切換到寬版
  • 13988閱讀
  • 167回復

賽果在161樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線千草
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2010-08-01
引用第59樓dwchan於2010-08-01 12:36發表的  :
分享區好post是有 `: lcN0n  
但人流不多 9 ,fV  
好,我的回post600多  DAq H  
saki的1000多 ]MYbx)v)  
.......
G5qsnTxUJ  
但依家係你話加人流 8nI~iN?"   
1600仲要加 .g/!u(iy  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2010-08-01
引用第60樓千草於2010-08-01 12:37發表的  :
但依家係你話加人流 :x q^T  
1600仲要加 h<m>S,@g  
咁係唔係需要更多好o既作品啊
N0fE*xo  
更多好o既作品我十分歡迎啊 ,,XHw;{  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
離線千草
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2010-08-01
引用第61樓dwchan於2010-08-01 12:39發表的  :
更多好o既作品我十分歡迎啊 \No22Je6d  
加人流 不是我們2人的post是分享區的post啊
nfvs"B;  
咁未需要好o既作品囉
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2010-08-01
引用第62樓千草於2010-08-01 12:39發表的  :
咁未需要好o既作品囉
=v5(*$"pd"  
你的意見我是接受剌 R;V(D3  
但好o既作品說有就有嗎 LP)mp cQ  
我之前想陪養一個人, \M532_w  
但最後也不了了之 L,4 ^Of  
想像跟現實是不同的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2010-08-01
引用第63樓dwchan於2010-08-01 12:42發表的  :
你的意見我是接受剌 2QRn c"  
但好o既作品說有就有嗎 J"%}t\Q  
我之前想陪養一個人, n^02@Aw  
但最後也不了了之 *$C[![   
.......
u(Sz$eV  
所以加人流唔係靠版主一個人 E0]h|/A]  
係靠成個ibbs會員 \=_q{  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 H;|:r[d!  
(擺左人上台 速逃
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2010-08-01
引用第64樓千草於2010-08-01 12:44發表的  :
所以加人流唔係靠版主一個人 ]Bd3d%  
係靠成個ibbs會員 l()MYuLNV  
例如: 某雲 公廁廁所 肥羊 等 Wo9psv7.  
(擺左人上台 速逃[表情]
9_WPWFO  
我說了這麼多,我就想你明白版主的苦處 F:o #  
我身邊很多人常說我,你幹啥把所有東西責任也抱上身 EH*ym#Y  
因為,就如我申請表所說,我想令這區重生
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2010-08-01
看來我的出現令到一些會員中了毒... 8pYyG |\  
87^:<\pp  
而且還令到創作區的風格改變了... ]u rK$   
ug^om{e-  
其實事情都是小銀的錯! 5%<TF .;-J  
29"mE;j  
大家不要吵了! stop吧! V~OUE]]Q  
{ EA2   
小銀對不起大家!!! $d'CBsu|<  
EfKM*;A  
小銀不畫了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  : RF:04d  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! 4iwf\#  
.......
kL|\wci  
再見
2條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2010-08-01
引用第66樓小銀saki於2010-08-01 12:55發表的  :  m*dNrG  
看來我的出現令到一些會員中了毒... [表情]
而且還令到創作區的風格改變了... [表情]
其實事情都是小銀的錯! W:vr@e6  
.......
y^R4I_* z  
這個...... RYy,wVh}  
我認為你的原post沒問題 aCl A{  
是我想得太不周到了 ~x#vZ=]8  
千算萬算失算於一件事情了.. Xb,T{.3@  
引用第67樓千草於2010-08-01 12:56發表的  : Da_()e[9p  
+D`*\d1  
再見
4-^[%&>}  
再見? Qnt5HSSt  
1000個回post的也說不畫 y' [LNp V  
創作區的未來很是黑暗 .3X Y&6  
輕描淡寫的說再見? `5l01nOxJ  
你三犯了,別怪我不留情
[ dwchan在2010-08-01 13:15重新編輯此帖 ]
離線千草
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2010-08-01
引用第68樓dwchan於2010-08-01 12:58發表的  :
再見? @dEiVF`4:  
1000個回post的也說不畫 #g9 ZX16}  
創作區的未來很是黑暗 $NG++N  
輕描淡寫的說再見? z]@6fM[  
.......
