切換到寬版
  • 15132閱讀
  • 151回復

投票結束,結果在151樓 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2011-01-03
dw,把我果票轉番比:jamespuilam,就算係輸,我都要完美咁輸
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2011-01-03
引用第120樓火仔於2011-01-03 17:55發表的  : x9\]C' *sO  
dw,把我果票轉番比:jamespuilam,就算係輸,我都要完美咁輸
h^'+y1  
最後轉票機會 _b9>ZF~  
這次後不得再轉!OK嗎
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2011-01-03
引用第121樓dwchan於2011-01-03 17:56發表的  :
最後轉票機會 =>L2 ~>[  
這次後不得再轉!OK嗎
H18pVh  
無問題,我要說給某人知,我就算輸,我都要完美咁輸
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2011-01-03
世上就是有那麼多傻仔要俺嘲笑。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2011-01-03
我要話比某人知,這種做法比起我自投為更佳,某人早有一日會輸之後給人嘲笑,永不番身
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2011-01-03
輸甚麼? 0+NGFX \p  
輸跟傻仔吵架嗎? cUTG! P\R  
實在可笑得很。
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2011-01-03
你們不要又開始吧= =
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2011-01-03
引用第126樓dwchan於2011-01-03 18:11發表的  : sLf~o" yb  
你們不要又開始吧= =
fDAT#nlyp  
甚麼?俺不過是嘲笑某個傻仔那個既可笑又幼稚的思想。
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2011-01-03
真係唔該你兩個唔好嘈 XW:%YTv  
你兩個嘈又點?都影響唔到結果 9]:F!d/  
p tlag&Z  
黑天狗的確你文筆唔錯、可惜你人品要改下 )1f.=QZN^;  
火仔…成日都見你回post講野超冇文化就鬧人… T$Z}1e]  
G)&!f)6  
嘛…這只是中立意見 Kf`/ Gc!  
路人甲丁上
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2011-01-03
引用第128樓bk的卓男於2011-01-03 18:26發表的  : ]+>Kl>@  
真係唔該你兩個唔好嘈 W+Ou%uv}S  
你兩個嘈又點?都影響唔到結果
黑天狗的確你文筆唔錯、可惜你人品要改下 A(z m  
火仔…成日都見你回post講野超冇文化就鬧人… QiaBZAol  
.......
ktM7L{Nz  
我無打算同人嘈(不過某d人死都要同人嘈,我都無法,ed唯有等版主理吧!),咁難得放番出泥,仲嘈咩,bk你講果樣野,e層.......答唔到你 tUGF8?& G  
不過我可以講句,我自己本身粗口之人
[ 火仔在2011-01-03 19:56重新編輯此帖 ]
離線真天魔
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2011-01-03
即是我和火仔也0:0 我也投了JAMES  那7:5:0:0.......?   ,M$h3B\;r  
Ged} qXn  
FJFO0Hb6  
樓上別要發出發_行為.
按圖,看小說

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2011-01-03
引用第130樓真天魔於2011-01-03 20:22發表的  : D58RHgY[  
即是我和火仔也0:0 我也投了JAMES  那7:5:0:0.......?  
樓上別要發出發_行為.
2I 7|hZ,  
7:6:0:0
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2011-01-03
投票人名字: k-man /x\~ 5cC  
支持的參賽者: jamespuilam UK)wV  
原因:描寫人物既反應同情緖都好好,而且又易明加上結局都oK~`''
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2011-01-03
-o-7比7了 0qm CIcg  
戰況激烈(?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2011-01-03
引用第133樓※牙速§於2011-01-03 21:07發表的  : r4 qs!(  
-o-7比7了 -h=wLYl@0i  
戰況激烈(?
h?vny->uJ  
我幾想知最終結果打和要如何
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2011-01-03
引用第127樓黑天狗於2011-01-03 18:17發表的  :
甚麼?俺不過是嘲笑某個傻仔那個既可笑又幼稚的思想。
uL^X$8K;(  
lxB cO/  
天狗兄,不需跟火頁男一般見識, |r4&@)  
我認為你的文很好. ,pW^>J  
VotI5O $  
若然火頁男認為「某人早有一日會輸之後給人嘲笑,永不番身」 $$R- >  
那只是他思想幼稚所致,寫文輸不會永不番身. 8:]5H}H i  
相反,做出了智障行為就真係永不超生 lg@q} ]1  
5^Lbc.h  
]agd Vr^  
天狗,我投了你,你最小有一票, bf[l4$3k  
所以令你唔可以「完美咁輸」,真係對唔住. MN>U jF A  
|+=ctpx9&  
說實話,0票的確很難得到,難得火頁男得到0票, o Y<vKs^  
他把此理解作「完美咁輸」(更強調2次)明顯係出於精神上的自瀆, clr]gib  
希望你體諒,不要與他理論. Z eWst w7  
Ge24Lp;Y 6  
我倒十分同情的的遭遇, oJI+c+e"  
獻醜寫篇垃圾(無辱垃圾中)又要發埋膠(其實是出自真心), W\e!rq  
本身諗住可以上位, Nt[&rO3s  
點知仲比人禁言 :k~ p=ko  
唉:( w!Z,3Yc)  
/|<0,ozoJ  
自投出於自慰, 8 ;=?Lw?  
轉票出於自瀆, ">nFzg?Y  
看來火頁男真的太多火, 0JhUncx  
要出出才行, If|i `,Iy  
我們無謂再為他添火, 3W3d $  
不然射到我們滿面米青就大檸樂
[ saradomin在2011-01-03 21:36重新編輯此帖 ]
1條評分
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線k-man
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2011-01-03
引用第134樓bk的卓男於2011-01-03 21:08發表的  :
我幾想知最終結果打和要如何
]8opI\  
dw自己投一票=)
離線夢境之月
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2011-01-03
如果原因係要黎寫呢D無聊野,佢地不如唔好寫==
優,就在我身邊吧。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2011-01-03
引用第131樓dwchan於2011-01-03 20:30發表的  :
7:6:0:0
``mW\=fe  
唔緊要,我投果位勝出就可以!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2011-01-03
引用第135樓saradomin於2011-01-03 21:15發表的  :
天狗兄,不需跟火頁男一般見識, &Rx-zp&dJ  
我認為你的文很好.
.......
0SBiMTm  
上邊幾頁已經因罵戰而ban ac一天 g^DPb pWxu  
火算是平息了 #:?vp V#i  
你又想起火嗎?扣分是抵你的 [/ E_v gZ  
~Xg@,?Zr  
不要下爬輕輕說了出來就以為什麼也不關自己事