切換到寬版
  • 84955閱讀
  • 1499回復

[遊戲手繪圖](更新) 當變終極迪倫成女生時(請準備嘔吐袋) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線623
發帖
icash
只看該作者 1460樓  發表於: 2010-10-21
直接D講句:EQ真是低得很
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1461樓  發表於: 2010-10-21
引用第1457樓pinkyjohnny於2010-10-21 09:15發表的  : m{IlRf'  
小銀啊!別意氣用事! E7X6RB b  
個個人嘅畫法都5同,不用理會別人那套 odhcD;^X1  
你看!你看你畫的畫多麼的美,有多麼的人在追 q/s-".%P  
今次的撒卡已經顯示到你又更上一層樓了 4.O)/0sU  
別要令支持你的人失望吧 #C9f?fnM  
.......
f_~T  
;hT3N UCA  
引用第1458樓andickb123於2010-10-21 09:52發表的  : )D8 op;Fn  
對呀,不要敗給小說團那些易放棄的人 UmR)L!QT8  
小銀的貼一直在第一層已是實力的證明吧
8eXe b|?J  
XGa8tI[:X  
l.}PxZ  
引用第1460樓623於2010-10-21 17:20發表的  : ,6^<Vg  
直接D講句:EQ真是低得很[表情]
`OW'AS |  
&^`Wtd~g  
我自己都同意...這一點我一定要反省 %\JGDM*m  
cv'8_3  
不果我在此從新道歉 SU0SsgFB  
令到人們對我"刃"像改觀.... g[} L ?  
諗深一層 其實我仲咩野發那麼大的火... Fb,*;M1'  
自己的情緒太暴動了 #}7T$Va  
又小氣 忍耐能力又差... HPtMp#`T  
我太沒有用... hK?GIbRZ  
我平時情緒當失控時.... a%%7Ew ?  
心情就不心做任何事 EyK!'9~a  
f^p BXz9&=  
不果謝謝大家
[ 小銀saki在2010-10-21 18:39重新編輯此帖 ]
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 1462樓  發表於: 2010-10-21
Re:Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
引用第1454樓小銀saki於2010-10-21 00:38發表的 Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋) :
離咩題! %{ BV+&  
白費心機比反我講就係lor!!! ip?]&5s  
事實 只係呢d 那麼簡單的野!!! qJG;`Ugl:  
你都唔明!! Zh8\B)0unn  
.......
H9WYt#  
嘩 一晚冇見 多左甘多親友團 P0 0G*iY~\  
喂 吾好意思 :Wbp|:N0  
我太過高估你對畫畫的知識啦 k| OM?\  
我以為你問我點用滑鼠做出繪圖筆的筆壓效果 SPqJ [ F  
搞甘叉耐原來係問我乜野係繪圖筆的筆壓效果 kn:hxdZ  
唉 同你講電繪技巧真係我吾岩 NfDS6i.Fqp  
鼠繪能做到筆刷的效果嗎? Zj[m  
無可能! ? .>W [  
如果有可能!   lw3H 8[  
那麼 就不會有繪圖筆出現了 zY/O h9`=v  
=繪圖筆沒了筆壓
xd{.\!q.  
鍋可吾可以煮熱食物呀 i$kB6B#==  
點解鍋可以整熱D食物 5WI bnV@  
世上點解又有微波爐呀? d>[i*u,]/  
喂 吾好意思  我吾似其他人鐘意擦鞋 O _9r-Zt^  
比人話兩句 冷靜都做吾到 "rMfe>;FJ  
本性出番曬黎 又小學雞 又咩語氣起先 小小氣都受吾到 將來點出黎撈呀?   p&I>xu8fl  
回DW:果副畫係冇用我個方法 原因一:我懶  原因二:我有電繪版 A.b^?k%I  
回1459樓  噢~ 親友團  原來我看起來係扮高檔 吾好意思波 hurt到你個fd~
1條評分
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1463樓  發表於: 2010-10-21
引用第1435樓呀榮於2010-10-20 23:43發表的  : l\0PwD  
我想CC你畫的達爾 唔知可唔可以畫 [表情]  [表情]
 6 w d  
好的 我會試一試吧 Tp @Yn  
Q1Qw45$  
慢慢等待
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 1464樓  發表於: 2010-10-21
引用第1463樓小銀saki於2010-10-21 19:11發表的  :
好的 我會試一試吧[表情]
慢慢等待[表情]
B4*,]lS?  
