切換到寬版
  • 9986閱讀
  • 110回復

越一基本上放棄了lfo   內進討論!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線pango20000
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-12-31
引用第18樓大俠陳於2010-12-29 22:06發表的  :
我都想u1投放多d資源去lfo度,但外掛當道lfo收入都比不上忍豆風雲,只怕人手同資源唔夠u1的其他game爭。

老實講,u1投放係lfo既資源依然最多既
不過日後就未必了,隨著lfo既沒落,資源可能會轉移至其他game度
u1唔想lfo沒落,所以先搞改版吧
我寧願佢專心搞改版,都唔好搞奧義掠水
救返lfo先重要吧

引用第2樓leunghoyin05於2010-12-29 18:47發表的  :
改版太耐了,u1應該改快d

而開新ac應該送7天全念元...比d人玩下合戰先

活動真係太少
.......

越一一向做野慢,不過佢一做野快,就實有衰野
而家啲故事仲要走下坡,睇黎越一要換下人先得
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2011-01-01
算啦; LFO沒落時期就快到嫁喇..?
間公司都無心機去搞好隻game.仲有咩資格留著d玩家?
呢隻game.我4.0開始玩.果時係LFO最風光時期.PEAK.BANK.果幾個SER係d放學時間就爆曬.係咁逼SER
之後開始.越一就似著個勢.係咁吸玩家金.d野越黎越貴仲要越黎越屈..
我都唔記得幾時開始我就覺得LFO越黎越唔好玩..總之就越做越垃圾,依家越做越無新意
以上只是個人意見.
K49
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2011-01-01
引用第70樓d523d323於2010-12-31 09:27發表的  :
凱旋武者sosad

果事某一位會員係動漫節,把凱旋武者真面目(即非洲托比),post上泥之後.我睇完段片之後係到笑(其實係d對話搞到我笑,我指緊頭果句同最尾就完果句)
比人罵都可以當無事發生
[ 火仔在2011-01-01 16:20重新編輯此帖 ]
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2011-01-02
game入面都係一班老手
新手都冇乜
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2011-01-02
引用第83樓hotcat於2011-01-02 18:20發表的  :
game入面都係一班老手
新手都冇乜

個人認為有技術也能算得上老手…
照這定義來說
LFO新手多的是
老手卻不太存在

例如最近特迪四處行
但是對戰運用地藏龍與霸王紫炎彈的廢人多的是
這就是沒技術了
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2011-01-02
引用第80樓pango20000於2010-12-31 17:07發表的  :
老實講,u1投放係lfo既資源依然最多既
不過日後就未必了,隨著lfo既沒落,資源可能會轉移至其他game度
u1唔想lfo沒落,所以先搞改版吧
我寧願佢專心搞改版,都唔好搞奧義掠水
救返lfo先重要吧

u1始終冇咩權干涉代理game的創作
轉移不了什麼資源
引用第84樓bk的卓男於2011-01-02 18:37發表的  :

個人認為有技術也能算得上老手…
照這定義來說
LFO新手多的是
老手卻不太存在
.......

個人只是用woody用得似樣:(
離線自己

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2011-01-04
我都放棄左好耐
隻game問題好多
但歸根到底都係幾樣:
1)2,3年前開始,外掛玩家就不斷瘋狂增加,現在全LFO應該9成以上玩家有改game
2)招式人物那些樣樣要錢,連身上的好裝備都要人用錢抽佢D卡買,迫到人copy裝,改裝
3)遊戲模式太小,故事內容內涵度亦很低,平時玩家只能VS,黎黎去去幾個對手,悶
4)轉換遊戲大街,令玩家失去歸屬感,紛紛離開
5)GM自幾年前除活動外,近乎0上線
6)大街和VS地圖太細,沒有空間感

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線tfai
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2011-01-04
話說....LFO一出果時已經有問題la~
一隻打關ge game?...打關總會有一日都打哂~(就算比u1出到1000幾關又點?)
打完哂之後做咩?vs ? 升lv?...
本人當年人手升左好十幾隻異轉..
其實每次升都覺得好悶!
用魔劍升?,..用招升?...都係來來去去同一個動作~
其實真係冇咩好做....
初初佢出果時....d lv 真係好難升...果時升到20幾lv-.-已經好開心....
(由試玩版開始玩ge舊玩家)
由初初的熱誠到現在的冷淡....
小本經營
http://ibbs.hk/read.php?tid=50432&fpage=4
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2011-01-04
此風不可長...
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2011-01-04
引用第80樓pango20000於2010-12-31 17:07發表的  :
越一一向做野慢,不過佢一做野快,就實有衰野
而家啲故事仲要走下坡,睇黎越一要換下人先得[表情]

靈共包相比以前的產品已經嚴重縮水,可見u1是能省的就省了。

看到那6抽1的靈寶箱,就知道u1已經沒有底牌了。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2011-01-04
lfo年年都勁多人排隊,仲有年ags買奧義本,排到差d推倒佢地檔果年之外,之後的既ags/動漫,又其係今年,連排都唔洗排,更無果年推倒檔位咁恐怖既場面.e家直程可以最尾果日去都仲有貨,可以講睇泥u1既既計仔巳經用盡,之後既動漫節呀新年,唔知佢地點搞下去
[ 火仔在2011-01-04 23:46重新編輯此帖 ]
離線aesopsbbo
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2011-01-04
放棄左幾年@@"
http://ibbs.hk/read.php?tid=36957
我post!]
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2011-01-04
引用第91樓aesopsbbo於2011-01-04 23:49發表的  :
放棄左幾年@@"

唔係太明你想話咩放棄幾左年係咩意思?
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2011-01-04
引用第92樓火仔於2011-01-04 23:52發表的  :

放棄幾左年咪放棄幾左年囉

唔係咁意思 你想咩意思呀 火老闆?
冰の血繼限界!

離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2011-01-05
引用第92樓火仔於2011-01-04 23:52發表的  :

標題已講明=__=

離線破邪鬥士

發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2011-01-06
中國歷史上好多皇帝都會殺開國功臣,怕佢地篡權奪位
lfo好可能會成為被殺既「開國功臣」
離線勇氣誓言
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2011-01-06
引用第95樓破邪鬥士於2011-01-06 23:20發表的  :
中國歷史上好多皇帝都會殺開國功臣,怕佢地篡權奪位
lfo好可能會成為被殺既「開國功臣」

U1連「王國」也未能成立尼~

離線stinkyexe
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2011-01-07
剛發此貼不久, 越一就「做野」了.
是巧合還是看到此區的怨氣太重? (會有官方的人來看的話)
不過不管怎樣也是好事
離線andk22
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2011-01-09
講真天龍重死- -一堆人掛機玩個d最多幾條友不過lfo就真係- -日日都咁
離線ming6339
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2011-01-09
隻game去到汁果一刻都有死忠架啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個