切換到寬版
  • 3977閱讀
  • 46回復

[自創小說]高叉魔王攻打撒旦教 PART1 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線28758047

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-28
撒旦教主:他們差不多到了 MQMc=Z4d  
u[6aSqwC |  
白帝:教主咩事? v,Uu )Z  
U TVqoCHA  
撒旦教主:高叉一族挑戰我們 8A: =#P^O\  
:&J1#% t  
                    (一羣人來到) FZ5 Ad&".@  
~n;U5hcB  
O"9Or3w  
Bmv5yc+;  
高叉魔王:你好 撒旦教主 |h-e+Wh1  
@+yjt'B  
撒旦教主:你好 8fA8@O}  
( 9(NP_s  
高叉魔王:現在我介紹我的手下比你認識  :X 9_~  
md;jj^8zj  
撒旦教主:是誰 Bk@&k}0  
Np@ RK1}  
高叉魔王:T back男士 他是我的手下 威力強大 ]ASTw(4  
?U3~rro!  
安德魯:我想挑戰他 WZ N0`Od  
<lP5}F87  
T back男士:好 >!PCEw<i  
p%-;hL!  
              (安德魯用組邊血彈攻T back男士全吃) wUKt$_]``  
;8g[y"I  
安德魯:又話威力強大原來三腳貓功夫 D-Q54"^3  
q.ZkQN+  
T back男士:哇 好熱牙牙牙 G2w0r,[  
6+/BYN!&4  
T back男士:我仲有絕招 4VP$, |a  
.5!Q(  
        (T back男士用箭西拳攻安德魯全反彈比T back男士全吃) `<(o;*&Gd  
#{5h6IC  
T back男士:沒可能 o!zo%#0;#)  
DHVfb(H5e  
白帝:看來呢個人威力好差 [/U5M>#n  
(p(-E  
安德魯:(心想)呢個T back男土同我的實力差好遠 FL[w\&fp  
Z b:S IJ  
高叉魔王:好勵害 ]%Lk#BA@A  
glZjo  
T back男士:好熱牙好 ld7B{ ?]  
k iu#THF  
高叉魔王:T back 你沒用 ^zKP5nzL  
XGAR8=tic  
T back男士:比一次機會 uQ3W =  
Ygc.0VKMR  
高叉魔王:我唔會比機會你  t: 03  
ZJV;&[$[  
高叉魔王 用雷電將T back男士自爆) <G#Q f|&  
T back男士:哇 好熱下 救命 G \|P3j  
<x1,4a~  
撒旦教主:呢個人兩三下比人打敗實在太勁 哈哈 #YK=e&da  
Rts.jm>[  
高叉魔王:你  唯有最後一招 p~z\&&0U0  
GRAPv|u9[  
白帝:有咩招快D出 -# /'^O +%  
&/$ 3>MD2`  
      (突然有人出現) .NM ZHK?%  
TRFza}4:i  
動感超人:哈哈 KSO%89R'  
6 - IThC  
高叉魔王:係你 H={5>; 8G  
0}- MWbG  
                        完 RY]jY | E  
[ 此帖被28758047在2008-08-29 01:30重新編輯 ]
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-28
Re:高叉魔王攻打撒旦教 PART2
動感超人:高叉收手 你悟會夠我地撒旦教鬥 E+P-)bRa  
高叉魔王:唔好睇小我 我怕你輸 }8Nr .gY  
動感超人:龍翼 你去打高叉魔王的手下-絲物男 3-_`x9u*  
極惡龍翼:是 ,@aF#  
高叉魔王:算 你都唔夠我打 ad`7[fI  
動感超人:味必 咁開戰 =z#j9'n$@  
          (動感超人用雷力槍攻高叉魔王全吃) ?zK\!r{  
高叉魔王:(心想)威力唔錯 }VqCyJu&{  
動感超人:不錯的力量 qjH/E6GGg  
      (高叉魔王用回力彈攻動感超人全擋 動感超人用雷力攻高叉魔王全吃) HJ!P]X_J1  
高叉魔王:好熱牙 好熱牙 \i As  
安德魯:連高叉魔王都輸 唉 C,,S<=L:  
        (安德魯用鋼鐵拳打高叉 高叉全吃) B1va]=([)W  
高叉魔王:好熱牙好熱牙 R2y~+tko?  
安德魯:嘿嘿 s\.\z[1  
                    (高叉魔王自爆) .`^wRpa2M  
動感超人:安德魯你阻住我打 I]Vkaf I>(  
安德魯:......... [email protected]  
撒旦教主:唔好傷和氣 90">l^HX=  
                              完 
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-28
有咩可以改善下  因為我第1次整
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-28
好白呀,竟然用小新,白痴但低b,文又少字,一個小說一定要最少200字,你2篇加賣唔過200,過得100幾,你再諗多d野再作比較好,唔係疾你,真係好短
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線28758047
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-28
多謝你既意見
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-28
意見係唔該用修改功能同唔好連貼 (ljoD[kZ  
都明你講乜 *zWf8X  
c6LPqPcN  
回火仔:你仲白 #XeabcOQ  
唔知打d乜 LR y&/d  
同音字多到睇死人
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-28
點解比人打親都好熱好熱既  @@
離線0o牙樂o0
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-28
高叉魔王-.-? Ui }%T]  
who is it?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-29
引用第5樓糯米滋於2008-08-28 23:46發表的  : '~[JV>5  
意見係唔該用修改功能同唔好連貼 w7yz4_:x^  
都明你講乜
回火仔:你仲白 ,\D* =5  
唔知打d乜 h3P^W(=&  
.......
C7_#D O6"  
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 8o!LgT5  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-29
唔好鬧交啦 BVv{:m{w  
兩位 1g_D kv|D  
y!jq!faqt  
回:口語好多- -
離線7088