.@r{Tq,%q8  
小銀大大復活!! H[g i`{c  
太好了 EQ"_kJ>81Y  
更新更新(被打)
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1465樓  發表於: 2010-10-21
引用第1464樓yee66dicky66於2010-10-21 19:13發表的  :
小銀大大復活!![表情] dDYor-g>  
太好了[表情] obX2/   
更新更新(被打)
1 !.P H   
謝謝你支持 I=E\=UTG,5  
EL *l5!Iu  
不果我復活有什麼用 MA 6uJT  
Ej@N}r>X  
這裡還有更神的人 pL.~z  
SS nrTCq~LO(  
full combo!! 2Y}A9Veb  
excellent!!!! <Lle1=qQ  
*:chN' <  
我只有拿b...
[ 小銀saki在2010-10-21 19:31重新編輯此帖 ]
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 1466樓  發表於: 2010-10-21
.
畫張超性感版風尊 ,S=ur%  
kCU (Hi`Q  
唔好變佢性 畫得比原先更性感 nTPq|=C  
6t`cY  
另外畫張旋龍 又係性感版 乳大既- - )ocr.wU@  
YZ^;xV  
thx哂 感激不盡 HY7#z2L  
]hi5 nA  
樓主不要氣餒 有時做野係有點阻礙的 j|ZhGerp  
agPTY{;  
堅持下去 風暴過後是另一反平靜 10e~Yc  
a.s5>:Ct  
加油加油

離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 1467樓  發表於: 2010-10-21
Re:(更新)1462樓 (請準備嘔吐袋)
引用第1465樓小銀saki於2010-10-21 19:17發表的  :
謝謝你支持
不果我復活有什麼用[表情]
.......
;30SnR/  
但大大復活也很有用 aV`_ @F-8  
睇靚畫
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1468樓  發表於: 2010-10-21
Re:Re:(更新)1462樓 (請準備嘔吐袋)
引用第1466樓~臭屁蟲~於2010-10-21 19:46發表的 . : <.".,Na(J0  
畫張超性感版風尊
唔好變佢性 畫得比原先更性感
另外畫張旋龍 又係性感版 乳大既- - .F},Z[a&  
.......
T/]f5/  
Z7XFG&@6  
T.}Y&,n$$5  
諗深一層 F.),|t$\  
s@IgaF {  
其實最重要就是結果 說那麼多有什麼用 }`.d4mm  
&EmG\vfE  
謝謝你噢 gCq'#G\Z  
L3=5tuQ[5  
引用第1467樓yee66dicky66於2010-10-21 19:47發表的 Re:(更新)1462樓 (請準備嘔吐袋) : Qk72ra)  
+/ rt'0o  
但大大復活也很有用[表情] V]NCFG  
睇靚畫[表情]
2Gh&h(  
他比我強得多呢 VwOcWKD  
s  }Ql9  
我的畫怎樣如他呢
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1469樓  發表於: 2010-10-21
Re:Re:Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋)
引用第1462樓10238252於2010-10-21 18:55發表的 Re:Re:Re:(先停止更新)當小銀被某名神人踩場時(要準備嘔吐袋) : NfUt\ p*  
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!
>, [@SF%  
你自找的,我最後警告也發了還在吵啥!? ,l Y4WO  
封3天好了
離線
發帖
icash
只看該作者 1470樓  發表於: 2010-10-21
不中聽,我改,閃
[ 迪在2010-10-21 22:44重新編輯此帖 ]
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1471樓  發表於: 2010-10-21
引用第1470樓迪於2010-10-21 20:37發表的  : _&/ {A|n  
姐係呢 Fj(GyPFG  
我本身就中立既 9v[V"m`M  
102犯賤俾人封就應該既 N!Rt040.%  
但係呢 唔該呀dw大人 FF~r&h8H  
睇睇呀小銀saki大哥 個性簽名打左啲咩 %4f.<gz~r|  
.......
