切換到寬版
  • 9957閱讀
  • 110回復

越一基本上放棄了lfo   內進討論!!!!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線stinkyexe

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-12-29
— (saizen) 請將文章入面關於外掛的內容減去,否則鎖帖處理 (2010-12-29 18:50) —
這次聖誕 也是大家自己搞活動送序號.越一有冇心搞好lfo?
我認為完全沒有
1.你看lfo多久更新一次是更新故事 招式的?   這麼無聊

2.系統已經很爛 異轉那些也不算什麼  最好的都是兇獸突襲  

2.5 至於連線 鎖了的遊戲窒已佔了一半... 還要有些不能進  有時又出現疾的情況

3.活動少之有少 沒有樂趣  打完故事 任務 做什麼好 這次聖誕 越一沒有作為

3.5 沒有活動 也等於沒有獎勵 那怎叫人一直有衝勁 e.g沒雙經  

4.lfo本身遊戲的東西也很貴 這點我覺得見仁見智  但遊戲闢卡也要買遊戲包.. 角色一開始得一個 招式只有三招 也沒有說什麼異信了  可以
說是連試玩的機會也沒有

4.5 對比起cso和天龍八部 雖然是不同性質 但至少cso一開始送槍 升等送槍 天龍八部 多姿多彩的生活技能也是免費的 人數也當然多

5.很多人提出了千千萬萬的意見 越一有認真看過?  多個玩家一起升不搶經 這個很多人也表達過

6.就算是自己推行的所謂改版 由八月開始到現在一直還沒搞好

肯定有人會說 你不滿意便不要玩  但有些人一直買lfo的產品 但一直看著lfo衰落的 難道他們沒有資格批評?
其實大家也是覺得這遊戲還有希望 還未至於放棄才會表達不滿
lfo本來是好玩 可是近年越一好像放棄了
[ stinkyexe在2010-12-29 18:58重新編輯此帖 ]
離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-12-29
只想問樓主
你是想u1改的話何不在ags時跟gm說?
現在在一個沒有gm上的論壇說有什麼用?
離線leunghoyin05
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-12-29
改版太耐了,u1應該改快d

而開新ac應該送7天全念元...比d人玩下合戰先

活動真係太少

這個聖誕上線的人極少.....如此下去我怕1年後lfo不在了
放卡倫ac連身份證380/冰火飛馳90/真龍殺+魔狼滅120 全九卡店 放ac信譽保證
離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-12-29
Re:越一基本上放棄了lfo   內進討論!!!!!!
引用第2樓leunghoyin05於2010-12-29 18:47發表的  :
改版太耐了,u1應該改快d
而開新ac應該送7天全念元...比d人玩下合戰先
活動真係太少
.......

開新ac應該送7天全念元
至小也送五主+四個元鬥士吧
不是的話玩什麼
離線stinkyexe
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-12-29
我就是說 我和朋友 和朋友的朋友,朋友
都和gm說過 很多次也是這樣..
就算我們不說 也應集體收集意見吧 至少每月做一次也好
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-12-29
這次聖誕 也是大家自己搞活動送序號.越一有冇心搞好lfo?
我認為完全沒有 亦是說外掛橫行也是自找的
1.你看lfo多久更新一次是更新故事 招式的?   這麼無聊 就是只能玩外掛找到樂趣
----------------------------------------------
其實u1大更新都係ags,動漫,新年
我覺得都係唔算快
不過以咁的理由玩外掛都幾無恥的說
----------------------------------------------
2.系統已經很爛 異轉那些也不算什麼  最好的都是兇獸突襲  
可惜u1唔加新兇獸
2.5 至於連線 鎖了的遊戲窒已佔了一半... 還要有些不能進  有時又出現疾的情況
-----------------------------------------------------
u1唔搞分經+server冇法子
3.活動少之有少 沒有樂趣  打完故事 任務 做什麼好 這次聖誕 越一沒有作為
聖誕任是什麼東西?
3.5 沒有活動 也等於沒有獎勵 那怎叫人一直有衝勁 e.g沒雙經  
有樣野好奇怪
冇雙經就怪u1
有雙經又怪u1
4.lfo本身遊戲的東西也很貴 這點我覺得見仁見智  但遊戲闢卡也要買遊戲包.. 角色一開始得一個 招式只有三招 也沒有說什麼異信了  可以
說是連試玩的機會也沒有
改板話故事開到10.0就係想改e個問題
4.5 對比起cso和天龍八部 雖然是不同性質 但至少cso一開始送槍 升等送槍 天龍八部 多姿多彩的生活技能也是免費的 人數也當然多
看那個該死的c-box
5.很多人提出了千千萬萬的意見 越一有認真看過?  多個玩家一起升不搶經 這個很多人也表達過
e個問題問u1吧= =
只有佢先知
6.就算是自己推行的所謂改版 由八月開始到現在一直還沒搞好
其實你想佢立即出嗎?
肯定有人會說 你不滿意便不要玩  但有些人一直買lfo的產品 但一直看著lfo衰落的 難道他們沒有資格批評?
誰說的
其實大家也是覺得這遊戲還有希望 還未至於放棄才會表達不滿
lfo本來是好玩 可是近年越一好像放棄了
其實u1係放棄搞外掛姐
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-12-29
真的,要是U1還這樣子,我恐怕LFO真的不行
[ dwchan在2010-12-29 19:14重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-12-29
快快創作增加遊戲的娛樂性
這只是遊戲最基本的需要
十大排行已經無意義,玩家沒有遊戲目標
舊野被外掛侵蝕,卻沒有增加創作娛樂
沒有增加人氣活動,遊戲內同兩年前沒什麼改變
朱生幾時投放資源創作,還是改為催谷新game?
[ 大俠陳在2010-12-29 20:45重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-12-29
U1出一個故事起馬2個月
出一個包就大約3個月
真係慢得濟既......
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-12-29
故事果d其實只係因為U1內部既創作部衰落吧…

