切換到寬版
  • 8284閱讀
  • 176回復

lfo冇乜人玩?? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-06-11
Re:Re:Re:Re:Re:RE
引用第39樓淆底3499於2010-06-11 13:29發表的 Re:Re:Re:Re:RE :
真係唔錯....好多模式玩...
合裝升裝成功感極大....故事又好睇

你講到好似我最初玩lfo的感覺,因為新鮮、新鮮……
WhatsApp、WeChat:61301310
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-06-11
我寧可好似以前咁.....
升Lv慢慢升....
e家升Lv好似當食飯咁....
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-06-11
Re:Re:Re:Re:Re:Re:RE
引用第40樓大俠陳於2010-06-11 13:38發表的 Re:Re:Re:Re:Re:RE :
你講到好似我最初玩lfo的感覺,因為新鮮、新鮮……

你暗示lfo過期 A_A?
http://ibbs.hk/read.php?tid=91829
http://ibbs.hk/read.php?tid=86330
http://ibbs.hk/read.php?tid=82401
http://ibbs.hk/read.php?tid=81327
值得參考 ?

ps : 樓主你試下在ibbs的搜尋系統打[玩lfo] , 你會見到有一段時期D人是甘放ac
離線吹風飛雨
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-06-11
引用第37樓夜叉丸於2010-06-11 10:42發表的  :
你話老Q果個?
-----------------------------------
.......

旋極武

我跟另外的朋友在製作lfo私服中 當然 設計遊戲大街一定會在以前大街為主 不是新大街 另外會有35個新對戰場 及全新玩法
人物招式全部可以在打關中得到

但因為本壇不便發表有關私服 所以就免說了
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-06-11
引用第43樓吹風飛雨於2010-06-11 21:39發表的  :
旋極武
.......

打死唔玩私服
離線淆底3499
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-06-11
引用第43樓吹風飛雨於2010-06-11 21:39發表的  :
旋極武
.......

正呀喂....
你地會唔會整番D人好似以前咁勁...?
離線p456o789
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-06-11
旋極武
.......

期待~~~~~~~~~
離線吹風飛雨
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-06-11
引用第45樓淆底3499於2010-06-11 21:42發表的  :
正呀喂....
你地會唔會整番D人好似以前咁勁...?

人物強度會跟以前的設定  

但因為有一些招的是為禁招  如以前的邪怒 是多圍的爆炸性攻擊 直到現在修改到直線有光枉的攻擊

為了重回以前的味道 所以會set返以前的多圍爆炸  不過 因為攻擊力高 及爆炸得快關係  我們會作出少量修改

出呢招時血會扣500  爆炸的速度減 0.75秒  攻擊力強度會由 75 修改到 45-50 相應低了一些的 另外邪怒會變了無防

而迪倫的吞天本身由吸血改為吸元力 以增加遊戲公平性

我的工作是 開機 客戶 遊戲管理員 及全新官方網站管理 及更新檔發佈

而製作等我都會管好少 其他交由我朋友處理

今次開的server會有4個  

分別是:越狗總部(圖示會借用極限的logo)  昆水集團    洗錢運動  及 lfo起錨集團

所有招式都會隱藏故事;任務中   當然 技能越強 得到機會就有一定的機率

這次的設定 會由所有人物起頭有3招變為2招

另外特別加新的是 遊戲中大家只聽同一集音樂是十分悶的 所以製作組決定 加開了 bgm系統 玩家們可以把自己喜歡的音樂 放在全新的file

〔BGM PRO〕 然後 大家上到LFO 只需要按右上角的BGM  然後就會彈出你先前所放的音樂 同樣地對戰時也可以放  

追加特別功能  LFO可以縮小朋  更可以隨意拉到最大 也可以拉到最小 相信大家也明白吧!

製作本次LFO私服原因是要證明 LFO跟本可以多變化 問題要看越狗去不去行動
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-06-11
Re:Re:Re:RE
引用第26樓心淡★於2010-06-10 23:42發表的 Re:Re:RE :
你又有玩星空?
你叫乜名!_!?

個名有點雷
淫魔團

引用第27樓強人-ex於2010-06-11 00:12發表的 Re:Re:Re:RE :

星空真的那麼好玩嗎..
我見好多人都轉左玩星空
夠lfo好玩..?
我都有點想玩--

星空既劇情幾好,人設超正(個人意見),招式有得升級,升完變左樣,好似玩新招咁@@
曾被喻為09年度最受期待的遊戲,強烈推薦你玩玩
題外話:你簽名死圖@@

引用第31樓小雪~☆於2010-06-11 10:17發表的  :
e家bank見親個個都200幾300lv...
等級我都唔理啦..
仲要bug埋能力點...
有技術都打唔掂啦- -
如果大家有玩bank..
.......

