切換到寬版
  • 15074閱讀
  • 151回復

投票結束,結果在151樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-01-01
引用第9樓火仔於2011-01-01 15:38發表的  :
你味試下作一次文章,之後d人投第二個都唔投你既感受,試左你會明 NJ!}(=1|K  
如有雷同,實x考合
?*U:=|  
比賽有輸有贏 輸唔起學咩人比賽?
冰の血繼限界!

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-01-01
引用第22樓a1994109於2011-01-01 17:41發表的  :
比賽有輸有贏 輸唔起學咩人比賽?
o(Ro/U(Wu  
我唔係輸唔起.我係講,邊有人想自己食蛋,緊係自己比自己分先,就算輸都算得心服口服呀,我係咁既意思,你以為我想講咩 Kr;F4G|Qt  
C<iOa)_@Q  
一開波又係你講,可以自己比自己分咩? R~XNF/QMl  
但事實上dw大話唔好用分身泥狂支持自己,無話唔可以自己支持自己,對嗎 I$Fr8R$  
~2?U Ev6  
如果我係輸唔起,我就一早轟炸你
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-01-01
罵戰請停止 n(el  
這裡只是一個評論作品和投票的POST =`BPGfC b  
請不要互相指責及評論他人的人格
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-01-01
引用第24樓dwchan於2011-01-01 18:09發表的  : [=I==?2`X  
罵戰請停止 mnWbV\VY  
這裡只是一個評論作品和投票的POST W /| C  
請不要互相指責及評論他人的人格
h\$juIQa  
我順水講番佢知,我話個個人都唔想食蛋,自己投自己都係話比人知,對得住天地x心,輸得起,放得低 r$.v"Wh)  
q5(Z   
對我泥講,輸日日都有,玩mhp都輸左n咁多次,怕咩
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-01-01
引用第23樓火仔於2011-01-01 18:00發表的  :
我唔係輸唔起.我係講,邊有人想自己食蛋,緊係自己比自己分先,就算輸都算得心服口服呀,我係咁既意思,你以為我想講咩
一開波又係你講,可以自己比自己分咩? P&@[ j0  
但事實上dw大話唔好用分身泥狂支持自己,無話唔可以自己支持自己,對嗎
如果我係輸唔起,我就一早轟炸你
)C CrO   
-比賽得就梗係冇人想零架啦 講黎都廢既 H/6GD,0  
-'!%\E;5  
-唔比用分身支持自己 咩叫分身支持自己? 個分身咪又係你自己 明冇? xiPP&$mg  
j?n:"@!G/  
-如果你係輸唔起 咁你憑咩黎轟炸我? )vFZl]  
引用第25樓火仔於2011-01-01 18:12發表的  : (e;9 ,~u)  
\LS+.bp%  
我順水講番佢知,我話個個人都唔想食蛋,自己投自己都係話比人知,對得住天地x心,輸得起,放得低 z ~BrKdS  
2x*C1   
: Gz#4k  
咁辛苦晒你黎講比我知喎 zl !`*{T{  
:{v:sK  
單機mhp 88
1條評分
冰の血繼限界!

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-01-01
投票人名字: saradomin V\kf6E  
支持的參賽者:黑天狗 gtHk1 9  
原因:在4篇作品中風與雷的牽絆與暗幕可算是最優秀的2篇 MQQ!@I`  

X!n-nms  
風與雷的牽絆:每章節都分得十分有條理,讓人一目了然,角色的描寫很細致,有種置身其中的感覺; h@z(yB j:0  

4\?I4|{pC  
暗幕:字體很小,顏色很淺,很難看,但這無損我閱讀它的興致,其內容的緊湊實在其他作品不能及至.就我個人來說,我頗喜歡他的結尾:「就這樣,大地獲得了短暫的安寧。 *Df|D/,WE  
  然而,魔界之門曾經被打開,只能夠魔人們封印,卻是為日後的危機埋下了伏筆。」 (0q dU;  
很好的埋尾 0n_Cuh\  

VPf*>ph=  
羈絆:老實說,當我看了第一眼時,我心想:嘩!幹什麼?這樣的垃圾也能參加比賽(很像我小學雞時寫的文). y= I LA  
我太不想看,但我深知如果不看就投給黑天狗對火仔很不公. 3Nh;^  
我安慰自已:或許內容很精彩. VYhZ0;' '  
如事者我開始細閱,惜閱讀後發現比想象中更差 {nbD5 ?   
我想:要是我不投給他,他可能0票,不如我投給他. }b YiyG\  
可是,我見火仔已經投給自已,那我無謂送多一票支持佢 zk4yh%Cd_  

s&lZxnIjc  
霸者之戰:與羈絆不相百眾,倒難分高下
[ saradomin在2011-01-02 00:19重新編輯此帖 ]
1條評分
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-01-01
引用第26樓a1994109於2011-01-01 18:13發表的  :
咁辛苦晒你黎講比我知喎
單機mhp 88
a7q-*%+d5  
我係同fd一齊打mhp,唔係自己打(村長任例外),輸都好正常
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-01-01
— (dwchan) 收口 (2011-01-01 18:26) —
霸者之戰:與羈絆不相百眾,倒難分高下
引用第25樓火仔於2011-01-01 18:12發表的  : j=dHgnVvj  
%~^R Iwm  
我順水講番佢知,我話個個人都唔想食蛋,自己投自己都係話比人知,對得住天地x心,輸得起,放得低 9eGM6qW\_  
I^M3>}p  
vCbqZdy?  
好心你呢就少句,說多一句又被人串多一句.天地X心?不懂打的字就不要打.是良,戈女=良.如果你唔係用速成就另外.  T_jwj N  
!pw%l4]/t  
好一個比喻 f>ED  
*M+:GH/5  
cdzzS?$)  
PS:.....不相百眾,我會好傷心的= =
按圖,看小說