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-29
我都係用返係某某論壇講個句 &``nYI g/  
再睇唔眼殘都腦殘
點解咁春多文盲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-29
引用第8樓火仔於2008-08-29 00:03發表的  :
同上面一樣,加多樣野有口語,點解2個魔王都會講你好 dn:/8~B"X  
p.s你都識講,同音,佢果d全部係口語,改鬼哂啦以為自己係榮耀會員就係到串柒柒,比板主抓都咁話,真係藍藍路
s)j3+@:#  
係你寸人先 E  *{_=pX  
比人講你差知道心情嗎? )1o<}7  
咁你就唔好咁臭寸 >IE`, fe  
話樓主白 do=s=&T  
如果佢白你都唔會好得去邊 HiT j-O  
說話留有余地 ^6FU]  
日後都會好見d )A:|8m  
仲有 B%/N{i*Z  
你唔好以為自己五星會員就係度寸柒柒
[ 此帖被糯米滋在2008-08-29 21:51重新編輯 ]
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-29
又係口語文呀-_-r fE,Io3  
ps好嬲之前係lfo識左一個叫小霸王歷奇既人 JFh_ 3r'  
佢同火仔一樣咁多錯字:o 2~RG\JWTA  
不過好串:d
離線7088

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-29
引用第11樓糯米滋於2008-08-29 01:14發表的  :
係你寸人先 #0'%51Jcl  
比人講你一你差知心情嗎? V3q[#.o  
咁你就唔好咁臭寸 feG#*m2g  
話樓主白 C] >?YR4  
.......
'O[0oi&  
米哥講得好(茶 h #(J6ht  
d人咁唔要面-_- l-<EG9m@  
以下為離題 6"<q{K  
佢之前仲要話人地偷名 tl+ 9SBl  
佢tst叫火仔 f&NXWo/  
人地peak叫火仔就話偷 B`wrr8"Rz  
轉名要諗佢架咩
點解咁春多文盲
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-29
我諗樓主應該係4502
離線飛龍之牙
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-29
引用第14樓絕望吧於2008-08-29 12:19發表的  : *=(vIm[KL  
我諗樓主應該係4502
jH?!\F2)+  
看一看ip plx
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-29
引用第15樓飛龍之牙於2008-08-29 12:41發表的  :
看一看ip plx
xQkvK=~$  
會員睇到咩 <.hutU*1  
諗下先講啦
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-29
必有字句好熱好熱,睇到我都悶,得閒改一改呀唔該!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-29
引用第13樓7088於2008-08-29 01:23發表的  :
米哥講得好(茶 K&eT*JW>  
d人咁唔要面-_- 8OiCldw:HN  
以下為離題 [iZH[7&j  
佢之前仲要話人地偷名 fbD,\ rjT  
.......
m`}mbm^  
都係果樣野,改哂口語佢,仲有撤卡唔係好串,點解2個大佬面對面竟然叫你好,咩唔係話,想打敗我地古龍騎士團,下年先(請用書面語thx) _ s*p$/V\  
p.s(離題)馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水,竟然叫糯米滋e個冇氣會員做米哥諗起都好想笑幾聲
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-29
引用第18樓火仔於2008-08-29 23:08發表的  :
馬屁怪真係少見,竟然幫一個藍藍路既人,真係天才啦,仲有事實你真係抄我名,我都係保障我自己廢事比人屈昆野,正一馬屁怪,咁想拍未跳ser去tst拍死佢,死奧龍,當我唔知你係麥水
<ZheWl  
我講錯? <p}7T]a7  
你作果d文比人話你差你有咩感受? rVP{ ^Jdo  
說話留一善,日後好相見 Qj|rNeM_  
唔該諗下自己有咩錯
快速回復
限100 字節

上一個 下一個