我有玩bank
你叫乜名

引用第39樓淆底3499於2010-06-11 13:29發表的 Re:Re:Re:Re:RE :

真係唔錯....好多模式玩...

合裝升裝成功感極大....

.......

模式得三個:cp,劇情,對戰
順帶一提,對戰最少人玩
至於升裝,本人覺得好難,沖極都唔到加十,用龍武算=3=
周街都係加十,恨死我=3=
星空既人設好好,個人最鐘意索瑪同平果@@
離線夜叉丸
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-06-11
引用第47樓吹風飛雨於2010-06-11 21:59發表的  :
人物強度會跟以前的設定  
但因為有一些招的是為禁招  如以前的邪怒 是多圍的爆炸性攻擊 直到現在修改到直線有光枉的攻擊
.......

如果越狗個lfo收左檔ga話我地就名正言順啦.
My Guardian Characters嚴重上腦.....(ry~
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-06-11
引用第49樓夜叉丸於2010-06-11 22:05發表的  :
如果越狗個lfo收左檔ga話我地就名正言順啦.

玩私服=冇更新
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-06-11
引用第50樓tommywu於2010-06-11 22:06發表的  :

玩私服=冇更新

x2
只能當lf2連線咁同人玩vs
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-06-11
引用第47樓吹風飛雨於2010-06-11 21:59發表的  :
人物強度會跟以前的設定  
.......

bgm系統同特別功能好正啊!!搞到我好期待@@
離線吹風飛雨
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-06-11
另外 這次的私服系統中 的裝備 都會有等級分級

先分別由  (LV1-LV10)
之後有 藍字 紅字 黃字 綠 白

藍:尊者級
紅:元鬥士級
黃:限量級
綠:高級
白:一般

本次更會增加副本任務 及場中大家可以同時有12人一起進行遊戲

而這次大家不需要去BUG升等等的了  大家可以跟隨遊戲中的任務進行遊戲 每個任務只要大家打到特定的要求 買到特定的物品 方可以完成任務

另外GM_凱旋  不時會使用不同的人物出來跟大家挑戰 羸出可以得到本  起錨越一製作組原創物品:真炎武裝其中一個 能力當然是相當強 而有關的道具都在製作中

-----------------------------------------------------------
回某人 這次搵黎的那個製作組其中一人 他可以幫助發佈更新 我也一樣 當然更新檔需要大家自行去DOWNLOAD
--------------------------------------

追加:LFO增加了人物鎖  避免被人刪去人物而設的

及LFO的金錢的價值會增加  以不同的價可以買不同的材料去升級裝備

------------------------------------------------------
GM_機甲新料: 會更新全新的 大街對戰時段   本製作組會設計3條全新大街 好讓大家可以在大街進行對戰 另1外會設定觀戰區 及樓主挑戰區

如當天2小時之內當過5次場主 即送出7天迪格斯念源體    因為是活動 所以會不定日期更新 但一個月最少更新5次
[ 吹風飛雨在2010-06-11 22:30重新編輯此帖 ]
離線商2v3v
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-06-12
外掛太多;
連ac都廢事放
直頭轉玩巨商v_v
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-06-12
引用第53樓吹風飛雨於2010-06-11 22:11發表的  :
另外 這次的私服系統中 的裝備 都會有等級分級
先分別由  (LV1-LV10)
之後有 藍字 紅字 黃字 綠 白
.......

其實會唔會搞賣合體系統(人物果種,唔係合戰)
例如:菲沙+菲雲=天魔
強化菲沙+強化菲雲=真天魔果d
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線lewdster
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-06-12
算吧啦LFO  
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-06-12
引用第56樓lewdster於2010-06-12 12:00發表的  :
算吧啦LFO  [表情]

ed算唔算呃post?
離線lewdster
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-06-12
引用第57樓tommywu於2010-06-12 12:02發表的  :
ed算唔算呃post?

發表意見算做呃post?
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-06-12
引用第58樓lewdster於2010-06-12 12:04發表的  :
發表意見算做呃post?

你就咁講一句算吧啦
好無厘頭
快速回復
限100 字節

上一個 下一個