切換到寬版
  • 7132閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-29
— 本帖被 dwchan 執行鎖定操作(2011-07-30) —
首先,Bank ser已經有個出名冇技術,連屈都唔識既人,叫追... /e sk  
U\8#Qvghf  
次次入人場都冇好下場,今次更引起連篇笑話,逼得不已先至俾太家睇下兼討論下... h==GdS4  
M y"!j,Up  
.(1j!B4^  
戰況好明顯,佢即使亂出鬼哭,邪波,唯我,獨孤三味都係輸 Kc[u} .U  
f5b`gvCY,#  
%H}Y]D~R  
之後仲異轉亂出鬼哭... pt cLJ]+)  
:5K ~/=6x  
q&$0i   
同場某人說的話... m=iov 2K>  
LEngZ~sV/  
01c/;B  
i5<Va@ru!s  
eAYW%a  
真係無話可說,佢異轉亂出巨戰都算,巨戰快鬼哭咁多,佢都話難中... &#oZ>`Qu  
sR>;h /  
31sgf5 s  
最後呢句夠曬精警,我都無話可說了... V=4u7!ha  
dezL{:Ya  
lZA>L, \d  
p.s.呢d冇技術,連屈都唔知既小白,bank ser既朋友要注意了...
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-07-29
基本上打vs我已經唔會去bank打
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-07-29
其實我一直想知個追幾LV- -? q:- ]d0B+  
(好吧270我知道了...) Bsu=^z  
樓主254 OMG
[ 魔法使命在2011-07-29 22:51重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-07-29
引用第2樓魔法使命於2011-07-29 22:44發表的  : rAlh& ?X  
其實我一直想知個追幾LV- -? X#p o|,Q  
(好吧270我知道了...) (N*<\6kr  
樓主254 OMG
l6 S19Kv  
這兩個數位字,代表什麼? e\^g|60f_  
BDm88< ]  
p.s.大家討論下,邪鬼是否難用,連屈都唔識屈?巨戰比鬼哭難中?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-07-29
引用第3樓飛煞於2011-07-29 23:08發表的  :
這兩個數位字,代表什麼?
p.s.大家討論下,邪鬼是否難用,連屈都唔識屈?巨戰比鬼哭難中?
- 'O Q-5  
首先 rR,+G%[(=4  
我係編輯過2次的... KJ0xp h f  
原POST係冇留意追呢個人的事 L@1,7@  
SO唔知佢幾LV I=4Xv<F  
所以問下 5#TrCPi6A  
r 1l/) ;  
直至我係另一個POST知道佢係270LV... |<j,Tr1[  
所以做了第一次編輯 o27 3|*  
RjR&D?dc  
第2次編輯則係單純吐糟您的等級
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-07-29
引用第4樓魔法使命於2011-07-29 23:12發表的  :
首先 8 3z'#  
我係編輯過2次的... M>*0r<qn  
原POST係冇留意追呢個人的事 E;6Y? vJ  
SO唔知佢幾LV _o@(wGeu#  
.......
G$?|S@I,  
有啥好吐糟? 2Ueq6IuQ  
倒不如討論下我提出既問題...
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-07-29
話說追可是lag機高手,我剛才不明不白地被他一瞬間扣了半血。
離線
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-07-29
引用第6樓黑天狗於2011-07-29 23:21發表的  : u9TzZ  
話說追可是lag機高手,我剛才不明不白地被他一瞬間扣了半血。
|BwRlE2CFO  
條圖書館機友可以7到話我lag囉[369]
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-07-29
引用第6樓黑天狗於2011-07-29 23:21發表的  : }0$mn)*k  
3rxo,pX94  
聽說,人家是圖書館機... Z`rK\Bc  
因為咁,所以玩LFO也不順暢...而且技術也練不到?
離線
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-07-29
引用第8樓飛煞於2011-07-29 23:25發表的  :
聽說,人家是圖書館機... CoJ55TAW  
因為咁,所以玩LFO也不順暢...而且技術也練不到?
C*7!dW6  
john ah john 'V&2Xvl%  
佢曾幾何時有過技術
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-07-29
引用第9樓健於2011-07-29 23:28發表的  :
john ah john *wwhZe4V  
佢曾幾何時有過技術
job[bhK'Jt  
佢話自己用比堤好有技術嫁 sAVefL?  
不過係未有機會見到,我用蓮娜已經好好,獵牙係捉佢收手,冇硬格佢 ,<sm,!^<r  
話說我c子打中佢既機率俾常人高,連技都係,好彩免用迪倫,只怕佢下場更悲
離線
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-07-29
引用第10樓飛煞於2011-07-29 23:32發表的  :
佢話自己用比堤好有技術嫁 alm- r-Kb3  
不過係未有機會見到,我用蓮娜已經好好,獵牙係捉佢收手,冇硬格佢 R8&|+ya  
話說我c子打中佢既機率俾常人高,連技都係,好彩免用迪倫,只怕佢下場更悲
<y)E>Fl  
-.-吹到自己用比堤有技術 d TGA5c  
我用迪雲已經夠廢 9vI]Lf P  
佢用比堤都吾夠我迪雲打
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-07-29
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? 0JY WrPR  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? KJh,,xI>by  
你好有技術?算把啦你我用比提打咪又係嬴你 你用nina咪得個一尾屈=]
離線davidswong
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-07-29
話說我用邪鬼同追打用頭三招就輕鬆ko它
離線
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-07-29
得個串串共片你又無慳啲好無^^?
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-07-29
引用第12樓追於2011-07-29 23:41發表的  : UAYd?r  
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? )\ 0F7Z  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? c[cAUsk i  
你好有技術?算把啦你我用比提打咪又係嬴你 你用nina咪得個一尾屈=]
|4b)>8TL/  
知唔知咩叫冇圖冇真相? I mym+  
在場人士都見到你點樣慘敗... {0yu   
屈你?整污糟我隻手?
離線
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-07-29
引用第12樓追於2011-07-29 23:41發表的  : JMyTwj[7  
車你狂屈獵牙仲好意思講?_? RtV.d \  
我認我係唔多識玩邪鬼咁又點?_? rT7^-B*  
YD[H  
吾識挽邪鬼所以1轉屈唯我 2轉屈巨戰都輸 s#-eN)1R  
吾好將妳輸左既7事話我輸
離線
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-07-29
引用第15樓飛煞於2011-07-29 23:44發表的  :
知唔知咩叫冇圖冇真相? T] | d 5E  
在場人士都見到你點樣慘敗... >1|g5  
屈你?整污糟我隻手?
-q>^ALf|@>  
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] fEnQE EU~P  
你隻手不嬲咁污糟... nkY@_N  
玩星仔玩到你咁廢=]  i g71/'D  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
離線
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-07-29
相度只係見你嬴但係你係屈嬴=]
離線
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-07-29
引用第17樓追於2011-07-29 23:47發表的  :
你係屈獵牙囉你唔認唔緊要你有無做過你自己先知=] FjKq%.=#  
你隻手不嬲咁污糟... 0D [@u3W  
玩星仔玩到你咁廢=] ,0?!ov|  
你條屈招狗收下嗲is ok=]
`/:cfP\  
我好認同妳依句 ]7/gJ>g,  
妳比堤有冇輸比我迪雲有冇做過自己知;D