改版慢已是預料中事、u1做事不嬲都慢、都只係得幾次做野快

連線只能說有半成係因為開外掛破壞到個server而造成

一開頭正係送個星仔角色又真係幾吹漲…起碼都整多幾個角色…呢點我都同意既
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-12-29
引用第9樓bk的卓男於2010-12-29 20:09發表的  :
故事果d其實只係因為U1內部既創作部衰落吧…
改版慢已是預料中事、u1做事不嬲都慢、都只係得幾次做野快
連線只能說有半成係因為開外掛破壞到個server而造成
.......

除左基本招外,,,其他招都要買
係都整多幾招係o係故事可以拎到架啦
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-12-29
U1咁多隻Game
每隻Game都要分心去搞
咁有時出小D野都可以理解
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-12-29
引用第11樓龍翼87於2010-12-29 20:14發表的  :
U1咁多隻Game
每隻Game都要分心去搞
咁有時出小D野都可以理解

但係其實U1搞既game相比其他公司差好遠了
雲起戲谷爛橙呢d……管更多的遊戲吧
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-12-29
oo不行了!!
只怕個ac放十蚊都冇人收=[
離線windy3499
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-12-29
我由小4玩到中5 睇住u1又旺盛ch衰
我真係覺得lfo就唔得啦 我都用左好多錢係lfo身上
近年bug多 u1又唔理 唉 !!!!!!1出個s都成半年 真係
量子型00
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-12-29
老實講,LFO 6.0至7.0已經開始衰
只有8.5 Bug裝時期旺番小小
821開始就一路衰
衰到今日,6 Ser夾埋都唔知夠唔夠100人
離線eric2918777
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-12-29
agsRe:越一基本上放棄了lfo   內進討論!!!!!!
引用第1樓吉串袋子於2010-12-29 18:47發表的  :
只想問樓主
你是想u1改的話何不在ags時跟gm說?
現在在一個沒有gm上的論壇說有什麼用?

ags 的人冇個識lfo,同佢講買oe,佢都唔明
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-12-29
引用第16樓eric2918777於2010-12-29 22:01發表的 agsRe:越一基本上放棄了lfo   內進討論!!!!!! :
ags 的人冇個識lfo,同佢講買oe,佢都唔明

比我都唔知你講買咩奧義啦

直接講話買個個靈魂共鳴卡咪得囉
冰の血繼限界!

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-12-29
我都想u1投放多d資源去lfo度,但外掛當道lfo收入都比不上忍豆風雲,只怕人手同資源唔夠u1的其他game爭。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線pinkyjohnny
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-12-29
引用第14樓windy3499於2010-12-29 21:27發表的 :
我由小4玩到中5 睇住u1又旺盛ch衰
我真係覺得lfo就唔得啦 我都用左好多錢係lfo身上
近年bug多 u1又唔理 唉 !!!!!!1出個s都成半年 真係

以前D人一齊打故事vs,幾開心
成條大街都係人(童年回憶

其實係咪lfoD野要用好多錢搞成咁?
希望快D改版
閃光昇龍霸
快速回復
限100 字節

上一個 下一個