$[ z y  
35樓簡回 (.23rVvnT@  
唔講再見 唔通講咩? ,hRN\Kt)p  
講粗口?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2010-08-01
引用第69樓千草於2010-08-01 13:17發表的  :
35樓簡回 X[3}?,aqL  
唔講再見 唔通講咩? T)iW` vZg8  
講粗口?
*_-'/ i  
你得2個字回post Y%aWK~O  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) KY9n2u&4  
4犯我禁言了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2010-08-01
引用第70樓dwchan於2010-08-01 13:19發表的  :
你得2個字回post Vm1-C<V9  
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算) 1R%1h9I4'  
4犯我禁言了
N:5[,O<m_  
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 -7qIToO.  
你唔扣? W7No ls{  
定係話版主扣唔到版主分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2010-08-01
我本來想看看其他人的作品 >p\e 0n  
看了足足4 gxNL_(A  
咩都冇 Y$>-%KcKeI  
'討論'就一堆
離線千草
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2010-08-01
引用第72樓10238252於2010-08-01 13:22發表的  : -[7O7'  
我本來想看看其他人的作品 BcWcdr+}9  
看了足足4 .\Fss(Zn  
咩都冇 's?Ai2=#  
'討論'就一堆
+YY8h>h j  
咩意思? #^#Kcg  
討論?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2010-08-01
引用第71樓千草於2010-08-01 13:19發表的  :
禁又點 係你話少於5個字 35樓佢3個字 w)] H ^6  
你唔扣? Y$8JM  
定係話版主扣唔到版主分
O; Y:uHf  
就好像小學生的問題 K r`]_m  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... D<{{ :7n  
答案,你也應該知道的
離線千草
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2010-08-01
引用第74樓dwchan於2010-08-01 13:23發表的  :
就好像小學生的問題 9<CG s3\  
老師老師他也有錯,做咩只是罰我... ]Al;l*yw  
答案,你也應該知道的
 0IM8  
woH)0v  
答案係點 我知 wYsZM/lw  
就係針對 R614#yn-+  
gW(gJ; L,%  
我真係諗唔到 我問人野o既字數就係少於5隻字 XdEPbD-  
唔通我仲要加插一啲廢話上去加字數? jD,Baz<  
-7 >)i  
小學生應該係指你 {43yb_B(  
mo]KCi  
針對撚
1條評分
離線10238252
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2010-08-01
8月活動 變左你地的'討論'
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2010-08-01
引用第75樓千草於2010-08-01 13:25發表的  :
答案係點 我知 <3PL@orO  
就係針對
.......
%b.UPS@I  
saizen第一次,警告也可以 iL{M+Ic  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 @xsP5je]  
我扣你分你有啥不滿的
離線sos
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2010-08-01
引用第77樓dwchan於2010-08-01 13:27發表的  :
saizen第一次,警告也可以 &WXY'A=  
你之前,在這post開前就不斷犯同樣錯事 L(;WxHL  
我扣你分你有啥不滿的
JN/UU fj  
你估我為分? \2[<XG(^  
為左啖氣ok? \u-0v.+|  
我第一次簡回你有無警告? }g +;y  
問心戈句 你無玩針對? .Hhhi  
你自己知啦 C<^YVeG  
ivO/;)=t  
版主請以中立身分.思想.發言.......!!!!!!!!!!
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2010-08-01
引用第46樓dwchan於2010-08-01 09:52發表的  : rVvR!"//yH  
我拼了
我也不多廢話了,進正題 1sE?YJP-  
有關那2句只是開玩笑你不滿的話我可以收回 _8fr6tO+  
並表示抱歉 .xzEAu;  
.......
@}_WE,r  
:a8 YV!X  
6%`&+Lq  
吾小心咁睇哂4頁添-____-||| +h^jC9,m~{  
wS+V]`b  
其實我一直都有留意LFO創作區,,LFO區得呢區我會留意 q/3ziV d7p  
H>Q%"|  
BUT一直冇發言~_~` 我現在知錯了 7A\Cbu2tf  
k$ 5 s{q  
總結:我會在LFO創作區發言 2 &/v]  
hc (e$##  
PS" 吾好再嘈啦- -好薑牙搞到
快速回復
限100 字節

上一個 下一個