第1426樓10238252於2010-10-20 22:48發表的  :

鼠繪不會上到美麗的筆的 吾知你UP乜 -fCR^`UOS  
如果你沒有繪圖版是沒有可能做到這種效果筆刷的效果!  世上冇野係冇可能 ]m< z  
.......
7X`]}z4g  
我都唔知你係咪有病 VtnVl`/]  
你問人點畫仲要少人 Bx 9v2x.  
369 d.Ep#4  
:^H2D=z@  
引用第1434樓10238252於2010-10-20 23:43發表的  : N/6! |F  
^Cy=L]  
多謝比面 <kOdd)X  
另外我吾係神人 @ q:S]YB   
致乎你收吾收山吾關我事 'B yB1NL  
係時候收山 跟呢位師父學野啦! It:,8  
.......
1=z6m7@'-  
z,xGjS P  
好威咩 聽講好似你你問人點畫先 而唔係人地問你點畫先thx :Fh#"<A&&  
fail點:扮高檔x.x
1條評分
快速回復
限100 字節

上一個 下一個