U8AH,?]#  
唔好叫我大哥 )Qd x  
我仲係一名小弟=] ?*%_:fB  
屈機? ( *Xn"o  
是嗎? ( 6 Od   
簽名回覆炸 f um.G {}  
我又不是在lfo貼回覆 P.qzP/Ny  
花生好食嗎? L-!1ybB^  
你可以慢慢來針對我 抽我水的 S YDE`-  
我可不會怪你 你要討厭我 你就慢慢討厭到夠!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1472樓  發表於: 2010-10-21
再有吵的禁3天 b.@a,:"  
  D**GC  
SAKI,你改改你的簽名吧
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1473樓  發表於: 2010-10-21
引用第1472樓dwchan於2010-10-21 21:51發表的  : 4=xi)qF/@  
再有吵的禁3天 C/Khp +  
ds(?:zx#  
SAKI,你改改你的簽名吧
]~KLdgru_  
是.... 我修改了
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1474樓  發表於: 2010-10-22
Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋)
純粹想樓主改一改個主題 '6#G$  
所謂既「1454樓同1462樓」 \ ;npdFy  
,vJt!}}  
可能樓主覺得無咩野 HYmC3  
但其他人睇番呢兩樓既時候.....難免有其他激動既諗法 tcuwGs>_  
bf"'xn9  
樓主既畫作咁吸引,但主題又指明左呢兩樓 LH8jT  
相信好多「唔知情」既人睇左呢兩樓又會再鬧事 RZm%4_p4s  
[@vz0!@s5  
希望樓主幫幫手,改改主題,thx
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 1475樓  發表於: 2010-10-22
Re:Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋)
引用第1474樓炎‧龍於2010-10-22 00:23發表的 Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋) : {^VtD  
純粹想樓主改一改個主題 E.oJ[;  
所謂既「1454樓同1462樓」
可能樓主覺得無咩野 GXtMX ha,  
但其他人睇番呢兩樓既時候.....難免有其他激動既諗法 jFj11w1FrA  
.......
K4c:k; V  
早就改掉了 0bg"Q4  
94u{k1d x  
謝謝你 4Gc M  
!eLj + 0  
這幾天我會 送上幾幅畫..修改一下氣紛 ;c(a)_1  
SB_Tzp  
我在自己的貼裹搞出那麼多事情...真的太傻 {PHH1dC{  
ef5)z}B   
其實我不需要為了那個面子 他死要面的死頂的 y_Y(Xx3  
:Ha/^cC/3  
為什麼我不理會就可以呢... &L ;ocd$  
=3e7n2N)  
搞到這樣 我真的太笨 B$4*U"tk  
3S0.sU~_U  
希望這裡回復之前這樣
[ 小銀saki在2010-10-22 00:34重新編輯此帖 ]
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1476樓  發表於: 2010-10-22
Re:Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋)
引用第1474樓炎‧龍於2010-10-22 00:23發表的 Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋) : RJrz ~,}  
純粹想樓主改一改個主題 PobX;Z  
所謂既「1454樓同1462樓」
可能樓主覺得無咩野 gq+SM  i=  
但其他人睇番呢兩樓既時候.....難免有其他激動既諗法 1K72}Gj)ZL  
.......
'0<d9OlJ}  
感謝炎龍前版主幫小弟提點SAKI t&r.Kf9Z\  
(就算你不再是版主,但在我心目中,你永遠是最好的版主) zC?' Qiuh*  
今天真的忙到想哭= = @,vmX z  
那個PHY TEST累死了..
[ dwchan在2010-10-22 00:40重新編輯此帖 ]
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1477樓  發表於: 2010-10-22
Re:Re:Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋)
引用第1476樓dwchan於2010-10-22 00:35發表的 Re:Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋) :
感謝炎龍版主幫小弟提點SAKI(就算你不再是版主,但在我心目中,你永遠是最好的版主) jUe@xi s<T  
今天真的忙到想哭= =
R+ * ; [  
嘛,版主這稱號,小弟先多謝你了 3uL f0D  
想不到還有人會記得小弟 >p_W(u@ z$  
Wn%P.`o#  
「處理事件」這方面小弟不會作任何評論 l=@ B 'a  
努力吧,哈哈 <_EKCk  
peQwH  
引用第1475樓小銀saki於2010-10-22 00:25發表的 Re:Re:(更新)1454樓和1462樓 (請準備嘔吐袋) : B}e/MlX3M  
n zq   
早就改掉了 rTPgHK]?l  
J2mHPV A3  
謝謝你 uYJS=NGNA  
sS D8Sx/  
.......
AjzTszByu  
Z}W{ iD{  
<2$vo  
to所有人: y Zaf q"o  
嘛,經一事長一智,就是這樣~_~
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線緣來是妳
發帖
icash
只看該作者 1478樓  發表於: 2010-10-22
撒卡真係好可愛呢~   加油
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 1479樓  發表於: 2010-10-22
食住pizza 睇好戲 c<lp<{;  
Xp<q`w0I,  
(來! 扣我分!)