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-01-01
引用第28樓火仔於2011-01-01 18:16發表的  :
我唔係單機mhp囉,雙人mhp囉,集會所是什麼?
R\0]\JEc  
集會所咪集會所囉 "M_X9n_  
5>}L3r>a;  
咁sorry囉 雙人mhp
冰の血繼限界!

離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-01-01
引用第30樓a1994109於2011-01-01 18:18發表的  :
集會所咪集會所囉
咁sorry囉 雙人mhp
j]Rl1~+M  
集會所不是能四人嗎?.......可能我玩得太多2,2G同3了....不對嗎?a1994109
按圖,看小說

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-01-01
引用第32樓真天魔於2011-01-01 18:20發表的  :
集會所不是能四人嗎?.......可能我玩得太多2,2G同3了....不對嗎?a1994109
`Ph4!-6#  
集會所當然可以四人啦 P>4(+s  
/:yKa=$  
不過佢話佢雙人嘛咪雙人囉
冰の血繼限界!

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-01-01
引用第29樓真天魔於2011-01-01 18:17發表的  :
好心你呢就少句,說多一句又被人串多一句.天地X心?不懂打的字就不要打.是良,戈女=良.如果你唔係用速成就另外.
好一個比喻
.......
;"joebZ/  
我d脾氣最近差左,有陣時對住人,忍唔住就爆 ^BNg^V.  
p.s to 真天魔,集會所係四人,佢講得岩,不過我次次同個fd玩,得我同佢玩,味2人
1條評分
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-01-01
引用第34樓火仔於2011-01-01 18:22發表的  :
我d脾氣最近差左,有陣時對住人,忍唔住就爆
93o}vy->  
_4.`$n/Z  
f>p;Jh{2fn  
轉小銀 -f Zm_FE  
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-01-01
引用第34樓火仔於2011-01-01 18:22發表的  :
我d脾氣最近差左,有陣時對住人,忍唔住就爆
EV2whs2g  
我的意思不是你爆不爆,是你的比喻
按圖,看小說

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-01-01
引用第36樓真天魔於2011-01-01 18:23發表的  :
我的意思不是你爆不爆,是你的比喻[表情]
}c%QF  
我既比喻係指,玩咩都好一定有機會輸/勝,就算比賽都可能會輸,我當e場係一場比賽咁睇,咁岩mhp你得2次機會,你輸就輸,想打勝條龍?,再打過,比賽都係一樣,得一次機會,輸左就會無
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-01-01
全部同我收口,夠了 { S4?L8  
KzI$GU3  
不想被DQ就收口
離線小銀saki
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-01-01
投票人名字: 小銀saki "xdXHuX  
   WI](a8bm  
原支持的參賽者:jamespuilam qW $IpuK  
j?[fpN$  
原因: }bAd@a9>3  
2 ,E&}a|;b  
這個文章感情好強 不果故事有點兒old Pm%ZzU  
@,pO%,E6  
但我認為感情 文法是當中最好的一個 l4|bpR Cp  
Uj1^?d+b  
不論詞語句子都很順 P[% W[E<  
Euk#C;uBg  
如果說到故事,我會投黑天狗,但因為感情不夠強烈 而不能令人入勝之處 >c5Vz^uM{4  
`f8{ ^Rau  
不果因為這文章太多優勝之處 v3Te+oLg  
Hx62x X  
例如感情 文法 詞句等 令到小銀吸收了一點 pj?+cy v~  
3yZtyXRPn  
而且一個簡單的故事 運用了太多感情 這都可以引人入勝之處 (ZT*EFhb(  
('OPW&fRG  
加上詞句令人學到一些中文(被打...其實我不太識評論QAQ LN" bGe  
TW:vL~L  
因此我認為這文章最好 k2,n:7  
K3!|k(jt  
XDz![s  
引用第34樓saradomin於2011-01-01 18:23發表的  :
轉小銀 D8paIp  
+m Mn1&  
-.-
[ 小銀saki在2011-01-01 21:47重新編輯此帖 ]
1條評分
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-01-02
dw,我也投了票:(
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-01-02
引用第39樓saradomin於2011-01-02 00:06發表的  : S TVJu![  
dw,我也投了票:(
x,5$VLs\+  
好了好了,分已加
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-01-02
投票人:火仔 i>7f9D7  
支持者:風與雷的牽絆   Kbg`ZO*  
原因:雖然我估計我一定輸,但我不想投給某一個人,所以我決定支持風與雷的牽絆,這篇文章雖然不是原創故事,但我認為作者敘述風尊者和雷尊者的牽絆菲常清楚,即使我看過原有劇情,原有故事都不會比這篇更精彩和緊湊,更希望的是作者之後創作出更多故事給其他會員觀看